KOŽENÉ SEDAČKY / POTAHY felicia
| Autor |
Zpráva |
|
Faust81
|
nevím včem to je nepohodlné zaleží na spracovaní a kvalitě kůže,ale v tědlech se mě ani v letě nepotízadek.sice mám klimu,kterou teda maximalně využívam když stojím v koloně v letě.tyhle mají pateřní oporu a každý bochan zvlašt odpružený,jde i zapojit ohřev sedadel a taky jelikož je to s coupe stačí jedna páčka a sedadla se rychle sklopí dopředu když převážíš něco většího.spolucestující si vychvalují větší místo vzadu pro nohy a pod sedačkama mám více místa že jsemě tam vejde nožní pumpička i s heverem atd.takže max spokojený.A hlavně jsou moc bezpečné vlastní skušenost když mě kamion nedal přednost a já skončil v 90km rychlosti ve stromu teda rána strašná ale v těch sedačkach jak v peřince,jediná nevíhoda že jsem měl origo pasy ktery mě zlomili hrudní kost.jinak nic.i sanyták nevěřilže jsem stoho vylezl živej,v té jsem měl jen látkové ale po dovezení s italie lepší feldy jsem si už pořídil kůži.
foto bejvalé feldy mé 8leté práce http://faust81.rajce.idnes.cz/net_felda/
|
| 23.10.09, 16:50 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
IceBear
|
Mno ke kvalitě a zpracování.. obě auta stojí dost přes mega, kvalita kůže je hodně vysoká (ale je pravda, že při výběru kožených sedaček by se na kvalitu hledět asi mělo, levná koženka či kůže asi bude mít jiné vlastnosti). Jen jsem tím chtěl poradit, že by si to měl napřed vyzkoušet, než si je pořídí, každému kůže nemusí vyhovovat  Samozřejmě je to každého věc, jaká sedadla si tam dá. Jaký je přínos kožených sedadel při bouračce úplně nechápu, ale expert přes tohle jaksi nejsem 
_________________ Fávo Ferdinand 135 BMM 40kW, r.v. 1994, stále "homeless"
Auto Emocion
Facebook mi nevadí, bo mě zatím nikdo neprudí s tím, že na něm nejsem
|
| 23.10.09, 17:19 |
|
 |
|
Faust81
|
no psal jsem že při té minulé feldě jsem měl ty samé sedačky v textilii nejde o vnější material,ale jak jsou sedačky konstruovaný.kůži jsem volil kvuli vzhledu a luxusu,ale konstrukce je furt kvalitní je pravda že u sportáku musí počítat s vetší kinetyckou energii při bouračce než u nějaké feldy.pravda je že co mám tyhle sedačky kožené tak jsou tvrdší a otec který trpí na zada a nevydržel dlouhé cesty autem tak v tědlech mu to nevadí.určitě je lepší v tom posedět zaleží jaky člověk taky je určitě někdo objemější se nebude chtít napasovat do nějakých skořepin 
|
| 23.10.09, 18:32 |
|
 |
|
goofy
Registrován: 29.10.09, 07:42 Příspěvky: 5 Bydliště: Přerov,Bezuchov
|
zkusil bych kontaktovat firmu autopotahy.sk je to firma MAD,maji širokou nabídku co se potahu týče,pokud by jsi chtěl jen částečně kožene tak tě vyjdou okolo 5ti tisíc..
brachanec jsi je nechal dělat do golfa a naprosta spokojenost...
jinak maji i zastoupeni v ČR...
_________________ Vola lze osedlat,ale tím se z něho nestane jezdecký kůň.
Blbce lze povýšit,ale tím nezmoudří..
|
| 29.10.09, 08:04 |
|
 |
|
HaBaKuK
Registrován: 14.5.06, 10:18 Příspěvky: 248 Bydliště: Praha - Klánovice
|
ahojky, nevíte kde by se dala sehnat kůže na potahování věcí? ideálně více barev?
_________________ Škoda Felicia GLXi - "Žába" (136 BMM, r.v:96)
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=14845
|
| 24.11.09, 15:36 |
|
 |
|
venda
|
Zkus Řempo. Nebo přítele Google.
|
| 29.11.09, 12:59 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
HaBaKuK píše: ahojky, nevíte kde by se dala sehnat kůže na potahování věcí? ideálně více barev?
budeš dělat sám nebo "někdo" ?
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 29.11.09, 13:12 |
|
 |
|
HaBaKuK
Registrován: 14.5.06, 10:18 Příspěvky: 248 Bydliště: Praha - Klánovice
|
rád bych sám, ale ještě jsem nic moc nezkoušel (kromě řadičky, ručky a volantu)
_________________ Škoda Felicia GLXi - "Žába" (136 BMM, r.v:96)
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=14845
|
| 29.11.09, 14:58 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|