Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 13.5.26, 21:59

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
 světla pro denní svícení 
Autor Zpráva
Mistr mechanik

Příspěvek světla pro denní svícení
víc jak půl roku jezdím s felicií s nefunkčními světly pro DS a dnes mě hanba dofackovala k jejich zapojení, :oops: :oops: :oops:

připojil jsem je vepředu na mlhovky klasika a mám je namontované místo mlhovek, pak se mi povedl vcelku kousek

na druhé svorkovnici zleva v pojistkách je červený tlustý drát je je to 15, funguje po zapnutí klíčku, tam jsem naletoval drátek a připojil na cívku relátka mlhovky, na tu horní stranu kde jsou i kontakty, pracuje to perfektně, po zapnutí klíčku se rožnou DS, při startu zhasnou, pak se rožnou a když zapnu normální světla tak zhasnou :shock: , pokud je zíkon zruší jen stříhnu drátek, no co víc si přát :D miloš

23.5.08, 15:06
Příspěvek Reklama

Moderátor

Příspěvek Re: světla pro denní svícení
ses dobrej, jesli je zrusi, mel bys bejt nasranej,protoze si s nima muzes svitit akorat ve sklepe :-(
jinak ja sem se vcera taky cinil a dosel sem k tomuto : po nastartovani sviti jen leva tlumena,prava tlumena,leva koncova,prava koncova.NIC VIC.tlumeny svitej s napetimm 9,5-10V. kdyz se seseri, normalne rozsvitim vypinacem u volantu a na svetlech naskoci 14V a pohoda.. rozsviti se budiky +osvetleni RZ+parkovacky vepredu.. vyhodu to ma v tom, ze predek vypada ze sviti a pritom se zarovky tolik nenici plnym napetim...za tmy je to rozdil jako prase...myslim tech 10 a 14V

http://kachnis.techsajt.cz

23.5.08, 18:36
Profil ICQ YIM Zobrazit autorovy stránky
Mistr mechanik

Příspěvek Re: světla pro denní svícení
Kachnis píše:
ses dobrej, jesli je zrusi, mel bys bejt nasranej,protoze si s nima muzes svitit akorat ve sklepe :-(
jinak ja sem se vcera taky cinil a dosel sem k tomuto : po nastartovani sviti jen leva tlumena,prava tlumena,leva koncova,prava koncova.NIC VIC.tlumeny svitej s napetimm 9,5-10V. kdyz se seseri, normalne rozsvitim vypinacem u volantu a na svetlech naskoci 14V a pohoda.. rozsviti se budiky +osvetleni RZ+parkovacky vepredu.. vyhodu to ma v tom, ze predek vypada ze sviti a pritom se zarovky tolik nenici plnym napetim...za tmy je to rozdil jako prase...myslim tech 10 a 14V

no až ty DS zruší tak je čestně prohlásím za mlhovky, a za pár let přijde zas :evil: inteligent do vlády co ve dne nevidí tak zas z toho budou DS, ale mám jednu výhodu než ti co ve dne špatně vidí :shock: vymyslí a schválí zákon :!: tak se zapotí :sick: a já jen přehodím drátek :D :lol: miloš

23.5.08, 18:55

Příspěvek 
Oni je chcou rušit? Kdo to zas vymyslel? To je banda debilů tam nahoře, nejdřív je nechají hromadu lidí koupit a pak si s nima můžou vytřít prdel :roll:

23.5.08, 19:29
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Doufám že je rušit nebudou, zrovna tady mám na stole diodovky a chci je zítra namontit. Každý světlo má odběr 0,9W, tak že to dám ze spínačky přes pojistku natvrdo do rozpínacího relé, kam hodím vodič z obrysovek. Takže to bude po zapnutí klíčku svítit a po rozsvícení světel to zhasne.

23.5.08, 19:31
Mistr mechanik

Příspěvek 
Drak píše:
Oni je chcou rušit? Kdo to zas vymyslel? To je banda debilů tam nahoře, nejdřív je nechají hromadu lidí koupit a pak si s nima můžou vytřít pr**l :roll:

i když se někomu :idea: a zrušil to tak svítit můžeš co není zakázáno je povoleno, já su strašně rád že se mi to povedlo jsem se snažil asi před čtrnácti dny něco vymyslet a bedna nebrala a tak jsem jezdil obrazovka jen tak vypínače rozházené, ještě tam mám ty modré dálkové a vyhřívání čelního skla z ruska za jelcina spirála přímo na ofuku ale zas chybí nějaký vypínač miloš

Obrázek

Obrázek

23.5.08, 20:42

Příspěvek 
důležité je, že tohle slovacek.milos vyfotil a k tomu něco píše:
Obrázek

Ahoj, tak tenhle nápad se mi opravdu líbí. Jenom to má jeden háček a já tomu moc nerozumim, takže se Tě teď budu ptát.

1) To relátko, co tam vidim rozebraný na obrázku je relé předních mlhovek?
2)Máš ho rozebraný schválně? Nebo ten drátek stačí připojit na jeden z konektorů tohoto relátka? Popřípadě na který(číslo)?
3)Nemůžu najít ten zmiňovaný červený drát. Podle toho co píšeš, je to tedy ta druhá plastová "zásuvka" zleva a je červená (ona je vlastně třetí, bo v tý druhá nic neni) Tak a v téhle červené "zásuvce" je jsou dva červené dráty. Jeden je v tom sloupci pěti drátů vlevo a druký červený drát je v tom sloupečku vpravo a je druhý odzhora....podle mě je to tenhle, co ty zmiňuješ.

26.6.08, 11:15
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Mistr mechanik

Příspěvek 
OndraM píše:
důležité je, že tohle slovacek.milos vyfotil a k tomu něco píše:
Obrázek

Ahoj, tak tenhle nápad se mi opravdu líbí. Jenom to má jeden háček a já tomu moc nerozumim, takže se Tě teď budu ptát.

1) To relátko, co tam vidim rozebraný na obrázku je relé předních mlhovek?
2)Máš ho rozebraný schválně? Nebo ten drátek stačí připojit na jeden z konektorů tohoto relátka? Popřípadě na který(číslo)?
3)Nemůžu najít ten zmiňovaný červený drát. Podle toho co píšeš, je to tedy ta druhá plastová "zásuvka" zleva a je červená (ona je vlastně třetí, bo v tý druhá nic neni) Tak a v téhle červené "zásuvce" je jsou dva červené dráty. Jeden je v tom sloupci pěti drátů vlevo a druký červený drát je v tom sloupečku vpravo a je druhý odzhora....podle mě je to tenhle, co ty zmiňuješ.

ondro ještě mi zítra napiš na sz já ti to vyfotím , že podle těch fotek to uš musíš tomu rozumět, vytáhnu to relátko a uvedíš tam je to z toho červeného drátu na cívku toho relátka miloš

27.6.08, 21:59
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 8 ]