|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Zadne Skupinove svetla favorit
| Autor |
Zpráva |
|
di3go
|
 Zadne Skupinove svetla favorit
Dnes po vymene zadnych svetiel mi zacala blbnut smerovka.
v momentalnom stave ked zapnem smerovku tak mi zacne blikat aj zadna obrysova a kusok svieti hmlovka ...
neviete co s tym moze byt... kostru som namontoval na miesto kde bola, jediny problem asi vidim v nej ...
mate niekto asi preco mi to tak robi alebo mam nad tym laborovat 
_________________ Skoda Favorit 135 ,white, code name FAFO-ex 5 rokov v sluzbe Felicia Combi 98
|
| 26.6.10, 00:11 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
LiMaK
|
uplny banalita. spatne jsi pritahl srouby, anebo je mezi nima a matici bordel.
to co popisujes je presne a jedine spatne ukostrení svetla.
jak vime, zarovka potrebuje pro spravnou funci + a -
no a v aute je - reseno ukostrenim na kastli. Favo ma jeste myslim ukostreni pod jeden ze sroubku, co drzi zadni svetlo v kastli. vem smirgl papir, poradne ocisti tu dosedaci plochu pod matkama, dotahni a mas klid.
_________________ Vsechny správné vozy mají motor na té správné straně....ferrari,porsche, lambo...a 742
|
| 26.6.10, 08:07 |
|
 |
|
di3go
|
presne toto som si aj myslel ze to je  ...dakujem za odpoved ..
len som si nebol isty..tka teraz aspn budem mat chut to ist spravit necvh ma bengoro nesulozia za to  ..ze mi to blika jak na americkych autach :")
_________________ Skoda Favorit 135 ,white, code name FAFO-ex 5 rokov v sluzbe Felicia Combi 98
|
| 26.6.10, 08:34 |
|
 |
|
varok
|
Je to většinou špatně ukostřením zadního světla, vyjímečně špatnou kostrou celého auta. Jednou jsem to viděl. Bylo to špatný kontakt očka, která je na kabelu vedoucím z akumulátoru mínus pol na podběh. Bylo to zaoxidované a auto nemělo kostru celkově.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 26.6.10, 19:47 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|