| Autor |
Zpráva |
|
patrik-hp
Registrován: 28.6.06, 20:54 Příspěvky: 3257 Bydliště: Brandýs nad Labem
|
 Re: zničený odvzdušnovák
 Strážnice.Ráj kutilů...
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=v1fMnGwZ ... re=related !!!  http://www.youtube.com/watch?v=NAbsLE88 ... re=related ...
|
| 19.2.11, 21:56 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
na technické si to i fotili  miloš
|
| 20.2.11, 13:43 |
|
 |
|
Jiri
Registrován: 18.3.07, 20:23 Příspěvky: 4146 Bydliště: okres svitavy,West Yorkshire
|
slovacek.milos píše: u nás ve strážnici jeden borec vyřezal velký závit a natočil místo odvzdučnováku odvzdušnovák z radiátoru  a fachčilo to  miloš tak odvzdusnovak z radiatoru je taky docela prasecina..ale ta teflonova pasky nema chybu...jak to muzes vubec napsat..vzdyt ten sroub je dutej..tesni sedlem a ne zavitem
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
| 20.2.11, 20:49 |
|
 |
|
Jiri
Registrován: 18.3.07, 20:23 Příspěvky: 4146 Bydliště: okres svitavy,West Yorkshire
|
slovacek.milos píše: na technické si to i fotili  miloš a to jim to nevadilo...ja byt technikem tak to teda bych asi nepustil...i kdyby to neteklo
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
| 20.2.11, 20:50 |
|
 |
|
varok
|
Jiří: já myslel, že mu to teče kolem závitu, ne tou dírkou. Vždyť jsem to psal!
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 25.2.11, 21:29 |
|
 |
|
Jiri
|
vsak ano ja vim...ale to nikdy nemuze tect jen kolem zavitu ten tam nema s tesnenim co delat...proc radis kdyz nevis jak ten odvzdusnovak funguje......kdyz nekomu budou vrzat brzdy a nekdo kdo nebude vedet mu poradi aby to namazal tak on je schopny to udelat
|
| 2.3.11, 00:05 |
|
 |
|
varok
|
Tak aby někdo namazal brzdy olejem nebo vazelínou? To bych tedy neradil. On psal, že odvrtával starý odvzdušňovák. Při tom mohl poškodit tu kuželovou dosedací plochu, do které zapadá kužel na konci odvzdušňováku. Tak kdyby to dotáhl a ta plocha byla navrtána, tak by to klidně mohlo prosakovat kolem závitu.
Ale raději už nic.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 2.3.11, 10:04 |
|
 |
|
Jiri
|
Podivej jsme lidi..nebudeme se tu hadat kvuli hovadine  zadny odvzdusnovak nikdy nemuze tect jen kolem zavitu...to jen v pripade ze by mel ucpanou tu diru...pokud bude poskozene sedlo..treba od vrtani tak se kapalina dostane do prostoru kde ma odvzdusnovak osazeni..na jeho konci a tam je z boku navratani dira do stredu....jeho telem je pak dalsi dira ktera uz vede ven....poskozene sedlo sroubu nebo trmenu...je to same jako kdyby si odvzdusnovak jen povolil....to jest pri tve rade...namotat teflonouvou pasku na zavit se taky muze stat to..ze dira bude ucpana...a potece to kolem zavitu...tak jej utesnis...paskou...ono to bude dobre a pri prudsim zabrzdeni ti vyleti bordel z diry a uz nebrzdis....snazim se ti proste jen rici ze cokoliv nekam motat na odvzdusnovak je nesmysl at to je jak to je....ma to proste tesnit plochou ktera je k tomu urcena...pokud je poskozena tak vyhodit a nebo tu plochu opravit tak aby to tesnilo na zaver...samozrejme jsem nemyslel ze by si nekomu radil mazat brzdy..uvedl jsem to jen jako priklad...co se treba da nekde docit....mely bychom vedet ze v autech se vrta kde kdo...a tady chodi taky kde kdo...a kdyz se sejde spatny dotaz a k tomu spatna odpoved...nemusi to vzdy skoncit dobre...
|
| 2.3.11, 22:11 |
|
 |
|
varok
|
Aha, tak já to taky nikdy nedělal, jen jsem myslel... Já osobně jsem odvzdušňováky zatím bohudík vždycky povolil, ať už po dobrém nebo po zlém.
|
| 3.3.11, 11:18 |
|
 |
|
Bloq19
|
Tak nastal další problém,nejde to odvzdušnit.Posilovač OK , HBV OK , potrubí a hadice těsní , odvzdušnováky těsní , po povolení kapalina letí tlakem , při zavřeném systému kapalina neubývá. Pedál brzdí až v 3/4 dráhy a žádný flokávání ale jenom spomalení. Problém je ten že i po dlouhodobém odvzdušnování pořád letí bublinky a pedál netuhne.
|
| 5.3.11, 08:58 |
|
 |
|
Jiri
|
odvzdusnit nejdriv na hlavnim valci na sroubech co drzi trubky a pak postupne od zadu dopredu..pokud to nepomuze tak je valec KO...ktere kolo ti nejde odvzdusnit?
|
| 5.3.11, 13:38 |
|
 |
|
ferrari
Registrován: 7.5.06, 20:16 Příspěvky: 9236 Bydliště: Partizánske
|
Bloq, a ako vieš, že je HBV OK? Inak, aj tak by som si radšej to sedlo odvzdušňováka okometricky preveril... A ešte - 2 piestikové brzdy na 742 odvzdušňovať, to je lahoda, ale zasraté 4 piestikové, kde je v predu 6 odvzdušňovákov a to ešte konštruktér navrhol hlboké závity a teda odvzdušňovák je temer celý zašr´obovaný...to je paráda povolovať také odvzdušňováky...nikdy sa mi nepodarilo ich povoliť všetky...tak po 2 odvzdušňovaní sa mi rpoztriasli ruky a 4p leteli von z auta a šli tam 2p...a fungujú 8 rokov bez problémov...sorry za OT 
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
| 5.3.11, 18:22 |
|
 |
|
Bloq19
|
|
| 5.3.11, 19:06 |
|
 |