Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 14.5.26, 02:53

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
 Xenony = výjeb na STK a policii 
Autor Zpráva

Příspěvek 
No mě se nelíbí jakakoliv větší úprva osvětlení. A co se SPDS týká tak to bych z těch aut vyházel hned. Líbí se mi jak to má poslední Octavie.

8.10.09, 20:43
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
Ono i na sebedokonalejším výrobku se najde něco, co se dá vylepšit, nebo upravit k obrazu svému.
Ale podstata věci je to co už jsem psal výš. A to je snaha určitých jedinců si cpát na auta poslední módní výkřiky. Výsledek je většinou buď k smíchu, nebo k pláči. O ignoraci jakýchkoliv homologací a technických předpisů už nemluvím.

8.10.09, 20:50

Příspěvek 
na xenony serte...když chcete víc světla, tak radši preferuju přídavný dálky

8.10.09, 21:20
Profil ICQ

Příspěvek 
Ondras83 píše:

Obávám se že o světlo tady ani nejde spíš o to že to vypadá coool ne woe.

8.10.09, 21:33
Ignorant pravidel

Příspěvek 
Ondras83 píše:

jenze pridavne dalky nemuzes mit zapnute porad :-D to je mozna jedna z veci na co lidi mysly kdyz davaji cool HID xenony 8000K a vic

8.10.09, 21:35
Moderátor

Příspěvek 
Za chvíli to začnou strkat na kadetech i dozádu ne?

8.10.09, 21:57

Příspěvek 
Hlavně aby si to nezapoměli dát i místo budíku.

8.10.09, 22:00

Příspěvek 
Dawid130 píše:
Samozřejmě na úpravach které mají za následek to, že auto se chová na silnici stabilněji bezpečněji a celkově jsou tyto úpravy ku prospěchu talk v tom nevidím problém.

Tady byla ale řeč o světlech a to mám stejný názor jako většina, na co tam cpát něco co tam nepatří. A mít s tím problémy.

Celkem krávovina, ne? Nevidíš zde problém v úpravě podvozku brzd, motoru, vše jsou to úpravy nedovolené, nabízené komponenty obvykle nejsou originální a o homologaci pomlčím. Vadí ti zde světla a nevadí ti týpek závodník jedoucí na dokonale rozladěném podvozku, který ladil sám, kde mu napovídala "pouze" jeho roční zkušennost? Nezlob se na mě, ale to je úplně to stejné, ne? Jak posoudíš ty jako laik, že úpravy jsou ku prospěchu či ne? Podotýkám že laikové jsou i ti, co opravují auta, třeba léta. Za tímto si stojím, nýbrž vůz nenavrhovali, netestovali. Pánové nezlobte se, ale tato konverzace je celkem zbytečná.

8.10.09, 22:36

Příspěvek 
bitmap píše:
Tak na tom se urcite shodneme, ale prijde mi, ze venda myslel obecne jakykoli przneni prace konstrukteru v automobilkach :)

Jinak, docela me v posledni dobe bavi, jak si kazdej druhej cpe do svetel nejakou imitaci tech Audi LED svetel.
Na univerzalni denni sviceni, nabastlene pomalu i na strechu a zcela bezne svitici na plny vykon i v noci, jsem si uz tak nejak zvykl, ale invence majitelu bazarovych plecek, kterak se snazi narvat do svetla s rozptylovym sklem 20 LEDek o prumeru 2mm, me neprestava fascinovat.
Temer bez vyjimky to na aute pusobi jak pest na oko, vetsinou to maji navrtany ukrutne nakrivo a samozrejme nesmi chybet feature nocniho oslnovani, kdy jim to bezi na plnej vykon spolecne s tlumenyma svetlama.
Dneska jsem to videl naprasene na dodavce VW LT-cosi a z dalky jsem si to docista spletl s uzitkovym vozem od Audi :lol:

Neco podobného jsem taky již viděl, ale uznejme, kdyby tu nic takového nebylo, neměli bychom se čemu zasmát

To je stejný jako upravovat fábii 1.2 na fábii RS, člověk chce vždy to co nemá, bohužel :(

8.10.09, 22:40

Příspěvek 
Adam407 píše:
Nevidíš zde problém v úpravě podvozku brzd, motoru, vše jsou to úpravy nedovolené, nabízené komponenty obvykle nejsou originální a o homologaci pomlčím. Jak posoudíš ty jako laik, že úpravy jsou ku prospěchu či ne?

Nepovolene, bez homologace = jedine co jim chybi, je razitko od statniho urednika.
Takove razitko kvalite vysledneho produktu nijak neprida, pouze navysi jeho cenu, nekdy i o vic nez polovinu, cili prostou logikou dojdeme k tomu, ze je zadouci mit na aute veci nepovolene a nehomologovane, neb nabizi lepsi pomer cena/vykon nez veci, jejichz pouzivani stat milostive povolil, ale funguji prinejlepsim stejne :)

A jak posoudim, jestli byla uprava ku prospechu? Velmi jednoduse :)
Zrychlim z 80 na 130 na trojku rychleji nez pred upravou? Uprava byla ku prospechu.
Zere mi auto na stejne trase pri zachovani dynamiky jizdy mene nez predtim? Uprava byla ku prospechu.
Projedu s novym podvozkem zatacku rychleji nez predtim bez toho, aby zacaly piskat gumy? Uprava byla ku prospechu.
A tak bych mohl pokracovat az do omrzeni.

Pochopitelne nelze auto prasit zcela bez rozmyslu a znalosti veci, ale pokud clovek vi, co dela, a dela to poradne, neni se ceho obavat.
Bavim se tedy, samozrejme, o upravach, ktere ostatni ucastnici provozu bez zvlastniho zajmu nezaznamenaji. Hlucne vyfuky, oslnujici tuzing osvetleni a odpadavajici doplnky karoserie sem nepatri.

Whoever lays hands upon me to govern me, is an usurper, a tyrant and I declare him my enemy!

8.10.09, 22:57

Příspěvek 
Bitmape...ty buď ze sebe děláš záměrně hlupáka, nebo jím jsi. Nebo ze sebe děláš strašného anarchistu a nebo jsi prostě jen debil.

8.10.09, 23:14

Příspěvek 
to že jede nějaký ocas na totálně rozladěným podvozku je mi celkem jedno, to je jeho věc, to že jede ocas s přidělanýma xenonama který osvětlujou všechny v protisměru to mi vadí

8.10.09, 23:18

Příspěvek 
bitmap píše:
se obavam, ze tentokrat by se mi ten banan uz asi usel :lol:
Jen tak dál, cywe, stejně nic nedostaneš :P a koukej mi dovalit ty ramena už :D

8.10.09, 23:23
Profil ICQ

Příspěvek 
Neper: nejdriv mi musi nekdo svarit dalsi par ramen, pak musim upravit tu feldi napravnici a nakonec to vsechno prehodit, coz bude asi ta nejslozitejsi cast celeho procesu :D

Whoever lays hands upon me to govern me, is an usurper, a tyrant and I declare him my enemy!

8.10.09, 23:36

Příspěvek 
21lucas píše:
breta1 píše:
Nevím, za kolik tu "řídící jednotku" nabízí, ale pokud je ke sklápění použit třívodičový servomotorek, tak ta paráda s tím sjetím a vyjetím světel po jejich zapnutí jde udělat velice jednoduše (za nějakou desetikačku elektroniku + nějakou krabičku).

nejde protoze to neni standartni motorek naklapeni svetel ale nejaky s jinou konstrukci je rychlejsi = tren tvuj to tak rychle neudela

EDIT: koukam ze od te doby co sem na to koukal uz udelal verzi i pro klasicky motorek

panove kupte to nekdo vyskousejte ja si pak okopiruju elektricke zapojeni :-D

Muzes mi prosim sdelit, jak asi rychle se ty origo xenony po zapnuti zhoupnou [jsou to desetiny ci jednotky sekund] a s jakym rozkmitem [je to z dorazu min na doraz max?].
Jde mi o to, jestli by stacilo s klasickymi motorky jen trochu pohnout dolu/nahoru a ne z dorazu na doraz, protoze pak by to bylo dost rychle. Podle toho bych udelal tu elektroniku.

14.10.09, 17:16
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další