Osram H4 CoolBlue nebo SilverStar
| Autor |
Zpráva |
|
spartra
Registrován: 3.3.06, 22:13 Příspěvky: 1331 Bydliště: královehradecký kraj
|
zkusíme osram silverststar, už jsou objednané 
_________________ š 105 s, 50kw, LPG r.v. 5 - 85
|
| 27.12.07, 21:13 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Neex
|
já půjdu do Osram Night Breaker
_________________ Favorit 135 LX r.v.93
|
| 27.12.07, 21:38 |
|
 |
|
Waclav
|
Pak napiš jak si spokojený 
_________________ Škoda Felicia 1.3 LXi LPG, 50KW, 1995
|
| 27.12.07, 21:45 |
|
 |
|
Neex
|
tady jsou Night Breaker v akci ve srovnání s jinými... sice německá stránka a H7 ale pro názornost stačí bohatě http://www.grafix-center.de/osram/ ...docela to ujde 
|
| 27.12.07, 22:21 |
|
 |
|
Waclav
|
Neex píše: tady jsou Night Breaker v akci ve srovnání s jinými... sice německá stránka a H7 ale pro názornost stačí bohatě http://www.grafix-center.de/osram/ ...docela to ujde 
No čekal sem od toho víc 
|
| 27.12.07, 22:52 |
|
 |
|
Kristensen
Registrován: 24.2.07, 10:02 Příspěvky: 6765 Bydliště: Česká Třebová
|
Tak já teda pořád nevim do kterejch mám jít, a co ty co svítěj jako xenony ale nejsou to xenony teď se to dost objevuje na autech a vypadá to že to svítí dobře. Od koho jsou?
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
| 27.12.07, 22:57 |
|
 |
|
Neex
|
Waclav píše: Neex píše: tady jsou Night Breaker v akci ve srovnání s jinými... sice německá stránka a H7 ale pro názornost stačí bohatě http://www.grafix-center.de/osram/ ...docela to ujde  No čekal sem od toho víc 
díval jsi se pořádně? NB jsou ty poslední pak už je jen srovnání ... navíc to jsou jen tlumené... a oproti Philips Blue Vision Ultra které jsou jednou tolik dražší jsou daleko lepší... mimochodem NB H4 jsem viděl na vlastní oči a oproti klasickým H4 jsou jasně lepší... co vím tak vyhrály test žárovek v SM (sice jeho důvěryhodnost kolísá) ale i tak je to průkazné...
|
| 27.12.07, 23:00 |
|
 |
|
Waclav
|
Neex píše: Waclav píše: Neex píše: tady jsou Night Breaker v akci ve srovnání s jinými... sice německá stránka a H7 ale pro názornost stačí bohatě http://www.grafix-center.de/osram/ ...docela to ujde  No čekal sem od toho víc  díval jsi se pořádně? NB jsou ty poslední pak už je jen srovnání ... navíc to jsou jen tlumené... a oproti Philips Blue Vision Ultra které jsou jednou tolik dražší jsou daleko lepší... mimochodem NB H4 jsem viděl na vlastní oči a oproti klasickým H4 jsou jasně lepší... co vím tak vyhrály test žárovek v SM (sice jeho důvěryhodnost kolísá) ale i tak je to průkazné...
Jj n obrázku to vypadá jinak. Věřím, že za volantem je to dost znát 
|
| 27.12.07, 23:14 |
|
 |
|
Waclav
|
Kristensen píše: Tak já teda pořád nevim do kterejch mám jít, a co ty co svítěj jako xenony ale nejsou to xenony teď se to dost objevuje na autech a vypadá to že to svítí dobře. Od koho jsou?
Myslíš ty co svítí dost bíle? To jsou snad nějaký nehomologovaný, prodávají se na aukru a na benzínkách...
|
| 27.12.07, 23:15 |
|
 |
|
patrik-hp
Registrován: 28.6.06, 20:54 Příspěvky: 3257 Bydliště: Brandýs nad Labem
|
Jj...je vidět,že novinka Night Breaker asi nemá konkurenci ve svítivosti ve sví třídě...V trvanlivosti ale nevím v porovnání s klasikou..Pravděpodobně něco za něco...,je předimenzovaná a vlákno se při takové svítivosti odpařuje rychleji díky jinému plynu.Tím se získává na větší svítivosti...Vlákno ovšem je stále z wolframu a nikdo jinej ještě vhodnější kov nevynalezl....Asi to bude tim,že vesmír žádné jiné neposkytuje...proto konstruktéři a výbojka.A výbojka a vlákno jaksi nikde.Jinak je to zase o objemu...Větší vlákno větší spotřeba...např...rally žárovka..Ale to je na vypálení protijedoucího a to i když seřídíte světla...Není to totiž na posvícení si v ulici,ale na vytvoření"malého dne".A ničí to při častém používání paraboly,které na ten žár nejsou konstruovány...u závodního auta je to jedno.tam je vymění časem za nové...A to co zbarveně vypadá jako xenon je sice hezký,ale vůbec to nesvítí a je to jen modrý.Mimochodem základní výbojka svítí nejlépe to jest bíle a každá která má už zabarvení do modra je slabší a slabší.Modrá a vlastně jakákoliv jiná barva prostě potlačuje svit....a to i žárovky..je to na OSRAM cz.Žlutá je dobrá na mlhu.Ale toho je všude napsáno hodně...Night Breaker je asi zatím nejvyšší bod ledovce....taky se dá sehnat jen přes net,je to novinka.Němci jak tu koukám díky NEEXovi mají dobrý porovnání v žárovkách i pro lajky....Což jsem na českých stránkách v takové míře neviděl.Bude to asi tim,že to je jejich fabrika  ....
|
| 28.12.07, 00:01 |
|
 |
|
DRYVER
Registrován: 23.8.06, 22:15 Příspěvky: 2939 Bydliště: Rokytnice u Přerova
|
Tak co chlapi uz ste si nejake ty zarovky koupili? Mate nejake pocity ci zkusenosti ktere sviti nejlip?? Co ty silverstar (nebo jak se to presne jmenuje) s porovnanim Night Breaker ?? A na kolik takova zarovka H4 prijde? Ted sem jel v noci a usoudil sem ze by to bylo potreba neco co sviti trochu vic 
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
| 10.1.08, 00:17 |
|
 |
|
Kachnis
Moderátor
Registrován: 8.6.06, 11:31 Příspěvky: 10608 Bydliště: Strupčice-Chomutovsko
|
asi nemusi shoret pokazdy kdyz nekdo napise ze ma 100W  ja mam 100W H3 v mlhovkach a taky nic nehori 
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
| 10.1.08, 11:21 |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
silverstar mě tuhle překvapil svou odolností... rozbil jsem světlo a žárovka svítila dál. Ujel jsem za hustého sněžení dalších 15 km s rozsvíceným světlem bez skla, takže na ní padal všechen ten bordel a ono nic... dal jsem ji do dalšího světlo a svítí dál.. kvalitka.
Jinak žárovky silverstar mám tři roky, a od vydání nightbreaker si říkám, že je koupím až přestanou tyhle svítit, zdá se ale, že se nedočkám. A ono není kam spěchat, světla to dá dost, asi jako fabie, já jsem spokojen. Kdo má starý tesly, a v pořádku dobíjení, tomu doporučuji nebát se těch osramů, oni nic špatnýho nedělají.
před třemi roky jsem kupoval silverstar za 200 kus. Dnes to bude asi podobné i s těmi novými. První eshop, který jsem našel: http://www.torioplus.cz/index.php?stran ... od=1201105 , 474 korun za pár
|
| 10.1.08, 11:51 |
|
 |
|
DRYVER
Registrován: 23.8.06, 22:15 Příspěvky: 2939 Bydliště: Rokytnice u Přerova
|
Vít Široký píše: Jinak žárovky silverstar mám tři roky, a od vydání nightbreaker si říkám, že je koupím až přestanou tyhle svítit, zdá se ale, že se nedočkám. A ono není kam spěchat, světla to dá dost, asi jako fabie, já jsem spokojen. Kdo má starý tesly, a v pořádku dobíjení, tomu doporučuji nebát se těch osramů, oni nic špatnýho nedělají.
Tak ktere bys teda doporucil? Na ty silverstar slysim jen samou chavalu ze vsech stran a je to odzkousene v provozu ale zas jestli maji ty Night Breaker vyssi svitivost ale na ukor zivotnosti tak bych asi sel radsi do tech silverstar. Nekde sem videl porovnani a ta zarovka Night Breaker se mi zdala ze sviti spis do zluta nez do bila. A navic ty nove Night Breaker asi jeste nebudou normalne v kamenyhc obchodech k dostani co.
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
| 10.1.08, 14:00 |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
podívej, vyzkoušený mám jen silverstary, ty ti můžu doporučit, to nemá chybu, kdybych měl vyzkoušený ty druhý, doporučil bych je jistě taky, takhle ale nemůžu, když jsem je nezkoušel. Ala já bych si koupil ty nový. Osramu věřím. Určitě nedají na trh něco, co nevyzkoušely, o to nemám vůbec strach.
|
| 10.1.08, 14:09 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |