Připojení dálkových světel
Zdravim, sem se chtěl zeptat. Chci si na Feldu připojit přídavný dálkový. Teď vám napíšu, jak to chci zapojit a vy mi pak prosím pověste jestli sem bukva, nebo že sem šikula

. Tak k tomu zapojení. Vzal bych rele a umístil někam vedle baterky. K jednomu kontaktu rele bych připojil přes pojistku (25A) šťávu rovnou z baterky. Další kontakt bych ukostřil. K dalšímu kontaktu bych zapojil světla a ke každýmu pojistku (16A). No a s tim poslednim kontaktem, všude co sem viděl různá schéma zapojení je to natažený ke svorkovnici lukasu. Mě se ale nechce tuhle ceslu s drátem absolvovat, a tak mě napadlo, že bych tenhle drát přivedl k jedné z objímek dálkového světla v hlavních světlech a mělo by to taky fachat né??? Jenom bych chtěl vědět, jestli na tenhle drát mam dávat taky pojistku (popřípadě jakou?). Jinak všude bych použil drát 2,5mm2, tim nic neskazim. A mělo by to bejt na světla s žárovkama 100W (celkem tedy 200W). Jo a ještě jedna věc, existuje nějaká přídavná krabička na ty pojistky, případně i to rele? A kde by se to tak sehnato?
Dík za kritiku
Ondra