|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
nesignalizuje zapnute svetla felicia
| Autor |
Zpráva |
|
polo
|
 nesignalizuje zapnute svetla felicia
ahoj.po vytiahnutí kľuča zo zapaľovania mi nepipa signalizátor zapnutých svetiel /felicia 98 nema akin pri relatkach ale v palubovke signalizator/,,začalo to chrapľavým zvukom a teraz nič,signalizator je funkčný ak niesu dva lebo piska ked ostane vypínač zadných hmloviek v polohe zapnuté /po vytiahnutí kľúča/,nesvieti mi osvetlenie vyp.obrysových svetiel/mohlo by to s tým súvisieť?
pomohla by mi aj schema zapojenia vy.obrysových svetiel avyp.zad .hmlovky,palubky ale pre fel.r.v 1998po knihách a na nete je väčšinou pre starý typ
|
| 26.11.09, 19:22 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
polo
|
TAK SOM KÚPIL PIEZO MENIč PIPA NA100DB,NO NEVIEM KDE HO MÁM ZAPOJť ma dva vývody + a-
PORAďTE MI PROSIM!!!!
|
| 2.12.09, 00:35 |
|
 |
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
polo píše: TAK SOM KÚPIL PIEZO MENIč PIPA NA100DB,NO NEVIEM KDE HO MÁM ZAPOJť ma dva vývody + a- PORAďTE MI PROSIM!!!!
+ na svetla
- na svorku 15 na spinaci skrince
_________________ otec: Fobia Sedan HTP  m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže - 7.1.25 posledni cesta
|
| 2.12.09, 18:49 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|