Nesviti zadni couvaci bile svetlo- favorit
| Autor |
Zpráva |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 1.3.09, 17:56 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Dubusko
|
Vít píše: a víš jak to má řešený favorit od roku 92 ? ten ty kontakty nemá, už to psal šemik, až bude trošku teplo, můžeš to předělat a kontakty přestat používat
No neviem asi nebude také ľahké  som síce rádioamatér ale v autokonektoroch sa nevyznám .Ten čo ho mal predo mnou bol riadny "amatér" aspoň podla zapojenia automatu na svetlá  to ani nechcite vidieť.
PS: Ako sa dá odpojiť kontakt od svorkovnice a napojiť ďalší inak ostatné zvládnem podla schémy. A nezabite ma za otázku 
_________________ FAVORIT 136L r.v 90
FILIPKO
|
| 2.3.09, 14:04 |
|
 |
|
v.kalandra
Registrován: 3.6.07, 10:36 Příspěvky: 728 Bydliště: Sedlec (okres Litoměřice)
|
Dubusko píše: Vít píše: a víš jak to má řešený favorit od roku 92 ? ten ty kontakty nemá, už to psal šemik, až bude trošku teplo, můžeš to předělat a kontakty přestat používat No neviem asi nebude také ľahké  som síce rádioamatér ale v autokonektoroch sa nevyznám .Ten čo ho mal predo mnou bol riadny "amatér" aspoň podla zapojenia automatu na svetlá  to ani nechcite vidieť. PS: Ako sa dá odpojiť kontakt od svorkovnice a napojiť ďalší inak ostatné zvládnem podla schémy. A nezabite ma za otázku 
nevim jestli ti dobře rozumim. Jestli myslis na kolík v konektoru jak napojit další drát? Já to řeším tak, že ten kolík vyndám, přídavnej drát na něj naletuju a zase vsunu do konektoru (neni to origo,ale je to lepsi než čokolady a jiny prasárny). A jestli si myslel udělat odbočku z drátu,tak jedině čokoládu, nebo rychlospojky (lisovací) a nebo pak ten drát rozpojit, přiletovat, a do smršťovačky. takhle to osobně dělám já-přijde mi to jednoduchy, rychly, spolehlivy, relativně dobře vypadající.
Jinak ohledně toho vytahování, většinou jsou na tom kolíčku (dutince) po stranach proti sobě takový zobáčky vystouplý,který ti blokujou pohyb v konektoru. tak je zmačkni do sebe (dostředu) a pak vytáhni. Dobře se mi to děla hodinářskými šroubovačky, nebo pomuže někdy kancelařska sponka srovnana, kdyz ani to ne, tak pak silou vyškubnout a ty výstupky tim "zlomit"
_________________ Favorit 136L + LPG LovTec (Ořechově hnědý SYC6655) Yamaha Virago 750
|
| 2.3.09, 14:47 |
|
 |
|
Šemik
|
Čokolády - NE, oxiduje to, drát může vypadnout, jsou v tom malé šrouby  snadno se strhnou či se jich půlka ukroutí
Rychlospojky - NE, oxiduje to, spojka půlku vlastního drátu přeřízne  znatelné snížení průřezu, a vlastní kontakt vnitřku spojky a zbytku drátu stojí za prd, malá vodivá plocha.
Jediným dobrým řešením je ono již zmíněné pájení. Samozřejme důkladně izolovat, 2x obtočit izolačku přes spoj skutečně nestačí.
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
| 2.3.09, 15:22 |
|
 |
|
Dubusko
|
No nechcel som zasahovať do drôtu takže najradšej rozobrať ale ak nepôjde tak pripájkujem 
_________________ FAVORIT 136L r.v 90
FILIPKO
|
| 2.3.09, 19:36 |
|
 |
|
varok
|
Já bych použil fastony a přetáhl přes to smrštivou bužírku.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 15.3.09, 12:42 |
|
 |
|