|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
| Autor |
Zpráva |
|
ventYl
|
ja mam rucny spinac ventilatora na pristrojovke na 5. pozicii vpravo vedla spinaca vystraznych svetiel. bol tam uz ked som auto kupil zrejme kvoli nefunkcnemu spinacu teploty. pouzivam ho na prevenciu ohrievania motora ked nahodou niekde vbehnem po rychlej jazde do kolony.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
| 11.7.09, 17:28 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Pech.
|
mám wahler, drží 80st jak přibitej... problémy s přehříváním jsem měl pouze při fouklém těsnění pod hlavou, jelikož se komora termostatu zavzdušňovala... však tam bylo 30 let...
chladič mám na spínač, paralelně s automatem... ale je jen velmi málo případů, kdy se větrák sepne/je potřeba sepnout.. protože za běžné jízdy se to uchladí náporem a než se nahřeje tolik kapaliny, už zase nestojíš....
větrák zapínám vypínačem např preventivně, když vidím před sebou 5km kolony na jižní spojce, kde vím že strávím hodinu...
jinak zavzdušněný systém chlazení způsobuje i to, že to netopí v zimě...
a občas se jebe ventilek přisávání vzduchu na víčku nádrže kapaliny.... nedovolí přisát vzduch, a pumpa pak jednoho dne nedokáže z nádrže nasát vodu dál.. ventilek je tam pro zvýšení tlaku (teoreticky i zvýšení bodu varu) ale mám jej odstraněný...
vypínač mám umístěný vlevo dole na přístrojovce (no je zkurvená, pozice na vypínače tam měly až M-ka) mám tam i dvoupolohový vypínač předních a zadních mlhovek...
_________________ R.I.P. 1978s užovka 105l s centrálem, apollama, pětikvaltem a "chrompaketem"  Fako LX 93 LPG - Zvaný sysel.
|
| 11.7.09, 19:03 |
|
 |
|
Petr105
Registrován: 26.3.08, 11:26 Příspěvky: 5224 Bydliště: Veselí nad Lužnicí
|
Pech. píše: (no je zkurvená, pozice na vypínače tam měly až M-ka)
Omlouvám se za OT, ale není to pravda. Mám oužu, r.v.83 a prolisy na vypínače tam již z výroby jsou 
_________________ Škoda 105L, r.v.1983 Peugeot 306 HDi Break
|
| 11.7.09, 19:10 |
|
 |
|