|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
davka
|
 vyhazování pojistek
Mám takovej menší problém.
delší dobu mi nefungovalo vyhřívání zadního skla (favorit 136L 91), tak jsem včera vyměnil kontakty pátých dveří (pevný i pružný). 2 ze 4 kontaktů v tom bylo vypálených, tak jsem si říkal že to vyměním a mám vyhráno. Dnes když jsem nastartoval auto, zapl světla a chystal se ž ese rozjedu, tak se mi přepálila 1 pojistka. Myslel jsem že je to výhřev skla, že ta chyba v nefunkčnosti bude asi jinde. Ale vypálila se mi pojistka předního obrysového světla a zadního světla levé strany. Vyměnil jsem pojistku a zase se přepálila. přitom ten kontakt na pátých dveřích napájí jen zadní mlhovku a zpátečku. Aha, a dokonce i světlo SPZ a to je na jedné pojistce s př. obrysy a zadním světlem. Máte s tím někdo zkušenosti??? případně jak se to dá spravit???
|
| 20.11.08, 09:46 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19160 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
 Re: vyhazování pojistek
nemáš tam tie kontakty nejako poprehadzované, alebo niečo si tam neprehodil, alebo niede skratovaný ovod, buď na brzdové, alebo obrysové svetlo...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
| 20.11.08, 10:13 |
|
 |
|
davka
|
kontakty jsme přehodil tak jak byly původně. když jsem tam měl ty původní kontakty tak mi světla fungovali jak mají ale nefungoval ten výhřev skla. Teď mi ty světla nefungují a ani nevím jestli mi jde ten výhřev, protože ráno bylo teplo a sklo bylo čisté.
|
| 20.11.08, 10:18 |
|
 |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19160 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
davka píše: kontakty jsme přehodil tak jak byly původně. když jsem tam měl ty původní kontakty tak mi světla fungovali jak mají ale nefungoval ten výhřev skla. Teď mi ty světla nefungují a ani nevím jestli mi jde ten výhřev, protože ráno bylo teplo a sklo bylo čisté.
a nevyráža ti to niekde v obvode toho skla? daj hore dvere a skús to zpnúť či t vyrazí aj vtedy (keď nebudú kontakty dosadnuté)
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
| 20.11.08, 12:59 |
|
 |
|
davka
|
takže když jsem odpojil výhřev, tak světla svítí. Takže chyba bude někde v káblíku výhřevu skla, doma mrknu jestli to někde neprobíjí. Akorát mi nejde do hlavy, že se nespálí pojistka od výhřevu, ale od světel.
|
| 20.11.08, 13:25 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|