Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 14.5.26, 01:38

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 416 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 28  Další
 Škoda Rapid 1,6 Turbo by Tunningkiller 
Autor Zpráva

Příspěvek 
takže ty zadní světla budou nějak takhle?
http://img.skoda-virt.cz/vase_auta_uplo ... -25_39.jpg

1.1.09, 21:44
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
MATTESS píše:
takže ty zadní světla budou nějak takhle?
http://img.skoda-virt.cz/vase_auta_uplo ... -25_39.jpg

Noa si takhle nějak,návrh jsem nedělal nechávám to na něm :D jak se stím popere a jaký udělá návrh...jinak není někde na netu víc fotek s těma diodama?

1.1.09, 22:20
Profil ICQ

Příspěvek 
gokralik píše:
Tunningkiller píše:
...hlavně tam přijdou pořádná kola páč ty dělaj nejvíc a chci odstranit černé nárazníky jak zadek tak předek a nějak to uzpůsobit aby se mi to líbilo, dodělat kastli ke kolům...uvidím možná použiju feliciáckou palubku a nějak ji upravím...

:roll:

Tunningkiller píše:
...tak mi dává diody do zadních světel pro brzdovky a obrysovky, časem možná i blinkry zatím říkal že v jednom světle bude přes 100 diod tak už se těším až je rozsvítim,, prej to bude dělat po vzoru těch novejch audin

:roll:

Takže se máme těšit na další odpudivý paskvil?

Mě se zdá, že každý tuningář začne nějakou nenápadnou úpravou a autu dodá originalitu a šmrnc dle svého gusta. Pak s tím chvíli jezdí, ale začne mu hlodat červíček v hlavě a pak to končí LE diodama, plastama, támdlectim, kokotinama, tadydlectim a pičovinama. Pak to auto prodá, protože je na něm více plastu než v hračkářství, koupí si další kousek a začíná vše nanovo.

Mimochodem taky nechápu proč se musí tuzing pořád opičit? Proč musí mít každé auto co největší kola, LE diody, vyblitou barvu a děravý výfuk.

Je to každýho věc co si dělá s autem, jak realizuje svůj nápad si myslím, každej člověk je originál a chce mít svoje věci originální, každýmu se nelíbí můj pes kterýho nemám ,,ale nevím proč bych mě kůli tomu psovi mněl někdo nějakým způsobem soudit, já osobně si chci koupit kola kůli tomu aby to dobře sedělo teprve v druhý řadě myslím na to že to bude i dobře vypadat, pro někoho je tuning našláplý motor, pro někoho plasty, pro někoho pouhá kola někdo kdo má sériové auto pomlouvá toho kdo má tuning a zase obráceně a takhle pořád dokola :D já si auto stavím k obrazu svému pokud se ti to nelíbí tak se jdi třeba klouzat, chci se v něčem lišit,, samozdřejmně se mi nelíbí neony na polorozpadlém autu ale třeba člověk který to rozpadlé auto má je pyšný na to jaké má auto.. co myslíš? mně osobně se líběj ty nový diody ve světlech, je to paráda když za někým takovým jedu a on šlápne na brzdu, je to něco jiného a určitě to je hudba budoucnosti,,pak sou taky lidi kteří chtěj mnět veterána a chtěj ho nechat v co nejsériovějším stavu, já říkám narovinu že to auto chci upravovat, zakládám si na super podvozku a super motoru...nejsem pro plasty a pro všemožný držáky plechovek na přístrojovce atd...ale nikoho nesoudím když je tam má :D jen tak pro zajímavost bych se rád podíval na tvoje auto jak vypadá, ešli ho ovšem vůbec máš :D ale myslím že jo :D

1.1.09, 22:51
Profil ICQ

Příspěvek 
Možná jsem se nechal trochu unést. Jasně že je to každého věc. Jenom říkám, že teď se mi tvůj Rapid líbí. Až tam šoupneš nějaká obrovská kola a ledky....tak si můžeš podat ruku s těma nagelovanýma buzínkama, co stojí dvě hodiny s nastartovaným bávem pičo vole a brumlají ti pod oknem.

Mimochodem jsem chtěl říct, že ten všechen tuning je stejný. Pořád ty samé věci dookola, tak kde je to "odlišení"?

Ale promiň, nechci a už ti to tady nebudu zasírat. Ať se ti s autem daří a šťastnou ruku při stylizaci tvého vozu, ať to není další kýč. :wink: Jo a moje auto ještě drží pohromadě špínou a sílou vůle...tuning provádím dá se říct taky, ale musí být funkční a estetický.

1.1.09, 23:14

Příspěvek 
gokralik píše:
Možná jsem se nechal trochu unést. Jasně že je to každého věc. Jenom říkám, že teď se mi tvůj Rapid líbí. Až tam šoupneš nějaká obrovská kola a ledky....tak si můžeš podat ruku s těma nagelovanýma buzínkama, co stojí dvě hodiny pod oknem s nastartovaným bávem pičo vole a brumlají ti pod oknem.

Mimochodem jsem chtěl říct, že ten všechen tuning je stejný. Pořád ty samé věci dookola, tak kde je to "odlišení"?

Ale promiň, nechci a už ti to tady nebudu zasírat. Ať se ti s autem daří a šťastnou ruku při stylizaci tvého vozu, ať to není další kýč. :wink: Jo a moje auto ještě drží pohromadě špínou a sílou vůle...tuning provádím dá se říct taky, ale musí být funkční a estetický.

Ne v poho rád slyším tvůj názor, sme ve svobodné zemi ne :D mám rád taky funkční tuning nelíbí se mi imitace koncovek výfuků ,turbo tóny, černý skla jak vix nebo přítlačná křídla vyrobený ze starej skříně :D,, rozhodně díky za názor uvidím časem jakým směrem se moje úpravy budou ubírat,, to s těma diodovejma světlama je jen takovej pokus kamoš mi to nabídl ,, ne že bych to prostě musel mít :D pokud to bude hezký tak to tam nechám s autem vyjedu jednou za uherskej rok, tak ať maj důchodci na co koukat :) zítra nafotím to fávo to budeš mrkat na drát s čímje schopen člověk jezdit 8)

1.1.09, 23:20
Profil ICQ
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek ..
No čo dodať:
KLOBUK DOLE.!.
Dobre strávený čas.
Na tvojom mieste by som tam strčil feldacku pristrojovku s lucasom,športový volant a sedačky,folie a zvonku by som to +- nechal pôvodné nech ta audina s led svetlami čumí čo ju obehlo..

Všemožne tuning doplnky sa už dnes daju kupiť kdekolvek ale ide o teba čo všetko nabuchaš dnu,po cestach je vidno kopu diskoguliek v autách a vacsina je na smiech.
Pár ludí sa usmievala aj z mojej Šošovice ale tak mne sa to páči a koniec.!.

Ked ta to byví neni čo riešiť..

Renault Megane Scenik 1,9dt 1996
Opel Astra G kombajn 1,7 dti 16v isuzu 2003

1.1.09, 23:27
Profil ICQ

Příspěvek Re: ..
Tomáš1280 píše:
No čo dodať:
KLOBUK DOLE.!.
Dobre strávený čas.
Na tvojom mieste by som tam strčil feldacku pristrojovku s lucasom,športový volant a sedačky,folie a zvonku by som to +- nechal pôvodné nech ta audina s led svetlami čumí čo ju obehlo..

Všemožne tuning doplnky sa už dnes daju kupiť kdekolvek ale ide o teba čo všetko nabuchaš dnu,po cestach je vidno kopu diskoguliek v autách a vacsina je na smiech.
Pár ludí sa usmievala aj z mojej Šošovice ale tak mne sa to páči a koniec.!.

Ked ta to byví neni čo riešiť..

Díky za názor, zítra přidám fotku interiéru není to nic moc ale chybí to tady, nejradši bych si interíér nechal udělat páč na to nemám buňky ale už sem neměl buňky na víc věcí a nakonec sem to zvládnul :D .Ta moje palubovka nic moc chce to výměnu, myslím si že pokud ji poflokuji do černa v prostřed udělám nějaké vylepšení a zabuduji měřáky na motor bude to v pohodě, zatím je to budoucnost,, beztak to bude 1000 krát jinak:)

1.1.09, 23:35
Profil ICQ

Příspěvek 
venek bych nechal...hodil bych na to dělítka nebo loukotě, na to pořádný gumy...určo bych tam nedával žádný 15tky.......a motor je špica...interiér dodělat, já bych tam dal jen přístrojovku z feldy a zbytek dodělal, nechal poflockovat a hotovo....exteriér bych nebastlil :wink:

2.1.09, 00:37
Profil ICQ

Příspěvek 
Ondras83 píše:
venek bych nechal...hodil bych na to dělítka nebo loukotě, na to pořádný gumy...určo bych tam nedával žádný 15tky.......a motor je špica...interiér dodělat, já bych tam dal jen přístrojovku z feldy a zbytek dodělal, nechal poflockovat a hotovo....exteriér bych nebastlil :wink:

Mám proti tem škodováckejm liťákám odpor, prostě se mně nelíběj no,, uvidim co pořešim zatim je to daleka budoucnost, nejvíc by se mi líbily mangelsy ,, ty sou prostě luxus:)

2.1.09, 00:50
Profil ICQ
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
ale zase takový leštěný jupitery 8) to je nádhera

2.1.09, 00:57
Profil ICQ

Příspěvek 
Sadra17 píše:
ale zase takový leštěný jupitery 8) to je nádhera

Mně se nelíbí příliš velká mezera mezi kolem a blatníkem, jednu dobu sem uvažoval že bych tam dal tydle, sou malušenký ale široký tak akorát :D
Obrázek

2.1.09, 10:51
Profil ICQ
Pan Kapitán

Příspěvek 
Tunningkiller píše:
jednu dobu sem uvažoval že bych tam dal tydle, sou malušenký ale široký tak akorát :D

No... 175/50R13 jak vidim... ty jsou fakt mini. Jinak na 175 jezdim, ale 175/70 a je to fakt siroky tak akorat. Tyhle disky jsem este nevidel nikde prodavat, ale podle toho jak na nich sedi guma, tak jsou to mozna jenom 4.5", coz je slabota.

Mangelsy jsou pekny, akorat nevim jestli nejsou moc tezky.

Osobne bych sel do Braid 4RC nebo 1RC, pokud bych ovsem chtel utratit nehorazny penize. ;-)

Cvokárium: Youtube Instagram

2.1.09, 12:33
Profil ICQ YIM
Mistr mechanik

Příspěvek 
Když pořádný kola, tak 15" BRMky, a taky maj rozteč 4*130, takže žádný podložky.

2.1.09, 12:46
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Carlos píše:
Když pořádný kola, tak 15" BRMky, a taky maj rozteč 4*130, takže žádný podložky.

máš foto?

2.1.09, 12:47
Profil ICQ

Příspěvek 
Viky píše:
Tunningkiller píše:
jednu dobu sem uvažoval že bych tam dal tydle, sou malušenký ale široký tak akorát :D

No... 175/50R13 jak vidim... ty jsou fakt mini. Jinak na 175 jezdim, ale 175/70 a je to fakt siroky tak akorat. Tyhle disky jsem este nevidel nikde prodavat, ale podle toho jak na nich sedi guma, tak jsou to mozna jenom 4.5", coz je slabota.

Mangelsy jsou pekny, akorat nevim jestli nejsou moc tezky.

Osobne bych sel do Braid 4RC nebo 1RC, pokud bych ovsem chtel utratit nehorazny penize. ;-)

Ty kola jsou 5,5 nebo 6J pneumatika na nich seděla božsky,, líbili se mně sou dovežený z GB, jsou to závoďáky vnitřek alu zbytek plech, kdybys nahodou pri rychlostce chytl nejakou ranu tak vemeš kladivo vybouchas a jedes dal,, tak mne to rikal jejich majitel,, mimochodem je prodava:) sou kapku zaprášený ,,

jo jinak přemýšlim nad tím fávem co jsem fotil,, ešli ho dat do topiku garáž nebo udělat v topiku mimo mísu topik nejhnusnější auta našich silnic páč tam by se dokonale hodil:)

2.1.09, 12:52
Profil ICQ
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 416 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 28  Další