|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
Martin4077
|
 svítí/nesvítí
Dobrý den,prosím o radu jak na to. Mám felicii z roku 2001. Vyskytl se mi problém. Když nastartuji, tak se mi rosvítí potkávací světla. Nesvítí palubka a parkovačky(ty mohu rosvítit dodatečně). A při nastartovaném motoru nejdou potkávací světla zhasnout. Takhle mi to fungovalo do včera. Dneska sem nastartoval a světla nic. Musel jsem rosvítit ručně, během jizdy šli světla zhasnout.Teď to funguje tak,že když nesvítí parkovačky,tak nesvítí nic. Čím to muže být??? 
|
| 15.3.07, 20:43 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
deekay
Voditelj brodice
Registrován: 12.9.06, 21:33 Příspěvky: 9782 Bydliště: Bratislava / Nové Zámky
|
 Re: svítí/nesvítí
Martin4077 píše: Dobrý den,prosím o radu jak na to. Mám felicii z roku 2001. Vyskytl se mi problém. Když nastartuji, tak se mi rosvítí potkávací světla. Nesvítí palubka a parkovačky(ty mohu rosvítit dodatečně). A při nastartovaném motoru nejdou potkávací světla zhasnout. Takhle mi to fungovalo do včera. Dneska sem nastartoval a světla nic. Musel jsem rosvítit ručně, během jizdy šli světla zhasnout.Teď to funguje tak,že když nesvítí parkovačky,tak nesvítí nic. Čím to muže být??? 
to si male prirabane co? tak asi sa ti prerusil kontakt alebo plosak ktory ti zapinal svetla spolu so zapalovanim.
to, ze nesvietia parkovacky-nesvieti nic to je tak od vyroby, tak to ma byt, aj na fave je to tak
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
| 15.3.07, 20:51 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
ten název je krásný jak policejní maják svítí nesvítí, prosimtě to auto máš dlouho nebo krátce, jestli tam nemáš nějaké automatické rozsvěcení světel normálně to jede tak, že pokud nezapneš parkovačky nesvítí nic a až pak jdou tlumené miloš
|
| 15.3.07, 20:55 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
jo tohle je přidělávka 
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 15.3.07, 21:00 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|