| Autor |
Zpráva |
|
NOVON
Registrován: 15.7.08, 21:08 Příspěvky: 1841 Bydliště: KOPŘIVNICE
|
NOVON píše: VAROK: No jo,přesně můj případ na audině..:-l Prostě desky TRW= dobrá cena,ale tvrdé jak šutr-přehřívají kotouč a ten se zvlní..  U mě stačilo 1 brždění ze 170 na 90 a kotouče se zvlnily..Nechám je srovnat a pokud to zrobi ještě raz,tak pudou do dupy..!
Tak že jejich osud je jasný,půjdou do šrotu..! Nechal jsem je srovnat a po týdnu jsou OPĚT zvlněné..SAKRA ! 
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
| 28.9.09, 04:02 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
varok
|
Já už nechám dojít ty TRW destičky, teda jestli mi dříve neodejdou ty kotouče? Pak koupím někde měkčí, ale pořád nevím jaké. Ty textar jsou vážně měkké?
NOVON: Já jsem měl u starého fáčka takovou fintu, u tohohle ji moc nevyužívám, ale trošku to pomáhá. Když brzdíš z vysoké rychlosti na nízkou, tak jsem vždycky brzdil přerušovaně. Jen po krátkých impulsech. Třeba na 1 sekundu, pustit pedál, pak zase 1 sekundu a tak dále, dokud nepřibrzdím na určitou míru. U tohohle fáčka raději nechám brzdit motor, protože prý jednotka vypíná vstřik paliva, takže šetření. I když u té mé hovadojízdy a vykuchaného výfuku to akorát střílí do výfuku. 
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 28.9.09, 09:16 |
|
 |
|
Kristensen
Registrován: 24.2.07, 10:02 Příspěvky: 6765 Bydliště: Česká Třebová
|
s těma nábojema je problem v tom že se po čase taktéž zvlní asi jako kotouč ale za výrazně delší dobu řádově cca za dvoje až troje kotouče, někdy i déle, hodně záleží na jízdě, no a ložiska protože jakmile budeš chtít vyměnit náboj tak ve většině případů zničíš ložisko. Je to v podstatě specialita snad jen octávek, nikde jinde jsem to neviděl a projevuje se to v podstatě tak že dáš nové kotouče a určitou dobu je klid a pak to začne zase vybrovat, záleží na stylu jízdy a kilometrech ale co jsem tak vypozoroval tak je to rozmezí jednoho až šesti měsíců, pokud vyměníš vše tak je pak na hoooodně dlouhou dobu klid.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
| 28.9.09, 10:35 |
|
 |
|
ondrosk
|
Kristensen píše: s těma nábojema je problem v tom že se po čase taktéž zvlní asi jako kotouč ale za výrazně delší dobu řádově cca za dvoje až troje kotouče, někdy i déle, hodně záleží na jízdě, no a ložiska protože jakmile budeš chtít vyměnit náboj tak ve většině případů zničíš ložisko. Je to v podstatě specialita snad jen octávek, nikde jinde jsem to neviděl a projevuje se to v podstatě tak že dáš nové kotouče a určitou dobu je klid a pak to začne zase vybrovat, záleží na stylu jízdy a kilometrech ale co jsem tak vypozoroval tak je to rozmezí jednoho až šesti měsíců, pokud vyměníš vše tak je pak na hoooodně dlouhou dobu klid.
Ahoj, akolko asi tak stoja dve kvalitne ložiska a dva naboje 
_________________ Skoda Octavia eleganc combi 19Tdi 81kW rv. 2001
|
| 29.9.09, 22:29 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
mně by zajímalo když se vše svádí na ložisk čemuž jaksi nevěřím, jak se dá ta vůle změřit má být 0.03 max 0.1 mm, přece víme o případech kdy je níboj kola vymlácený kolo líce ojíždí gumy a nic netřepe
všera jsem měl sezení na toto téma
koktávka jurid kotouče, jurid desky
já fábka kotouče origo jurid desky
a máme stejný problém taky už cícíme vymletý kotouč že když dojíždíš na křižovatku mírně brzdíš kolo brdí nepravidelně brzdí nebrdí, navíc na koktávce mu to popiskuje v pravidelných intervalech miloš
|
| 30.9.09, 06:59 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
taky jsem si vzpoměl na jednu dodávku možná citroen nebo iveco tam jsou ložiska totál v hajzlu lze je seřídit tak že se brousí vymezovací podložka, nebo vyslolit mooc peněž na ložiska coš se větmancům nechce
kola se sjedou zevniř za 10.000 km možná dříve ale s brzdama žádný problém miloš
|
| 30.9.09, 07:02 |
|
 |
|
ondrosk
|
Čaute no tak som to už vymenil kotuče Zimermann vrtane a desky Textar  Predok aj zadok snad to bude už OK  Može niekto poradit ako ich najlepšie zabehnut a kolko KM 
_________________ Skoda Octavia eleganc combi 19Tdi 81kW rv. 2001
|
| 3.10.09, 01:12 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 3.10.09, 07:31 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Sadra17 píše: http://www.feliciaklub.cz/forum_new/viewtopic.php?f=28&t=12907
se mi zdá že snad TRW dává visačku na volant že nemáš 200 km intenzivně brzdit, preventivně to říkám každému miloš
|
| 10.10.09, 16:48 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |