| Autor |
Zpráva |
|
toby
|
 blinkry v čudu
Nazdar, včera mi z ničeho nic přestaly svítit blinkry, pravá i levá strana, pojistku číslo 2 jsem vyměnil ale nepomohlo to. Nejdou ani když zapnu varovná světla. Nevíte někdo v čem je problém?
|
| 15.9.07, 12:13 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Kristensen
Registrován: 24.2.07, 10:02 Příspěvky: 6765 Bydliště: Česká Třebová
|
 Re: blinkry v čudu
toby píše: Nazdar, včera mi z ničeho nic přestaly svítit blinkry, pravá i levá strana, pojistku číslo 2 jsem vyměnil ale nepomohlo to. Nejdou ani když zapnu varovná světla. Nevíte někdo v čem je problém?
Zkus přerušovač, jestli máš Š120 tak tam je za popelníkem, Pokud máš Fávo tak tam je za těma prostředníma výdechama na palubce a pokud máš feldu tak tam je v pojistkovce vypadá jako takový vysoký relátko
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
| 15.9.07, 12:19 |
|
 |
|
toby
|
jejda, sem zapomněl napsat jaký auto..mám stodvacku,no a teda v tom přerušovači bych měl vyměnit nebo opravit co?
|
| 15.9.07, 12:27 |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
Registrován: 20.6.06, 17:43 Příspěvky: 17651 Bydliště: Praha západ
|
Kup prerusovac na feldu a mas po starostech 
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
| 15.9.07, 12:30 |
|
 |
|
Kristensen
Registrován: 24.2.07, 10:02 Příspěvky: 6765 Bydliště: Česká Třebová
|
toby píše: jejda, sem zapomněl napsat jaký auto..mám stodvacku,no a teda v tom přerušovači bych měl vyměnit nebo opravit co?
nejlíp celej přerušovač, nevim kolik stojí asi 200 ale nevim jestli si to s něčím nepletu, chtělo by to vyndat tu desku s ovládáním na topení a s popelníkem, a zkusit jestli do toho přerušovače jde nějaký napájení, tak to vindej aby jsi se na něj dostal a až tam budeš vem zkoušečku, zapni klíček pusť výstražný a zkus přímo na tom přerušovači jestli ti na některým připojeným káblu pujde plus, pokud ano tak je přerušovač v háji pokud ne tak musíš jít po tom kabelu někam myslím že do páčky pod volantem a od tam do pojistky, najít kde to je přerušený.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
| 15.9.07, 12:30 |
|
 |
|
Šemik
|
Nemusíš vyndavat ten střední panel, dá se tam dostat rukou odzadu přístrojovky.
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
| 15.9.07, 12:34 |
|
 |
|
toby
|
Kristensen píše: toby píše: jejda, sem zapomněl napsat jaký auto..mám stodvacku,no a teda v tom přerušovači bych měl vyměnit nebo opravit co? nejlíp celej přerušovač, nevim kolik stojí asi 200 ale nevim jestli si to s něčím nepletu, chtělo by to vyndat tu desku s ovládáním na topení a s popelníkem, a zkusit jestli do toho přerušovače jde nějaký napájení, tak to vindej aby jsi se na něj dostal a až tam budeš vem zkoušečku, zapni klíček pusť výstražný a zkus přímo na tom přerušovači jestli ti na některým připojeným káblu pujde plus, pokud ano tak je přerušovač v háji pokud ne tak musíš jít po tom kabelu někam myslím že do páčky pod volantem a od tam do pojistky, najít kde to je přerušený.
mrknu na to, zatím díky
|
| 15.9.07, 12:38 |
|
 |
|
Martin91
Registrován: 18.1.07, 15:16 Příspěvky: 4588 Bydliště: Citov Ol.Kraj
|
taky zaleží co má za palubovku nebo se mílím??? 
_________________ Š 100L http://martin91.rajce.idnes.cz/S100_-_Stovecka Š 110R http://martin91.rajce.idnes.cz/Skoda_110R_,,eRko Š 136GL http://martin91.rajce.idnes.cz/Smoula/ Š Favorit, VW Caddy, Octavia III.
|
| 15.9.07, 13:24 |
|
 |
|
Šemik
|
ano, mýlíš se
Umístění přerušovače je stejné u obou palubek 
|
| 15.9.07, 13:32 |
|
 |
|
toby
|
takže jeden problém vyřešen...blinkry už jedou (byl to přerušovač, naštěstí sem našel doma náhradní)...bohužel nastal problém druhý..nesvítí tlumené světla  .. a zase jsou pojistky v poho...
|
| 15.9.07, 14:32 |
|
 |
|
Šemik
|
Máš na potkávačky relé nabo to jde přímo přes vypínače?
Pokud přes relé zkontroluj relé, jestli to jde přes vypínač tak mu udělej by-pass jestli se to rozsvítí
|
| 15.9.07, 14:39 |
|
 |
|
toby
|
Šemik píše: Máš na potkávačky relé nabo to jde přímo přes vypínače?
Pokud přes relé zkontroluj relé, jestli to jde přes vypínač tak mu udělej by-pass jestli se to rozsvítí
Za prve bych potreboval zasvetit do toho kde je to rele a co to je...za druhe jsem se dival a od vypinace jdou ty kabliky pres takovou cernou zasuvku ktera je deli primo k pojistkam, nic jineho (rele) mezi vypinacem a pojistkama uz neni.
Jo a taky jeste chci dodat ze parkovaci svetla mi ted jdou na prvni i druhy stupen vypinace svetel. A dalkove jdou normalne.
|
| 15.9.07, 17:01 |
|
 |
|
Šemik
|
Rele je spinaci soucastka umoznuji spinani silovych obvodu nizkoproudymi prvky.
Nachází se v předním kufru hned vedle krytu HBV a HSV. je to černá krabička se 4 vývody, vit foto.
Pokud tam máš jedno je to relé na potkávačky, bude vhodné přidělat relé na dálková světla. Pokud dvě, jsou to relátka na potkávačky a dálkové.
Pokud tam není žádné, je to špatné a bude třeba je přidělat obě.
tady je ta fotka
ten černý plast se dá jednoduše sundat (opatrně strhnout) a měl by se ti naskytnout tento pohled
občas bývá odehlý ten horní pohyblivý kontakt, v tom případě to znamená že je relé již silně opotřebeno a je třeba jej vyměnit.
|
| 15.9.07, 17:38 |
|
 |
|
toby
|
Šemik píše: Rele je spinaci soucastka umoznuji spinani silovych obvodu nizkoproudymi prvky. Nachází se v předním kufru hned vedle krytu HBV a HSV. je to černá krabička se 4 vývody, vit foto. Pokud tam máš jedno je to relé na potkávačky, bude vhodné přidělat relé na dálková světla. Pokud dvě, jsou to relátka na potkávačky a dálkové. Pokud tam není žádné, je to špatné a bude třeba je přidělat obě. tady je ta fotka  ten černý plast se dá jednoduše sundat (opatrně strhnout) a měl by se ti naskytnout tento pohled  občas bývá odehlý ten horní pohyblivý kontakt, v tom případě to znamená že je relé již silně opotřebeno a je třeba jej vyměnit.
No tak to se jdu hned mrknout v jakém stavu je to relé, vím že tam určitě jedno je...
|
| 15.9.07, 17:48 |
|
 |
|
Šemik
|
Rovnou zkus kusem drátu překlenou ty spínací kontakty jestli se to rozsvítí
|
| 15.9.07, 17:51 |
|