Tak jsme po sálodlouhé rozpravě s Martinem dospěli nějakým způsobem k tomuto:
Uptavil sem si PC na zkoušečku...a to tak že vstupu zvukovky LINE IN sem dal jacka a ten sstíněný kabel sem oholil - stínění jsem připojil na kostru rádia a na živej sem si připájel hrot.
Radio jsem po špatné předchozí zkušenosti raději napájel už z autobaterie a byl klid.
No šel sem po signálu od koncáku až jsem došel k dalšímu integráči - ten přepínal mezi radiem, CD, AUX atd...asi vše. A taky vyráběl ze sterea 4 kanály. No přednim byl stereofonní signál pěkně čistý a stejně hlasitý. Ale za nim už byl dva kanály OK a dva chrčely a šly více nahlas
Takže sem jeste večír našel datasheet toho obvodu.
No a okolo IO my vlatně radil pořád Martin páč měl dost přehled co kde a jak...mě by to trvalo déle páč sem poslední dobou nákej zabržděnej a náko zapomínám věci ze školy...a taky mi chybí praxe bohužel...ted už ji mám víc diky Martinovi
No a IO mě l tedy 8 vstupů

tj. stereo radio CD AUX a jeste neco ( jesi něco

)
A postupně jsme běhali okolo IO kde je signál dobrý a kde ne - s pomocí blokového schématu z datasheet - a porovnávali dobré kanály se špatnými...vypajovali součástky...a jsme došli k tomu že nějako leze signál z pravého kanálu do levého a cestou nabírá rušení a sílu.
Když jsem vypájel kondik na té špatné straně, tak to přestalo chrčet, ale šlo to pořád různě hlasitě. Pak jsem vypájel i kondik na té OK straně a nešlo nic...z toho jsme pochopili že to teda leze do levého kanálu když jednou stanou vypnu všechny 4 kanaly.
No a pak mi Martin poradil spojit vstup radia do IO kde je signál OK s rohy toho IO kde je výstup přepínače těch 4 funkcí a tim jsme překlenuli ten špatný přepínací obdvod na vstupu toho IO, který dělal neplechu.
Dal už je vše OK...kanály jdou všechny čistě a stejně hlasitě
Akorath ted už nejde přepínat mezi radiem CD AUX...jedině vyvést zvlášt přepínač a přepínat funkce ručně.
Tim je první problém prozatímně vyřešen...stačí jenom sehnat ten IO což je velmi nereálný úkol.
Ještě pokoumat tu CD mechaniku a snad to bude vše.
Timto moc moc děkuji Martinovi za ochotu a spolupráci