|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
| Autor |
Zpráva |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
to muselo bejt fakt nějaký prase  ale otázkou je kde sehnal pakny jenom na jedno kolo 
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 12.3.09, 23:11 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
NOVON
Registrován: 15.7.08, 21:08 Příspěvky: 1841 Bydliště: KOPŘIVNICE
|
SADRA: Spíše bych řekl,že si to nechával minulý majitel někde dělat a tam ho prostě ojeba...!!:-(
Pro mě to znamená zase investice do nového obložení.. 
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
| 12.3.09, 23:28 |
|
 |
|
Kristensen
Registrován: 24.2.07, 10:02 Příspěvky: 6765 Bydliště: Česká Třebová
|
Sadra17 píše: to muselo bejt fakt nějaký prase  ale otázkou je kde sehnal pakny jenom na jedno kolo 
Stejně tak jako koupíš jeden kotouč tak si koupíš klidně i dvě pakny, ale může to být i tím že je třeba přidřenej lanovod nebo mohl být zadřenej váleček a když povolil tak začal chcát.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
| 13.3.09, 07:36 |
|
 |
|
NOVON
|
Kristensen píše: Sadra17 píše: to muselo bejt fakt nějaký prase  ale otázkou je kde sehnal pakny jenom na jedno kolo  Stejně tak jako koupíš jeden kotouč tak si koupíš klidně i dvě pakny, ale může to být i tím že je třeba přidřenej lanovod nebo mohl být zadřenej váleček a když povolil tak začal chcát.
No jo,ale brzdové obložení je párová věc,mění se vždy obě strany...Stejně je to jedno,bo i ta strana co chcala očividně a kvůli které jsem akutně měnil ten váleček je nasáklá od brzdovky,tak že stejně to obložení musím vyměnit..Taky ložiska už byly volné v klecich...sice nehučí,ale nebude to dlouho trvat.. 
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
| 13.3.09, 11:33 |
|
 |
|
Kristensen
Registrován: 24.2.07, 10:02 Příspěvky: 6765 Bydliště: Česká Třebová
|
Tak to je samozřejmý že se maj měnit obě starny ale jak vidíš tak se to občas taky nedělá a prodejci tomu napomáhaj právě tím že si můžeš koupit třeba jen jeden kotouč, tak když přece nejdou koupit dopředu jen dvě destičky tak proč se kotouče prodávaj pojednom, to je právě ta logika některých lidí a to ještě se občas objeví auto že má jeden novej kotouč na pravé straně a dvě destičky nové na levé, co dneska lidi dovedou za kouzla to člověk žasne.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
| 15.3.09, 09:05 |
|
 |
|
NOVON
|
KRISTENSEN: Jj,někteří jsou dobytci..:-l
Podle mě to bylo narychlo opravené na prodej..
|
| 16.3.09, 17:05 |
|
 |
|