|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
I.n.s.o.m.n.i.a
|
 Osvětlení kufru Octavia
Zdravím, nesvítí mi světla v zavazadlovém prostoru (Octavia Combi 2000), žárovkama ani pojistkou to není, tak nevím..každopádně se obávám, že to bude něco v zámku - vypozoroval jsem, že když odemknu centrál na dálku a jdu jen do kufru, auto se klidně za minutu zamkne(otevření kufru neovlivní ř.j. centrálu, takže je asi problém někde tam, poraďte prosím..děkuju! 
|
| 3.1.11, 16:55 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
 Re: Osvětlení kufru Octavia
buďto mikrospínače v zámku, nebo spíš zlomená kabeláž
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 3.1.11, 17:16 |
|
 |
|
I.n.s.o.m.n.i.a
|
Aaha..tak to bude asi pěkná pakárna předělávat, co?  ..
|
| 3.1.11, 17:38 |
|
 |
|
Jarda S.
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
ještě můžeš vyměnit kabeláž ta stojí přes litr
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 3.1.11, 18:24 |
|
 |
|
I.n.s.o.m.n.i.a
|
Jako komplet, nebo jen nějaká část dozadu?tj docela dost za pár kablíků:o/..a kde se to dá koupit.?dik 
|
| 3.1.11, 18:36 |
|
 |
|
Ondras83
Registrován: 15.11.06, 22:59 Příspěvky: 17411 Bydliště: Stračov (u HK)
|
zkus promerit kabely, zrovna dneska sem resil nefunkcni sterace na OII a byl svihlej kabel u kasltiku na baterku... zmer a kde bude zlomenej, tka spojit a melo by to fungovat, ale ja to spis tipuju na ten zamek, kazdopadne kabely jsou porad levnejsi  a sadruv debilni napad s menenim svazku hod za hlavu 
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
| 3.1.11, 19:23 |
|
 |
|
Jarda S.
|
I.n.s.o.m.n.i.a píše: Jako komplet, nebo jen nějaká část dozadu?tj docela dost za pár kablíků:o/..a kde se to dá koupit.?dik  ve škodovce Ondras83 ve škodovce standartní postup, já to měl na fábce taky špatný tak sem to pospájel asi za půl hodiny se všim všudy  a litr ušetřenej
|
| 3.1.11, 19:37 |
|
 |
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Registrován: 19.2.08, 15:50 Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
v 98% odchází microspínače jeden stojí pár korun proti zámku
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
| 8.1.11, 15:02 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|