Pristrojovka favo s hodinama
| Autor |
Zpráva |
|
Stinovlas
|
 Pristrojovka favo s hodinama
Cau, shanim pristrojovku na favo, ale vsude nachazim jen s otackomerem, kterej je na ho**o. Nejsem hluchej, takze otackomer nepotrebuju. Mam tu jedny hodiny v pristrojovce novyho typu ve strasnym stavu. Jdou ty hodiny dat do pristrojovky s otackomerem? A jdou dat i do stary pristrojovky? Diky za odpovedi.
_________________ Mam svuj svet-punk's not dead!
|
| 27.6.09, 19:29 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19160 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
 Re: Pristrojovka favo s hodinama
Stinovlas píše: Cau, shanim pristrojovku na favo, ale vsude nachazim jen s otackomerem, kterej je na ho**o. Nejsem hluchej, takze otackomer nepotrebuju. Mam tu jedny hodiny v pristrojovce novyho typu ve strasnym stavu. Jdou ty hodiny dat do pristrojovky s otackomerem? A jdou dat i do stary pristrojovky? Diky za odpovedi.
takúto
alebo tak ako to býva na Feldách do otáčkomeru digitálne hodiny
neviem čo vlastne chceš, tie hodiny tam pôjdu namontovať, zapojenie by malo byť pripravené 
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
| 27.6.09, 20:07 |
|
 |
|
Stinovlas
|
jo, mam tuhle pristrojovku s temahle hodinama a jde mi o to, jestli jdou tyhle hodiny namontovat do pristrojovky s otackomerem misto otackomeru a jestli jdou do novy i do stary.
edit: neumim psat.
Naposledy upravil Stinovlas dne 28.6.09, 11:54, celkově upraveno 1
|
| 27.6.09, 20:33 |
|
 |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19160 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
Stinovlas píše: jo, mam tuhle pristrojovku s temahle hodinama a sehnal jde mi o to, jestli jdou tyhle hodiny namontovat do pristrojovky s otackomerem misto otackomeru a jestli jdou do novy i do stary.
do starej neviem, mali by, ale ako to bude vyzerať, každý symbol smerovky iný...
|
| 27.6.09, 21:32 |
|
 |
|
Stinovlas
|
aha, to jsem nevedel, ze blinkry jsou na budicich.. nikdy jsem favo pristrojovku nerozebiral. mno uvidim, snad sezenu nejakou novou a hodim do toho hodiny, nebo jeste radsi starou uz s hodinama 
|
| 27.6.09, 21:49 |
|
 |
|
michalkatka
|
Stinovlas píše: aha, to jsem nevedel, ze blinkry jsou na budicich.. nikdy jsem favo pristrojovku nerozebiral. mno uvidim, snad sezenu nejakou novou a hodim do toho hodiny, nebo jeste radsi starou uz s hodinama 
hodiny zo starého typu ti niekto aj daruje, ľudia chcú väčšinou otáčkomer...
|
| 27.6.09, 22:37 |
|
 |
|
Pech.
|
zajímavej downgrade  dřív všichni měnili hodiny za otáčkoměr...
mechanicky namotnovat tam půjde, ale bude to blbě vypadat... každopádně dříve bylo hodinovejch fáček dost... dávalo se to myslím do 135/136L a otáčkoměr až LS jestli se nepletu... ovšem dnes znám okolí jen jedno fáčko s hodinama...
_________________ R.I.P. 1978s užovka 105l s centrálem, apollama, pětikvaltem a "chrompaketem"  Fako LX 93 LPG - Zvaný sysel.
|
| 27.6.09, 22:38 |
|
 |
|
Pech.
|
každopádně moje polovička když to viděla, tak hned že by se jí to líbilo, mít v autě hodiny  ale vysvětlil jsem jí, že fakt nebudu roprc...t přístrojovku a shánět hodiny 
_________________ R.I.P. 1978s užovka 105l s centrálem, apollama, pětikvaltem a "chrompaketem"  Fako LX 93 LPG - Zvaný sysel.
|
| 27.6.09, 22:42 |
|
 |
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
Pech. píše: každopádně moje polovička když to viděla, tak hned že by se jí to líbilo, mít v autě hodiny  ale vysvětlil jsem jí, že fakt nebudu roprc...t přístrojovku a shánět hodiny 
moje rec kdyz mam otackomer tak ho tam necham a pokud je tak zatizeny na hodiny at si poridi original vedle stropniho svetla nebo digitalky od vietnamcu za 30 Kc a prilepi si je nekam aby na ne videl
|
| 27.6.09, 23:05 |
|
 |
|
Stinovlas
|
21lucas píše: Pech. píše: každopádně moje polovička když to viděla, tak hned že by se jí to líbilo, mít v autě hodiny  ale vysvětlil jsem jí, že fakt nebudu roprc...t přístrojovku a shánět hodiny  moje rec kdyz mam otackomer tak ho tam necham a pokud je tak zatizeny na hodiny at si poridi original vedle stropniho svetla nebo digitalky od vietnamcu za 30 Kc a prilepi si je nekam aby na ne videl
1) originalni hodiny to jsou
2) ridil jsi nekdy pickupa? zkus se podivat na misto hodin nahoru. navic je prirozenejsi pohyb dolu, nez zaklanet hlavu, coz u pickupa fakt musis, minimalne u myho.
nevim co vsichni vidite na otackomeru, vetsina lidi s kym mluvim, ten ho nepouziva, taky k cemu, pokud teda nejste uplne hluchy. v autoskole totez, snazej se naucit lidi jezdit na otackomer. co z toho? fotr si sedne do my schadiny a nadava, ze tam neni otackomer a nevi, kdy ma radit. z tohohle pohledu jste omezenci.
edit: nicmene diky, staci mi, ze tam ty hodiny jdou dat.
|
| 28.6.09, 00:01 |
|
 |
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
Stinovlas píše: 21lucas píše: Pech. píše: každopádně moje polovička když to viděla, tak hned že by se jí to líbilo, mít v autě hodiny  ale vysvětlil jsem jí, že fakt nebudu roprc...t přístrojovku a shánět hodiny  moje rec kdyz mam otackomer tak ho tam necham a pokud je tak zatizeny na hodiny at si poridi original vedle stropniho svetla nebo digitalky od vietnamcu za 30 Kc a prilepi si je nekam aby na ne videl 1) originalni hodiny to jsou 2) ridil jsi nekdy pickupa? zkus se podivat na misto hodin nahoru. navic je prirozenejsi pohyb dolu, nez zaklanet hlavu, coz u pickupa fakt musis, minimalne u myho. nevim co vsichni vidite na otackomeru, vetsina lidi s kym mluvim, ten ho nepouziva, taky k cemu, pokud teda nejste uplne hluchy. v autoskole totez, snazej se naucit lidi jezdit na otackomer. co z toho? fotr si sedne do my schadiny a nadava, ze tam neni otackomer a nevi, kdy ma radit. z tohohle pohledu jste omezenci. edit: nicmene diky, staci mi, ze tam ty hodiny jdou dat.
mam citroen c4 s otackomerem pod volantem a tachometrem uprostred palubovky, mel bych si snad misto toho dat hodiny kdyz otackomer nepouzivam?
pokud mas picapa tak si ty hodiny namontuj do teho maleho kastliku vedle okna a mlhovek
|
| 28.6.09, 00:44 |
|
 |
|
Stinovlas
|
21lucas píše: mam citroen c4 s otackomerem pod volantem a tachometrem uprostred palubovky, mel bych si snad misto toho dat hodiny kdyz otackomer nepouzivam?
pokud mas picapa tak si ty hodiny namontuj do teho maleho kastliku vedle okna a mlhovek
to jsem nerekl, ale kdyz si muzu vybrat, jestli otackomer nebo hodiny, navic kdyz menim pristrojovku, tak nezvolim neco, co nepouzivam, ale neco co pouzivam casto, vzhledem k tomu, ze casto nekam jezdim na urcity cas.
proc davat hodiny do kastliku? me stacej na pristrojovce, kastlik potrebuju - mobil, propiska, blok papiru, .. davat je do kastliku je pro me stejne zcestny, jako dat si misto hodin otackomer.
|
| 28.6.09, 00:50 |
|
 |
|
michalkatka
|
nerýpte do neho, prečo sa snažíte mu vnucovať svoje názory (nebuďme ako na virte  ), ja tiež mám radšej v zornom poli otáčkomer, aj keď radím podľa ucha, hodiny mám v stropnom paneli, ale nevnucujem mu to, snažte sa mu poradiť v tom čo chce, ako sa rozhodol je jeho vec... 
|
| 28.6.09, 07:02 |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
muze te potakt maly problem, hodiny maji na serizovani kolicek jako je na nulovani denniho pocitadla kilometru, jestli mas original pristrojovkbu s otackomerem, nebudes mit v plexiskle diru pro tenhle kolicek, a nevim jak to pujde vrtat, mam tuseni, ze to bude krehke a praskat
|
| 28.6.09, 08:21 |
|
 |
|
Stinovlas
|
Vít píše: muze te potakt maly problem, hodiny maji na serizovani kolicek jako je na nulovani denniho pocitadla kilometru, jestli mas original pristrojovkbu s otackomerem, nebudes mit v plexiskle diru pro tenhle kolicek, a nevim jak to pujde vrtat, mam tuseni, ze to bude krehke a praskat
to me nenapadlo, ale hadam, ze rozhaveny hrebik to vyresi..  pripadne mozna to plexisklo pujde prendat z ty pristrojovky s hodinama.
|
| 28.6.09, 11:39 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |