| Autor |
Zpráva |
|
Šemik
|
 há čtyrky
Kucí, jakýpak H4 byste mě doporučili? Ty normální H4 sice svítí taky hezky, ale když už dělam tu hlavu, tak sem si řek že při tý příležitosti bych mohl vyměnit i přední žárovky za nějaký super svítivý.... 
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
| 28.6.07, 12:00 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Martin
|
Nejvíc lidí tady chválilo Osram Silverstar, já s tím ale žádný zkušenostu nemám. Mám zásobu starších H4 a nebudu zbytečně kupovat nové.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
| 28.6.07, 12:42 |
|
 |
|
Waclav
|
Já mám ve feldě Osram Coolblue a je to znát, svítí to trochu víc než normální, barva světla víc bílá, ale taky bych doporučil asi ty silverstary, svítí víc než coolblue a sou prý lepší i v mlze
_________________ Škoda Felicia 1.3 LXi LPG, 50KW, 1995
|
| 28.6.07, 15:12 |
|
 |
|
Bukaj
|
No, Šemiku! Že bys zanevřel na původní Tesly? To se mi nechce věřit... 
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde...  Škoda 742 Forever Team
|
| 28.6.07, 16:47 |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
Registrován: 20.6.06, 17:43 Příspěvky: 17651 Bydliště: Praha západ
|
Jo tak Osram Silverstar muzu tez doporucit  Stare TEchnicky SLAbe sem dal pryc tak pred pul rokem cca 
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
| 28.6.07, 17:17 |
|
 |
|
Luboš
|
Československé Tesly jsou kvalitní žárovky, ještě pár nepožitých v zásobě mám. 
|
| 28.6.07, 19:57 |
|
 |
|
Kachnis
Moderátor
Registrován: 8.6.06, 11:31 Příspěvky: 10608 Bydliště: Strupčice-Chomutovsko
|
hlavne, ne modry xenon white, co mam ja..maj zivotnost cca 5 az 6 mesicu a odchazej asi tak tyden po sobe.... dobry sou NARVA, TUNGSRAM,OSRAM...nejsou ani nejdrazsi..
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
| 28.6.07, 20:17 |
|
 |
|
fux.dggn
|
no já bych řek, že neni rozumný utrácet za nějaký super žárovky, tim nenarážim na jejich skvělé světelné výkony při různých povětrnostních vlivech, v noci a podobně, ale narážim spíš na to, že pokud nemáš světla pro denní svícení a těma H4kama svítíš vždy když vyjedeš, tak budou za krátkou chvíly vočouzený a budou svítit jako ty klasický a možná i hůř........jo ale viděl sem nedavno žárovky H4, kde zmiňovali jejich extra výdrž právě za účelem nepřetržitého svícení, ale nepamatuju si značku výrobce, jen vim, že to byl známější výrobce, OSRAM nebo někdo takovej....
Já jezdim hodně ve dne i v noci, a tak šly mlhy stranou, nahradily je světla pro denní svícení a v hlavních světlech mam OSRAM SILVERSTAR a ty sou v noci parádní a v přídavnejch dálkovejch mam žárovky OSRAM H3 55W Super AllSeason a ty sou takový lehounce do žluta a např. mokrá silnice za deště se parádně osvítí (mam je ve wesemkách 2HO)
|
| 28.6.07, 21:45 |
|
 |
|
Waclav
|
fux.dggn píše: no já bych řek, že neni rozumný utrácet za nějaký super žárovky, tim nenarážim na jejich skvělé světelné výkony při různých povětrnostních vlivech, v noci a podobně, ale narážim spíš na to, že pokud nemáš světla pro denní svícení a těma H4kama svítíš vždy když vyjedeš, tak budou za krátkou chvíly vočouzený a budou svítit jako ty klasický a možná i hůř........jo ale viděl sem nedavno žárovky H4, kde zmiňovali jejich extra výdrž právě za účelem nepřetržitého svícení, ale nepamatuju si značku výrobce, jen vim, že to byl známější výrobce, OSRAM nebo někdo takovej.... Já jezdim hodně ve dne i v noci, a tak šly mlhy stranou, nahradily je světla pro denní svícení a v hlavních světlech mam OSRAM SILVERSTAR a ty sou v noci parádní a v přídavnejch dálkovejch mam žárovky OSRAM H3 55W Super AllSeason a ty sou takový lehounce do žluta a např. mokrá silnice za deště se parádně osvítí (mam je ve wesemkách 2HO)
Kde máš ty světla pro denní svícení? to nejsou hlavní světlomety ne? 
|
| 28.6.07, 22:25 |
|
 |
|
fux.dggn
|
Waclav píše: fux.dggn píše: no já bych řek, že neni rozumný utrácet za nějaký super žárovky, tim nenarážim na jejich skvělé světelné výkony při různých povětrnostních vlivech, v noci a podobně, ale narážim spíš na to, že pokud nemáš světla pro denní svícení a těma H4kama svítíš vždy když vyjedeš, tak budou za krátkou chvíly vočouzený a budou svítit jako ty klasický a možná i hůř........jo ale viděl sem nedavno žárovky H4, kde zmiňovali jejich extra výdrž právě za účelem nepřetržitého svícení, ale nepamatuju si značku výrobce, jen vim, že to byl známější výrobce, OSRAM nebo někdo takovej.... Já jezdim hodně ve dne i v noci, a tak šly mlhy stranou, nahradily je světla pro denní svícení a v hlavních světlech mam OSRAM SILVERSTAR a ty sou v noci parádní a v přídavnejch dálkovejch mam žárovky OSRAM H3 55W Super AllSeason a ty sou takový lehounce do žluta a např. mokrá silnice za deště se parádně osvítí (mam je ve wesemkách 2HO) Kde máš ty světla pro denní svícení? to nejsou hlavní světlomety ne? 
Ty sou tam kde byly kdysi mlhovky.
|
| 28.6.07, 22:36 |
|
 |
|
Waclav
|
fux.dggn píše: Waclav píše: fux.dggn píše: no já bych řek, že neni rozumný utrácet za nějaký super žárovky, tim nenarážim na jejich skvělé světelné výkony při různých povětrnostních vlivech, v noci a podobně, ale narážim spíš na to, že pokud nemáš světla pro denní svícení a těma H4kama svítíš vždy když vyjedeš, tak budou za krátkou chvíly vočouzený a budou svítit jako ty klasický a možná i hůř........jo ale viděl sem nedavno žárovky H4, kde zmiňovali jejich extra výdrž právě za účelem nepřetržitého svícení, ale nepamatuju si značku výrobce, jen vim, že to byl známější výrobce, OSRAM nebo někdo takovej.... Já jezdim hodně ve dne i v noci, a tak šly mlhy stranou, nahradily je světla pro denní svícení a v hlavních světlech mam OSRAM SILVERSTAR a ty sou v noci parádní a v přídavnejch dálkovejch mam žárovky OSRAM H3 55W Super AllSeason a ty sou takový lehounce do žluta a např. mokrá silnice za deště se parádně osvítí (mam je ve wesemkách 2HO) Kde máš ty světla pro denní svícení? to nejsou hlavní světlomety ne?  Ty sou tam kde byly kdysi mlhovky.
No to není špatný nápad, zbytečně nekurvit žárovky v hlavních. Je to schválený? máš nějaký foto, nebo kde a za kolik se to dá sehnat?
|
| 28.6.07, 22:40 |
|
 |
|
CROWACK
Registrován: 4.3.07, 22:36 Příspěvky: 10254 Bydliště: kósek vod Jevička
|
no ja mel spis problemy, ze mi zhorela zarovka, tak sem koupil novou Narvu, ale za tyden zhorela taky, tak sem koupil dalsi, ale za 14 dni koukam ze to svetlo sviti nekam do rite, tak sem vyndal zarovku a cela banka byla pokrivena, vlakna i s konzolou vohly jak rohlik...tak sem koupil dalsi, rikam to snad neni mozny, uz musi byt klid....za tyden si rikam, to sviti nejak slabe, i ve dne bylo videt ze jedno svetlo sviti vic nez druhy...tak sem hledal studenak, spatnou kostru a tak...nakonec sem zkoncil u zarovky, vyndal sem ju a byla zevnitr uplne zacouzena nebylo videt ani na vlakno...ale svitila...no tak sem od kamosa vysomroval archivni Teslu a od te doby mam pokoj  ...
Teda to mam zkusenosti jenom s Narvou, ale jiny zarovky u nas na benzince nema....
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
| 28.6.07, 23:29 |
|
 |
|
Martin
|
Waclav píše: No to není špatný nápad, zbytečně nekurvit žárovky v hlavních. Je to schválený? máš nějaký foto, nebo kde a za kolik se to dá sehnat?
Dej si do vyhledávání "světla pro denní svícení", označ "Hledej všechna slova" a máš to. Řeší se to tady snad každýho půl roku.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
| 29.6.07, 07:31 |
|
 |
|
Waclav
|
Martin píše: Waclav píše: No to není špatný nápad, zbytečně nekurvit žárovky v hlavních. Je to schválený? máš nějaký foto, nebo kde a za kolik se to dá sehnat? Dej si do vyhledávání "světla pro denní svícení", označ "Hledej všechna slova" a máš to. Řeší se to tady snad každýho půl roku. Tak to sem asi propás, sem tu registriovanej půl roku 
|
| 29.6.07, 09:15 |
|
 |
|
Šemik
|
Tak na původní Tesly ¨jsem samozřejmě nezanevřel, ale řikam si že bych mohl dát jiné, výkonější.
Ale stále tvrdím že staré tesly jsou nejkvalitnější
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
| 29.6.07, 11:00 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |