Nesvítí mi brzdové světla!!
| Autor |
Zpráva |
|
Dawey6
|
 Nesvítí mi brzdové světla!!
Ahoj lidičky ,mám fačko rv.90 a vcera mi přestaly svítit brzdové světla zkusil jsem spousta věcí jak přijit na závadu,ale bohužel ,proto se obracím na Vás?? zkontroloval jsem pojistky bezproblému jsem je proměřil uplně všechny,jsou v pořádku,taktéž i žárovky .Došel jsem až k spínacímu čidlu na brzdě a zkoušel proměřit dráty které vedou do čidla a zjistil jsem ,že mi tam nejde proud.Od tud už nevím kam mam šáhnout přemýšlel jsem udělat novou větev,nebo rozebrat palubku ale myslim že v tom bude neco jinyho ,protoze čirou nahodou mi přestalo svítit světlo v interiéru na kterém jsem také nenaměřil žádné napětí.... můžete mi poradit prosim jak na to????díky moc 
|
| 24.8.08, 15:05 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
začal bych proletováním pojistkovky 
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 24.8.08, 15:07 |
|
 |
|
deekay
Voditelj brodice
Registrován: 12.9.06, 21:33 Příspěvky: 9782 Bydliště: Bratislava / Nové Zámky
|
no v prvom rade by sme radi vedeli ci mas rolls royce phantom alebo silver ghost
edit: no ja som slepy, kukam facko
mne to tiez zvyklo blbnut a byvaly zle tie pliesky co idu k patici ziarovky, skus s tym pohybat
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
Naposledy upravil deekay dne 24.8.08, 15:15, celkově upraveno 1
|
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
a svítí ti to světýlko na interier a troubí auto? miloš
Naposledy upravil slovacek.milos dne 24.8.08, 15:19, celkově upraveno 1
|
|
 |
|
deekay
Voditelj brodice
|
Sadra17 píše: začal bych proletováním pojistkovky 
a ked ti dojde benzin, zacnes vymenou auta ze...
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
| 24.8.08, 15:16 |
|
 |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19160 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
uršite máš všetky poistky dobré?, tak bude vadný konektor do poistkovky, alebo prepálená cesta, príp. studeňák na plošáku...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
| 24.8.08, 15:25 |
|
 |
|
Dawey6
|
a svítí ti to světýlko na interier a troubí auto? miloš
Nesvítí mi světýlko v interiéru ,není vůbec ani trochu šťávy jak do světýlka v interieru, tak i do čidla od brzdy!!pojistky jsou všechny OK (Všechny jsem vyndal a proměřil) Vsechny světla svítí,jak dálkové tak i potkávací klakson myslim ,že troubí taky,všechno bliká uplně všechno jo kromě brzdových světel a světla v interieru !!zatim
|
| 24.8.08, 16:30 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Dawey6 píše: a svítí ti to světýlko na interier a troubí auto? miloš
Nesvítí mi světýlko v interiéru ,není vůbec ani trochu šťávy jak do světýlka v interieru, tak i do čidla od brzdy!!pojistky jsou všechny OK (Všechny jsem vyndal a proměřil) Vsechny světla svítí,jak dálkové tak i potkávací klakson myslim ,že troubí taky,všechno bliká uplně všechno jo kromě brzdových světel a světla v interieru !!zatim
no jestli to troubí je podstatné, když nejde štáva do brzd tak nejde světýlko interiéru a auto netroubí to musíš zjistit přesně a pojistky jsi měřil jak? okem nebo jsi je měřil ohmetrem? to je špatně pojistky se musí měřit žárovkou 21 W, která musí svítit. to už tu bylo ohmetrem pojistka OK a proud neprošel KO miloš
|
| 24.8.08, 17:08 |
|
 |
|
deekay
Voditelj brodice
|
preto sa ta to pytal pretoze brzdove svetla, interier, klakson a tusim aj podsvietenie pristrojaku je na jednej poistke
to ze si premeral poistky a su ok to nic neznamena.... mozes mat zoxidovane tie kontakty v poistkovke
ocisti ich, daj novu poistku a ked to aj tak nepojde, pohyb s nou, otoc ju a tak. tam su tie kontakty dost blbe, niekedy sa to dotyka ale je to neprechodzie
|
| 24.8.08, 17:10 |
|
 |
|
Dawey6
|
Pojistky jsem měřil okem i ohmetrem,dnes jsem vyndal pojistkovou skříň a pujdu zkoumat a měřit a zitra se do toho pustím!!!!!Normálně to troubí ,žárovkou to měřit to jsem ještě neviděl a neznám to muzes mi to do soukrome pošty trochu přiblížit!!Ale je to divné kdyby byly pojistky v háji,tak by to vyhodilo celý okruh ne?????Zatim
|
| 24.8.08, 20:57 |
|
 |
|
deekay
Voditelj brodice
|
Dawey6 píše: Pojistky jsem měřil okem i ohmetrem,dnes jsem vyndal pojistkovou skříň a pujdu zkoumat a měřit a zitra se do toho pustím!!!!!Normálně to troubí ,žárovkou to měřit to jsem ještě neviděl a neznám to muzes mi to do soukrome pošty trochu přiblížit!!Ale je to divné kdyby byly pojistky v háji,tak by to vyhodilo celý okruh ne?????Zatim
vela krat sa tam kazia tie konektory (plast do ktoreho sa zapajaju tie viacpinove plastove konektory)
|
| 24.8.08, 21:06 |
|
 |
|
Dawey6
|
TAK JA TO NEAK ZKUSÍM A NAPISU ZITRA DIKY MOC VSEM!!!!!Zatím
|
| 24.8.08, 22:55 |
|
 |
|
Dawey6
|
Ahoj tak jsem vyčistil celou pojistkovou skrinkuvyndal vsechny pojistky ocistil kontakty a dela mi to porad to same!!!!mam fotku pojiskovky bohuzel nevím jaka to pojistka je ........... pomuzete mi pls...Zatim ahoj
|
| 25.8.08, 11:51 |
|
 |
|
Nepér
Registrován: 2.2.06, 23:27 Příspěvky: 7662 Bydliště: Praha východ
|
Je to první pojistka-vnitřní osvětlení, brzdová světla, klakson, varovné osvětlení, elektrická přípojka.
http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=169
A vzhledem k tomu, že ti klakson jde, je pravděpodobná chyba v tištěném spoji pojistkovky, nebo v konektorech - svorkovnice E, jedna ze svorek 3, 5 nebo 7.
Zkus rozpojit a spojit ten konektor E a pozoruj světla.
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
| 25.8.08, 12:43 |
|
 |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19160 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
Dawey6 píše: Ahoj tak jsem vyčistil celou pojistkovou skrinkuvyndal vsechny pojistky ocistil kontakty a dela mi to porad to same!!!!mam fotku pojiskovky bohuzel nevím jaka to pojistka je ........... pomuzete mi pls...Zatim ahoj
keď si ju mal vonku mal si ju celú preletovať, môže byť studený letovaný spoj s poistkovej pätice na plošák nezbadáš.
čo konektory do poistkovky  tam sa stane že je povytiahnutý pin ani si to nevšimneš....
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
| 25.8.08, 12:46 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|