| Autor |
Zpráva |
|
Rotacak
|
party_boy píše: Který bude lepší ti nepovim, k tomu druhýmu chybí nějakej konektor. U toho prvního by měl bejt ten červenej stálejch 12, černej kostra, pak tam vidim zelenej a šedej a u toho si netroufám nic říct. To rádio se spouštělo knoflíkem?
ee, bylo tam tlačítko power, bylo to rádio a kazetovej přehrávač dohromady, původně bylo v té škodovce, ale nevím, z jakého důvodu ho původní majitel vymontoval.
|
| 26.3.09, 22:11 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
party_boy
|
Takže se to spouštělo přes to tlačítko? Tak to otestuj na baterii, jestli jsem měl pravdu, tak potom spoj červený dráty a na ten černej si najdi nějakej šroubek co je přidělanej ke kastli.
|
| 26.3.09, 22:19 |
|
 |
|
Rotacak
|
party_boy píše: Takže se to spouštělo přes to tlačítko? Tak to otestuj na baterii, jestli jsem měl pravdu, tak potom spoj červený dráty a na ten černej si najdi nějakej šroubek co je přidělanej ke kastli.
OK, zkusím a uvidím, co to udělá, jestli to ovšem něco udělá. Jen by mě docela zajímalo na co jsou ty dva zbývající dráty...
|
| 26.3.09, 22:29 |
|
 |
|
party_boy
|
To fakt netušim, nevim jak se značili dráty před pár rokama, ale spínanej tam nikde nevidim. Některý rádia měli dokonce nějakou funkci, že když jsi zapl světla, tak se přisvítil displej. Fakt nevim. Zas vim, že dost rádií ani spínanejch 12 nemělo.
|
| 26.3.09, 23:11 |
|
 |
|
venda
|
Ty zbylý dráty jsou repráky. Nebo možná taky jen jeden reprák. Ale jestli můžu radit, tak pokud ti nejde o historickou autentičnost, tak to zahoď a kup si cokoliv, co má alespoň předvolby stanic.
|
| 27.3.09, 13:21 |
|
 |
|
party_boy
|
No jo, máš pravdu. Repro mě vůbec nenapadlo 
|
| 27.3.09, 13:39 |
|
 |
|
varok
|
Když jste u těch moderních autorádií, tak v autě mám jedno z novějších. Je to VW Beta, prý je z Volkswagenu. Červený má být až po zapnutí klíčku, žlutý trvale pod proudem, že? Zbytek jako kostra a repráky vím. Nevíte prosím někdo, proč mi ale takhle zapojené rádio nefunguje? Funguje jen když mám žlutý a červený drát připojený na trvalých 12V. Rádio jde zapnout i s vypnutým klíčkem, když startuji tak se vypne. Když vypnu startér a motor naskočí tak opět hraje. Když vypnu klíček tak se vypne. Jde ale opět ručně zapnout i s vypnutým klíčkem. Nevíte prosím někdo čím to je? Chtěl jsem ho zapojit až po zapnutí klíčku ale takhle nefunguje.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 27.3.09, 19:17 |
|
 |
|
party_boy
|
Přesně takhle funguje otcovo rádio v audině z roku 2005 nějaký audi concert. Asi vlastnost.
|
| 27.3.09, 19:36 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |