Škoda Rapid 1,6 Turbo by Tunningkiller
| Autor |
Zpráva |
|
MATTESS
|
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
| 1.1.09, 21:44 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Tunningkiller
|
Noa si takhle nějak,návrh jsem nedělal nechávám to na něm  jak se stím popere a jaký udělá návrh...jinak není někde na netu víc fotek s těma diodama?
_________________ Rapid 1987 V8 4,2
|
| 1.1.09, 22:20 |
|
 |
|
Tunningkiller
|
gokralik píše: Tunningkiller píše: ...hlavně tam přijdou pořádná kola páč ty dělaj nejvíc a chci odstranit černé nárazníky jak zadek tak předek a nějak to uzpůsobit aby se mi to líbilo, dodělat kastli ke kolům...uvidím možná použiju feliciáckou palubku a nějak ji upravím...  Tunningkiller píše: ...tak mi dává diody do zadních světel pro brzdovky a obrysovky, časem možná i blinkry zatím říkal že v jednom světle bude přes 100 diod tak už se těším až je rozsvítim,, prej to bude dělat po vzoru těch novejch audin Takže se máme těšit na další odpudivý paskvil? Mě se zdá, že každý tuningář začne nějakou nenápadnou úpravou a autu dodá originalitu a šmrnc dle svého gusta. Pak s tím chvíli jezdí, ale začne mu hlodat červíček v hlavě a pak to končí LE diodama, plastama, támdlectim, kokotinama, tadydlectim a pičovinama. Pak to auto prodá, protože je na něm více plastu než v hračkářství, koupí si další kousek a začíná vše nanovo. Mimochodem taky nechápu proč se musí tuzing pořád opičit? Proč musí mít každé auto co největší kola, LE diody, vyblitou barvu a děravý výfuk.
Je to každýho věc co si dělá s autem, jak realizuje svůj nápad si myslím, každej člověk je originál a chce mít svoje věci originální, každýmu se nelíbí můj pes kterýho nemám ,,ale nevím proč bych mě kůli tomu psovi mněl někdo nějakým způsobem soudit, já osobně si chci koupit kola kůli tomu aby to dobře sedělo teprve v druhý řadě myslím na to že to bude i dobře vypadat, pro někoho je tuning našláplý motor, pro někoho plasty, pro někoho pouhá kola někdo kdo má sériové auto pomlouvá toho kdo má tuning a zase obráceně a takhle pořád dokola  já si auto stavím k obrazu svému pokud se ti to nelíbí tak se jdi třeba klouzat, chci se v něčem lišit,, samozdřejmně se mi nelíbí neony na polorozpadlém autu ale třeba člověk který to rozpadlé auto má je pyšný na to jaké má auto.. co myslíš? mně osobně se líběj ty nový diody ve světlech, je to paráda když za někým takovým jedu a on šlápne na brzdu, je to něco jiného a určitě to je hudba budoucnosti,,pak sou taky lidi kteří chtěj mnět veterána a chtěj ho nechat v co nejsériovějším stavu, já říkám narovinu že to auto chci upravovat, zakládám si na super podvozku a super motoru...nejsem pro plasty a pro všemožný držáky plechovek na přístrojovce atd...ale nikoho nesoudím když je tam má  jen tak pro zajímavost bych se rád podíval na tvoje auto jak vypadá, ešli ho ovšem vůbec máš  ale myslím že jo 
|
| 1.1.09, 22:51 |
|
 |
|
gokralik
Registrován: 28.12.07, 16:31 Příspěvky: 11969 Bydliště: Český Těšín
|
Možná jsem se nechal trochu unést. Jasně že je to každého věc. Jenom říkám, že teď se mi tvůj Rapid líbí. Až tam šoupneš nějaká obrovská kola a ledky....tak si můžeš podat ruku s těma nagelovanýma buzínkama, co stojí dvě hodiny s nastartovaným bávem pičo vole a brumlají ti pod oknem.
Mimochodem jsem chtěl říct, že ten všechen tuning je stejný. Pořád ty samé věci dookola, tak kde je to "odlišení"?
Ale promiň, nechci a už ti to tady nebudu zasírat. Ať se ti s autem daří a šťastnou ruku při stylizaci tvého vozu, ať to není další kýč.  Jo a moje auto ještě drží pohromadě špínou a sílou vůle...tuning provádím dá se říct taky, ale musí být funkční a estetický.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš  Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
| 1.1.09, 23:14 |
|
 |
|
Tunningkiller
|
gokralik píše: Možná jsem se nechal trochu unést. Jasně že je to každého věc. Jenom říkám, že teď se mi tvůj Rapid líbí. Až tam šoupneš nějaká obrovská kola a ledky....tak si můžeš podat ruku s těma nagelovanýma buzínkama, co stojí dvě hodiny pod oknem s nastartovaným bávem pičo vole a brumlají ti pod oknem. Mimochodem jsem chtěl říct, že ten všechen tuning je stejný. Pořád ty samé věci dookola, tak kde je to "odlišení"? Ale promiň, nechci a už ti to tady nebudu zasírat. Ať se ti s autem daří a šťastnou ruku při stylizaci tvého vozu, ať to není další kýč.  Jo a moje auto ještě drží pohromadě špínou a sílou vůle...tuning provádím dá se říct taky, ale musí být funkční a estetický.
Ne v poho rád slyším tvůj názor, sme ve svobodné zemi ne  mám rád taky funkční tuning nelíbí se mi imitace koncovek výfuků ,turbo tóny, černý skla jak vix nebo přítlačná křídla vyrobený ze starej skříně  ,, rozhodně díky za názor uvidím časem jakým směrem se moje úpravy budou ubírat,, to s těma diodovejma světlama je jen takovej pokus kamoš mi to nabídl ,, ne že bych to prostě musel mít  pokud to bude hezký tak to tam nechám s autem vyjedu jednou za uherskej rok, tak ať maj důchodci na co koukat  zítra nafotím to fávo to budeš mrkat na drát s čímje schopen člověk jezdit 
|
| 1.1.09, 23:20 |
|
 |
|
Tomáš1280
Dřevák na focení, neumí ostřit
|
 ..
No čo dodať:
KLOBUK DOLE.!.
Dobre strávený čas.
Na tvojom mieste by som tam strčil feldacku pristrojovku s lucasom,športový volant a sedačky,folie a zvonku by som to +- nechal pôvodné nech ta audina s led svetlami čumí čo ju obehlo..
Všemožne tuning doplnky sa už dnes daju kupiť kdekolvek ale ide o teba čo všetko nabuchaš dnu,po cestach je vidno kopu diskoguliek v autách a vacsina je na smiech.
Pár ludí sa usmievala aj z mojej Šošovice ale tak mne sa to páči a koniec.!.
Ked ta to byví neni čo riešiť..
_________________ škoda 105 L rv 1987 viewtopic.php?t=12802 Peugeot 205 1.1 5dv rv 1993 viewtopic.php?t=20374 Peugeot 205 1,1 3dv 1996 Renault Megane Scenik 1,9dt 1996 Opel Astra G kombajn 1,7 dti 16v isuzu 2003
|
| 1.1.09, 23:27 |
|
 |
|
Tunningkiller
|
 Re: ..
Tomáš1280 píše: No čo dodať: KLOBUK DOLE.!. Dobre strávený čas. Na tvojom mieste by som tam strčil feldacku pristrojovku s lucasom,športový volant a sedačky,folie a zvonku by som to +- nechal pôvodné nech ta audina s led svetlami čumí čo ju obehlo..
Všemožne tuning doplnky sa už dnes daju kupiť kdekolvek ale ide o teba čo všetko nabuchaš dnu,po cestach je vidno kopu diskoguliek v autách a vacsina je na smiech. Pár ludí sa usmievala aj z mojej Šošovice ale tak mne sa to páči a koniec.!.
Ked ta to byví neni čo riešiť..
Díky za názor, zítra přidám fotku interiéru není to nic moc ale chybí to tady, nejradši bych si interíér nechal udělat páč na to nemám buňky ale už sem neměl buňky na víc věcí a nakonec sem to zvládnul  .Ta moje palubovka nic moc chce to výměnu, myslím si že pokud ji poflokuji do černa v prostřed udělám nějaké vylepšení a zabuduji měřáky na motor bude to v pohodě, zatím je to budoucnost,, beztak to bude 1000 krát jinak:)
|
| 1.1.09, 23:35 |
|
 |
|
Ondras83
Registrován: 15.11.06, 22:59 Příspěvky: 17411 Bydliště: Stračov (u HK)
|
venek bych nechal...hodil bych na to dělítka nebo loukotě, na to pořádný gumy...určo bych tam nedával žádný 15tky.......a motor je špica...interiér dodělat, já bych tam dal jen přístrojovku z feldy a zbytek dodělal, nechal poflockovat a hotovo....exteriér bych nebastlil 
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
| 2.1.09, 00:37 |
|
 |
|
Tunningkiller
|
Ondras83 píše: venek bych nechal...hodil bych na to dělítka nebo loukotě, na to pořádný gumy...určo bych tam nedával žádný 15tky.......a motor je špica...interiér dodělat, já bych tam dal jen přístrojovku z feldy a zbytek dodělal, nechal poflockovat a hotovo....exteriér bych nebastlil 
Mám proti tem škodováckejm liťákám odpor, prostě se mně nelíběj no,, uvidim co pořešim zatim je to daleka budoucnost, nejvíc by se mi líbily mangelsy ,, ty sou prostě luxus:)
|
| 2.1.09, 00:50 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
ale zase takový leštěný jupitery  to je nádhera
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 2.1.09, 00:57 |
|
 |
|
Tunningkiller
|
Sadra17 píše: ale zase takový leštěný jupitery  to je nádhera
Mně se nelíbí příliš velká mezera mezi kolem a blatníkem, jednu dobu sem uvažoval že bych tam dal tydle, sou malušenký ale široký tak akorát

|
| 2.1.09, 10:51 |
|
 |
|
Viky
Pan Kapitán
Registrován: 10.1.06, 13:49 Příspěvky: 12166 Bydliště: Tynec n.L.
|
Tunningkiller píše: jednu dobu sem uvažoval že bych tam dal tydle, sou malušenký ale široký tak akorát 
No... 175/50R13 jak vidim... ty jsou fakt mini. Jinak na 175 jezdim, ale 175/70 a je to fakt siroky tak akorat. Tyhle disky jsem este nevidel nikde prodavat, ale podle toho jak na nich sedi guma, tak jsou to mozna jenom 4.5", coz je slabota.
Mangelsy jsou pekny, akorat nevim jestli nejsou moc tezky.
Osobne bych sel do Braid 4RC nebo 1RC, pokud bych ovsem chtel utratit nehorazny penize. 
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team - 
Cvokárium: Youtube Instagram
|
| 2.1.09, 12:33 |
|
 |
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Když pořádný kola, tak 15" BRMky, a taky maj rozteč 4*130, takže žádný podložky.
_________________ Škoda Rapid '19 TSi 70kW Polo Fox '85 29kW
|
| 2.1.09, 12:46 |
|
 |
|
Tunningkiller
|
Carlos píše: Když pořádný kola, tak 15" BRMky, a taky maj rozteč 4*130, takže žádný podložky.
máš foto?
|
| 2.1.09, 12:47 |
|
 |
|
Tunningkiller
|
Viky píše: Tunningkiller píše: jednu dobu sem uvažoval že bych tam dal tydle, sou malušenký ale široký tak akorát  No... 175/50R13 jak vidim... ty jsou fakt mini. Jinak na 175 jezdim, ale 175/70 a je to fakt siroky tak akorat. Tyhle disky jsem este nevidel nikde prodavat, ale podle toho jak na nich sedi guma, tak jsou to mozna jenom 4.5", coz je slabota. Mangelsy jsou pekny, akorat nevim jestli nejsou moc tezky. Osobne bych sel do Braid 4RC nebo 1RC, pokud bych ovsem chtel utratit nehorazny penize. 
Ty kola jsou 5,5 nebo 6J pneumatika na nich seděla božsky,, líbili se mně sou dovežený z GB, jsou to závoďáky vnitřek alu zbytek plech, kdybys nahodou pri rychlostce chytl nejakou ranu tak vemeš kladivo vybouchas a jedes dal,, tak mne to rikal jejich majitel,, mimochodem je prodava:) sou kapku zaprášený ,,
jo jinak přemýšlim nad tím fávem co jsem fotil,, ešli ho dat do topiku garáž nebo udělat v topiku mimo mísu topik nejhnusnější auta našich silnic páč tam by se dokonale hodil:)
|
| 2.1.09, 12:52 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|