Kotouče Ferodo+Destičky Ferodo SL
Mněnil jsem na fildě přední kotouče a desky,osadil jsem to všechno značky ferodo. Kola jse asi 10Km hřála a pak už to bylo jen vlažné,brzdy jsem předtím komletně vyčistil namazal čepy.Zatím jsem stým spokojený nejsem nijak náročný brzdí to skvěle zajel jsem to tady podle návodu Dedlyho.Stím že desky žerou kotoče bych neřek,předtím tam byly Lucas desky zn. kotoučů nešla přes pokročilou rez vidět no a ty byly vyžrané.
13.4.11, 18:32
Reklama
Reklama
sachmar
Re: Kotouče Ferodo+Destičky Ferodo SL
Ještě se chci zeptat u předchozích destiček zn Lucas byly vymezovací podložky,dal sem nové Feroda SL tam ty vym. podložky nebyly tak jsem tam nedal ani ty staré nebude to ničemu vadit? Ne nebude to ničemu vadit
13.4.11, 20:54
sachmar
Re: Kotouče Ferodo+Destičky Ferodo SL
sachmar píše:
Mněnil jsem na fildě přední kotouče a desky,osadil jsem to všechno značky ferodo. Kola jse asi 10Km hřála a pak už to bylo jen vlažné,brzdy jsem předtím komletně vyčistil namazal čepy.Zatím jsem stým spokojený nejsem nijak náročný brzdí to skvěle zajel jsem to tady podle návodu Dedlyho.Stím že desky žerou kotoče bych neřek,předtím tam byly Lucas desky zn. kotoučů nešla přes pokročilou rez vidět no a ty byly vyžrané.
Tak sem rád že sem nešlap vedle stouto sadou FERODO.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků