|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Fabia I převodovka spínač couvacích světel
| Autor |
Zpráva |
|
badopes
|
 Fabia I převodovka spínač couvacích světel
Zdravím,
asi jsem slepý , nemůžu nikde najít spínač couvacích světel . Nemá někdo foto, nebo čeho se chytit? Z vrchu nejde pořádně nic vidět, ze spodu jsem něco našel, ale nejsem si jist jestli je to ono. (FABIA I, 1,2Htp)
Děkuji
|
| 30.12.09, 20:20 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
badopes
|
Tak kdyby to někdo někdy řešil. Nejde vidět shora, je zašitý v místech pod starterem. Přístup k němu je spodem po oddělání toho černého plastového krytu.
Závada sice identifikována, ale neopraveno  , Po demontáži na měřáku, chodí , ale po zpětné montáži stejně nesvítí. Připadá mi to , jakoby byl ten zdvih krátký.(jestli jsou opálené kontakty, nebo co) Takže musím koupit nový a uvidíme.
|
| 31.12.09, 10:21 |
|
 |
|
Kristensen
Registrován: 24.2.07, 10:02 Příspěvky: 6765 Bydliště: Česká Třebová
|
Tak ho nech namontovanej, odpoj konektor zapni klíček hoď zpátečku a znova ho změř zda převádí pokud bude převádět tak je chyba jinde. Má na sobě těsnění? Pokud jo tak to zkus i bez něj a hned budeš vědět jak na tom jseš
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
| 31.12.09, 12:10 |
|
 |
|
badopes
|
Dráty by měly být OK po proklemování konektoru světla svítí
Při vymontovaném snímači a nasazeném konektoru a zmáčknutí prstem světla svítí
Po namontování zpět nesvítí.
Buď ho někde něco v převodovce "zmáčkne" málo, což pochybuji, nebo spíše jsou opálené kontakty a prostě potřebuje více zmačknout, což ten mechanismus už neumožní
Nebo (to jsem si neuvědomil ověřit) v poloze "drátů" když je namontovaný se někde něco přelomí.
Takže jako první krok bude v příštím roce výměna.
|
| 31.12.09, 13:32 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
badopes píše: Dráty by měly být OK po proklemování konektoru světla svítí Při vymontovaném snímači a nasazeném konektoru a zmáčknutí prstem světla svítí Po namontování zpět nesvítí.
Buď ho někde něco v převodovce "zmáčkne" málo, což pochybuji, nebo spíše jsou opálené kontakty a prostě potřebuje více zmačknout, což ten mechanismus už neumožní Nebo (to jsem si neuvědomil ověřit) v poloze "drátů" když je namontovaný se někde něco přelomí. Takže jako první krok bude v příštím roce výměna.
výměna není jednoduchá spínačů je více druhů miloš
|
| 31.12.09, 13:46 |
|
 |
|
badopes
|
Já vím , funkčně snad jsou všechny stejné, a rozměry mám poměřené
http://www.autodilykrc.cz/eshop/skoda/f ... 7&pocet=36
Jen nerozumím tomu- všechny čísla u všech tří typů jsou stejné
|
| 31.12.09, 14:01 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
raději vymysli jak spánač prodlouřit mám SDi a stejná problém spínač jsem měnil pořád nic nesvítí už 4 roky,
|
| 31.12.09, 15:24 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |