Jake zarovky do Felicie???
| Autor |
Zpráva |
|
SobiM
|
Zdarec...Panove potrebuji poradit se zarovkama do Felicie (s novou tvari,98 rok)...
Jedna se o predni cast svetel...Do blinkru bych chtel dat OSRAM DIADEM a do hlavnich svetel asi dam OSRAM H4 12V/55W NIGHT BREAKER...Je potreba neco pridat nebo jen vymnenim za klasiku a muzu jet?
Pote bych potreboval poradit jake zarovky dat do parkovacek,aby policajti nedrzkovaly a dobre to vypadalo a i svitilo...A jake mate zkusenosti s policajtama v CIZINE,konkretne cestu do Chorvatska...
Muzete mi napsatvase zkusenosti a nejlepe fotky jak vsechny ty svetla vypadaji...Diky SobiM 
|
| 16.3.08, 06:23 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
žárovky v blinkrech bych nechal jaký jsou, ty jsou vidět na feldách dobře, ty H4 ti schvaluju, to si dej, budeš spokojen. Nic extra k tomu nepotřebuješ, jen přehodíš a jedeš, případně je fajn nechat seřídit světla, zvlášť jestli jsi někdy ty nebo někdo jiný se světly manipuloval, bylo by škoda abys svítil bílým ostrým světlem z drahých žárovek krtkům nebo veverkám. Minulý týden mě seřízení v autorizovaném servisu (favo) stálo 70,- Kč. Parkovačky bych taky nechal jak jsou.
Policajti cestou do Chorvatska: Už jsem tam byl mnohokrát, můžu popsat
Největší buzeranti jsou samozřejmě tady, nikde jinde nepotkáš ty svině zalezlý v křoví u nesmyslnýho omezení s cedulí. Jak se dostaneš do Rakouska, je to už dobrý. Policjati jsou vidět a to dost, hlídkují a měří taky, ale měří tak, že je vidíš. Jejich snahou je opravdu bezpečnější provoz, a kdo je vidí a má mozek, tak ubere, čili v pohodě. Osobní setkání jsem nezažil, naštěstí. Taky mají figury v policejních uniformách rozmístěné v obcích viditelně podél cest, vypadají jako polda a nutí to dodržovat rychlost. Co nesouvisí s policajtama, ale s provozem jo, jsou jejich semafory, poznáš hlavně ve Vídni. Když má končit zelený interval, tak dřív než padne oranžová, tak zelená pár vteřin bliká.
Policajti ve Slovinsku měří, bacha na křižovatky, přes většinu křižovatek mimo obec mají omezenou rychlost, ale protože se Slovinsko stejně jede většinou krokem v koloně, tak to tolik nevadí. No a pak už jsou jen Chorvati. Hodně usměrňují dopravu, dost měří a potkáš je všude. A jsou to takoví trošku kovbojové, viděl jsem je v akci a nechtěl bych být na místě viníka. V horách kousek od Plitvic nás předjel těžkej frajer, zatáčky, plná čára a plnej kotel. Vystartoval za ním policajt na motorce a o tři zatáčky dál byl takovej plac, a tam ho měl. Bouchačku v ruce, řval tam na něj jak na malýho Jardu. Nechtěl bych... No a tady máme i jednu osobní zkušenost, bylo to hned po tý jejich válce tam, jeli jsme dvě auta, najednou stop. První auto stát, no my jsme ve druhým zastavili taky, věděli jsme ho**o co a jak, ještě by jsme se ztratili. Hned řidičáky a pasy. On dostal ukázat na radaru jak "překročil" rychlost a pokutu, my za to, že jsme zůstali stát dostaly pokutu taky, pán asi nechtěl svědky, ono to bylo bez bločku (a nikdo ho nenabízel). Nezaplatíš, nedostaneš papíry. Ale víc se to nestalo. Od tý doby jsou taky fajn cesty
|
| 16.3.08, 08:50 |
|
 |
|
SobiM
|
Vít píše: žárovky v blinkrech bych nechal jaký jsou, ty jsou vidět na feldách dobře, ty H4 ti schvaluju, to si dej, budeš spokojen. Nic extra k tomu nepotřebuješ, jen přehodíš a jedeš, případně je fajn nechat seřídit světla, zvlášť jestli jsi někdy ty nebo někdo jiný se světly manipuloval, bylo by škoda abys svítil bílým ostrým světlem z drahých žárovek krtkům nebo veverkám. Minulý týden mě seřízení v autorizovaném servisu (favo) stálo 70,- Kč. Parkovačky bych taky nechal jak jsou.
Policajti cestou do Chorvatska: Už jsem tam byl mnohokrát, můžu popsat
Největší buzeranti jsou samozřejmě tady, nikde jinde nepotkáš ty svině zalezlý v křoví u nesmyslnýho omezení s cedulí. Jak se dostaneš do Rakouska, je to už dobrý. Policjati jsou vidět a to dost, hlídkují a měří taky, ale měří tak, že je vidíš. Jejich snahou je opravdu bezpečnější provoz, a kdo je vidí a má mozek, tak ubere, čili v pohodě. Osobní setkání jsem nezažil, naštěstí. Taky mají figury v policejních uniformách rozmístěné v obcích viditelně podél cest, vypadají jako polda a nutí to dodržovat rychlost. Co nesouvisí s policajtama, ale s provozem jo, jsou jejich semafory, poznáš hlavně ve Vídni. Když má končit zelený interval, tak dřív než padne oranžová, tak zelená pár vteřin bliká. Policajti ve Slovinsku měří, bacha na křižovatky, přes většinu křižovatek mimo obec mají omezenou rychlost, ale protože se Slovinsko stejně jede většinou krokem v koloně, tak to tolik nevadí. No a pak už jsou jen Chorvati. Hodně usměrňují dopravu, dost měří a potkáš je všude. A jsou to takoví trošku kovbojové, viděl jsem je v akci a nechtěl bych být na místě viníka. V horách kousek od Plitvic nás předjel těžkej frajer, zatáčky, plná čára a plnej kotel. Vystartoval za ním policajt na motorce a o tři zatáčky dál byl takovej plac, a tam ho měl. Bouchačku v ruce, řval tam na něj jak na malýho Jardu. Nechtěl bych... No a tady máme i jednu osobní zkušenost, bylo to hned po tý jejich válce tam, jeli jsme dvě auta, najednou stop. První auto stát, no my jsme ve druhým zastavili taky, věděli jsme ho**o co a jak, ještě by jsme se ztratili. Hned řidičáky a pasy. On dostal ukázat na radaru jak "překročil" rychlost a pokutu, my za to, že jsme zůstali stát dostaly pokutu taky, pán asi nechtěl svědky, ono to bylo bez bločku (a nikdo ho nenabízel). Nezaplatíš, nedostaneš papíry. Ale víc se to nestalo. Od tý doby jsou taky fajn cesty
Dam na tvou radu a asi necham vse az na normalni svetla tak jak je...Jen si koupim novy H4 od Osramu...Jezdi tam hodne felicii a jak je to se servisem (ne ze bych ho chtel,ale nikdy nevis) po cste do Chorvatska a hlavne tam?
|
| 16.3.08, 13:37 |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
servis naštěstí nevim, ale cedule na opravny nebo pneuservisy vidět jsou, ale jinak nevim, snad napíše někdo kdo ví... a vloni jsem tam našel mototechnu a měli tam ve výloze zadní lampu na fávo  .... když si feldu nachystáš, než tam pojedeš, nemá se co stát
|
| 16.3.08, 13:41 |
|
 |
|
SobiM
|
No v cervnu jdu na technickou a jedem az v cervenci,takze by to melo byt dobry...Jen nevim,jak budou reagovat policajti na ty Osramy...Vim,ze jsou homologovany,ale abychje tam pred nima nemusel vymnenovat nebo tak neco..
|
| 16.3.08, 14:07 |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
jedím s nima už 4.rok, včetně STK a nikdo mě neřekl slovo...
|
| 16.3.08, 14:21 |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
Registrován: 20.6.06, 17:43 Příspěvky: 17651 Bydliště: Praha západ
|
SobiM píše: No v cervnu jdu na technickou a jedem az v cervenci,takze by to melo byt dobry...Jen nevim,jak budou reagovat policajti na ty Osramy...Vim,ze jsou homologovany,ale abychje tam pred nima nemusel vymnenovat nebo tak neco..
Klid simte jsou to normalni H4. Jen maj potunenej material vlakna a vice svitej ...  Jinak to hlasovani ... kterykoli Osramy sou dobry  Se Silverstarama dobre zkusenosti ... 
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
| 16.3.08, 14:28 |
|
 |
|
DRYVER
Registrován: 23.8.06, 22:15 Příspěvky: 2939 Bydliště: Rokytnice u Přerova
|
Dal sem hlas tem NIGHT BREAKER a vidim ze jsu jedinej kdo hlasoval. Sam sem si koupil ty Silver star a je to lepsi nez nez obyc zarovka H4, ale zas neni to uplna boba - priste bych sel radsi do tech NIGHT BREAKER.
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
| 16.3.08, 14:45 |
|
 |
|
SobiM
|
Matthes píše: SobiM píše: No v cervnu jdu na technickou a jedem az v cervenci,takze by to melo byt dobry...Jen nevim,jak budou reagovat policajti na ty Osramy...Vim,ze jsou homologovany,ale abychje tam pred nima nemusel vymnenovat nebo tak neco.. Klid simte jsou to normalni H4. Jen maj potunenej material vlakna a vice svitej ...  Jinak to hlasovani ... kterykoli Osramy sou dobry  Se Silverstarama dobre zkusenosti ... 
Jasny,ale tak radeji se zeptam... 
|
| 16.3.08, 18:38 |
|
 |
|
maca
|
pokud jde o diadem do blikačů,tak je mam na fabče přes 3 roky a v poho 
|
| 16.3.08, 20:53 |
|
 |
|
hany
|
doporučuju night breaker, 3.týden ve světlech a spokojenost
|
| 17.3.08, 12:30 |
|
 |
|
SobiM
|
hany píše: doporučuju night breaker, 3.týden ve světlech a spokojenost
Muzes to vyfotit?Ve dne,v noci na potkavacky a dalkovy?Vse z pohledu ridice?Diky moc 
|
| 17.3.08, 18:07 |
|
 |
|
hany
|
SobiM píše: hany píše: doporučuju night breaker, 3.týden ve světlech a spokojenost Muzes to vyfotit?Ve dne,v noci na potkavacky a dalkovy?Vse z pohledu ridice?Diky moc 
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.p ... c&start=60
tam už je to ve feldě vyfocené, mě čeká technická do konce měsíce a doufám, že mi světla trochu přizvednou. Pak nebude problém udělat foto. Na dovolenou jedeš až v létě 
|
| 18.3.08, 09:11 |
|
 |
|
SobiM
|
hany píše: SobiM píše: hany píše: doporučuju night breaker, 3.týden ve světlech a spokojenost Muzes to vyfotit?Ve dne,v noci na potkavacky a dalkovy?Vse z pohledu ridice?Diky moc  http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.p ... c&start=60tam už je to ve feldě vyfocené, mě čeká technická do konce měsíce a doufám, že mi světla trochu přizvednou. Pak nebude problém udělat foto. Na dovolenou jedeš až v létě 
Na to uz jsem koukal...No v lete..jak se to vezme..Na konci Cervna a zatku Cervence...
|
| 18.3.08, 12:04 |
|
 |
|
SobiM
|
maca píše: pokud jde o diadem do blikačů,tak je mam na fabče přes 3 roky a v poho 
Muzes to vyfotit?jak je to videt za tim sklem...
|
| 18.3.08, 20:43 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |