Bouchání vzadu u favorita
| Autor |
Zpráva |
|
CROWACK
Registrován: 4.3.07, 22:36 Příspěvky: 10254 Bydliště: kósek vod Jevička
|
 Re: Bouchání vzadu u favorita
pozor, může a nemusí, plynokapalinové tlumiče se pomalu vrací, na favoritu můžou být ale nemusí.
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
| 24.1.13, 00:57 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
varok
|
Aha, tak nejspíše asi bude KO ten tlumič. Jsou to klasické Atesa, tudíž kapalinové. Když jsem ho zkoušel, tak šel zatlačit, sice trošku hůře, ale ihned se vrátil.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 24.1.13, 05:35 |
|
 |
|
varok
|
Už jsem si nevěděl rady, tak jsem se dnes po šichtě stavil na STK. Dal mi to na ty třepací válce. Silenty a tlumiče prý jsou OK, ty silenty pry se netrhají. Ten chlápek mi říkal, že osobně ještě neviděl ten zadní silent roztrhaný. Párkrát s tím škubal a nic nenašel. Říkal mi, že to může dělat výfuk, že už mám volné ty 8ky gumy. To co tady psal Lamač. Prý je výfuk svěšený a když se nápravnice zvedne, tak to do ni klepne. I když když jedu, tak to mlátí i na hodně drobných nerovnostech.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 24.1.13, 17:01 |
|
 |
|
fatal
rejpal
|
Drobné nerovnosti obvykle mlátí na vůlích, které jsou jinak vymezeny váhou vozu. U báva mi mlátil na předku čep, který měl relativně malou vůli, jen na malých hrbolcích, přitom při jízdě po lesní cestě bylo ticho. Výfuk zkus přidrátovat výš. A pak hledej malou vůli. Nemlátí ti tam i něco jiného? Volný zámek zadních nebo pátých dveří, hever v kufru...?
|
| 24.1.13, 17:59 |
|
 |
|
varok
|
Jezdil jsem bez heveru, zapomněl jsem ho v garáži.  Až včera jsem si ho tam dal. Dnes při cestě jsme s kolegou zkoušeli i 5. dveře a vypadají volnější. Rány jdou ale od podlahy. Levá strana. Zkusím tedy vyměnit ty gumy na výfuku a přitáhnout 5. dveře, aby neměli vůli.
|
| 24.1.13, 18:15 |
|
 |
|