|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
Martin 007
Dezertér
Registrován: 19.11.06, 17:11 Příspěvky: 12402 Bydliště: Pardubice - jihozápadní okolí
|
 drčí a tahá do strany
Pánové po komplet GO brzd na Rapídkovi bylo vše naprosto ideál...všechno si po čase a pár stech km posedalo a brzdilo to jak víno...
No ale ted, když brzdím tak mi začne drčet volant a pravá půlka auta jakoby... ( co vim tak je urvanej pravej držák stabilizátoru na držáku rezervy a pak levá kulisa co drží podélné rameno... )a táhne to doprava...
Dále vím, že je vůle v převodce řízení...také na pravé straně...
Kola jsou nevyvažovaný bůhví jak dlouho...
Ale jinak to brzdí pořád super...
Copa s tím zase mám ???
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
| 14.5.07, 23:16 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
 Re: drčí a tahá do strany
Martin 007 píše: Pánové po komplet GO brzd na Rapídkovi bylo vše naprosto ideál...všechno si po čase a pár stech km posedalo a brzdilo to jak víno...
No ale ted, když brzdím tak mi začne drčet volant a pravá půlka auta jakoby... ( co vim tak je urvanej pravej držák stabilizátoru na držáku rezervy a pak levá kulisa co drží podélné rameno... )a táhne to doprava... Dále vím, že je vůle v převodce řízení...také na pravé straně... Kola jsou nevyvažovaný bůhví jak dlouho...
Ale jinak to brzdí pořád super...
Copa s tím zase mám ???
martine těch udělátek na nápravě máš moc a něco najít jsou dlouhodobé výzkumy a co tak zblněný kotouč? miloš
|
| 15.5.07, 21:12 |
|
 |
|
Martin 007
Dezertér
Registrován: 19.11.06, 17:11 Příspěvky: 12402 Bydliště: Pardubice - jihozápadní okolí
|
Novej kotouč po 1000 km ???... i když je fakt že předtim jak my zůstali vyset brzdy...tak se to asi všechno dost přehřálo...kotouče byly modrý... ale od tý doby to dalo pokoj...
Spíš jesi to nebrzdí každý jinak ???
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
| 15.5.07, 21:19 |
|
 |
|
Kristensen
Registrován: 24.2.07, 10:02 Příspěvky: 6765 Bydliště: Česká Třebová
|
Martin 007 píše: Novej kotouč po 1000 km ???... i když je fakt že předtim jak my zůstali vyset brzdy...tak se to asi všechno dost přehřálo...kotouče byly modrý... ale od tý doby to dalo pokoj...
Spíš jesi to nebrzdí každý jinak ???
Nejdřív odstraň závady na podvozku a pak skoumej dál, já si myslím že to bude mít největší podíl na celým chování auta.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
| 15.5.07, 21:40 |
|
 |
|
Peter50kw
|
Ten stabilizator nevadi (okrem STK), ta urvana kulisa a vola v riadeni su zato spoluzodpovedne. Oprav podvozok a ked ti to bude robit dalej (asi nie), skus vycistit brzdy. Dost sa cudujem, ze mas na aute tak vazne zavady, vies o nich a s tym autom jazdis. Ohrozujes seba aj ludi v tvojom okoli. Pripadne to daj do srotu a kup si nieco, co ma sancu obstat na STK. Trasenie volantu moze robit zvlneny kotuc alebo kriva pneumatika, ale to neposobi tahanie auta do strany.
|
| 16.5.07, 09:28 |
|
 |
|
deekay
Voditelj brodice
Registrován: 12.9.06, 21:33 Příspěvky: 9782 Bydliště: Bratislava / Nové Zámky
|
Peter50kw píše: Ten stabilizator nevadi (okrem STK), ta urvana kulisa a vola v riadeni su zato spoluzodpovedne. Oprav podvozok a ked ti to bude robit dalej (asi nie), skus vycistit brzdy. Dost sa cudujem, ze mas na aute tak vazne zavady, vies o nich a s tym autom jazdis. Ohrozujes seba aj ludi v tvojom okoli. Pripadne to daj do srotu a kup si nieco, co ma sancu obstat na STK. Trasenie volantu moze robit zvlneny kotuc alebo kriva pneumatika, ale to neposobi tahanie auta do strany.
s tym tahanim bacha.... ja som podla toho prisiel na to ze mam dieru v podlahe, bezprostredne vedla uchytu predneho ramena  ale to je uz extremny pripad.
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
| 16.5.07, 15:17 |
|
 |
|
Peter50kw
|
deekay píše: Peter50kw píše: Ten stabilizator nevadi (okrem STK), ta urvana kulisa a vola v riadeni su zato spoluzodpovedne. Oprav podvozok a ked ti to bude robit dalej (asi nie), skus vycistit brzdy. Dost sa cudujem, ze mas na aute tak vazne zavady, vies o nich a s tym autom jazdis. Ohrozujes seba aj ludi v tvojom okoli. Pripadne to daj do srotu a kup si nieco, co ma sancu obstat na STK. Trasenie volantu moze robit zvlneny kotuc alebo kriva pneumatika, ale to neposobi tahanie auta do strany. s tym tahanim bacha.... ja som podla toho prisiel na to ze mam dieru v podlahe, bezprostredne vedla uchytu predneho ramena  ale to je uz extremny pripad.
Ja by som sa necudoval. U auta nad 20 rokov sa da cakat vselico.
|
| 16.5.07, 19:43 |
|
 |
|
Jan svoboda
Registrován: 11.12.06, 11:31 Příspěvky: 72 Bydliště: Mníšek pod Brdy
|
Kristensen píše: Martin 007 píše: Novej kotouč po 1000 km ???... i když je fakt že předtim jak my zůstali vyset brzdy...tak se to asi všechno dost přehřálo...kotouče byly modrý... ale od tý doby to dalo pokoj...
Spíš jesi to nebrzdí každý jinak ??? Nejdřív odstraň závady na podvozku a pak skoumej dál, já si myslím že to bude mít největší podíl na celým chování auta.
Má pravdu.
_________________ Jan Svoboda
|
| 19.5.07, 00:11 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |