|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
Vlnění se zadku při brzdění
| Autor |
Zpráva |
|
Eraser
Registrován: 12.3.07, 10:49 Příspěvky: 20 Bydliště: Hradec Králové
|
 Vlnění se zadku při brzdění
Mám krátce Š120 L a při brzdění se trochu vrtí zadek. V servisu to vyzkoušeli na zkušebně a řekli, že to je buď špatnej buben vzadu vpravo nebo celá poloosa. Prej to nezjistěj dokud se do toho nepodívaj a nepodívaj se do toho pokud jim nedodám náhradní poloosu. Chtěl bych se zeptat, jestli s tím někdo má zkušenosti a jestli není pravděpodobný, že to je jen buben abych neshněl celou poloosu zbytečně.
|
| 22.3.07, 18:27 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
Registrován: 20.6.06, 17:43 Příspěvky: 17651 Bydliště: Praha západ
|
Ja bych tipnul spis buben nez poloosu. Pac poloosa spis prdne nez aby se ohla ...
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
| 22.3.07, 18:33 |
|
 |
|
Jura
|
nemohli by to být volná ložiska?
_________________ Felinka Combi 1.6 GLX
|
| 22.3.07, 18:37 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
při normálním nebo prudkým brždění ?
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 22.3.07, 20:49 |
|
 |
|
pecen
|
 Re: Vlnění se zadku při brzdění
tak to mě dělalo taky, zkusil sem měnit poloosy, ložiska, bubny, ale při brždění to pořád házelo,
když sem měl poloosy venky, zjistil sem, že je v diferáky vydřená drážka od čepů na poloose, vyřešil sem to novou převodovkou, a mám teˇklid, zkus jestli teď na kole máš radiální vůly, stačí zatahat za kolo na obvodě, a jestli jo, tak to máš taky vydřený, a bude horší a horší!!!!!
|
| 4.7.07, 10:34 |
|
 |
|
Chester.8
|
Ahoj.
Mám naprosto stejný problém až na to že se u mě vyšplhal do takové míry že když najedu na díru nebo trošku více šlápnu na pedál brzdy tak mi začně celý zadek házet do stran a když jedu těch 80 tak je to na zabití. Stalo se mi to už několikrát a jsem rád že jsem to přežil. Každopádně teďka auto dávám do laku takže se nejezdí ale až to budu řešit tak s tím budu potřebovat pomoct.
_________________ Škoda 105L r.v. 1977. Karoserie 120, upravy podvozku, nový lak, sedačky z eRka, chystám nový motor, spousta lakování... nápravy atd. Více v GARÁŽI
|
| 4.7.07, 16:13 |
|
 |
|
Radic
Registrován: 19.5.07, 16:50 Příspěvky: 3202 Bydliště: Bánov (okr. Uh. Hradiště)
|
muzu rict ze u me tzo bylo podobne...na jednom zadnim kole byl zadreny valecek (prasatko) vymenil sem, trochu sem prifoukl gumy a pohoda...kdyz zabrzdim tak jedu porad rovne i kdyz nedrzim volant...zkontrolujte 
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
| 4.7.07, 19:35 |
|
 |
|
ferrari
Registrován: 7.5.06, 20:16 Příspěvky: 9236 Bydliště: Partizánske
|
Radic píše: muzu rict ze u me tzo bylo podobne...na jednom zadnim kole byl zadreny valecek (prasatko) vymenil sem, trochu sem prifoukl gumy a pohoda...kdyz zabrzdim tak jedu porad rovne i kdyz nedrzim volant...zkontrolujte 
zdvihni zadok; vyskúšaj, či koleso s bubnom, poloosou axiálne nebehá (smerom k prevodovke a od prevodovky), potom zhoď bubon a prekontroluj brzdy - hlavne brzdové válčeky a pakne. Povedal by som, že Ti jedno koleso nebrzdí...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
| 17.7.07, 16:37 |
|
 |
|
Jiri
Registrován: 18.3.07, 20:23 Příspěvky: 4146 Bydliště: okres svitavy,West Yorkshire
|
zkontrolovat dva velke silentbloky na kterych drzi zadni podelna ramena pokud jsou spatne tak potom se ti pri brzdeni pohybuje cele rameno a take to dela kdyz pridas a uberes plyn
|
| 17.7.07, 20:14 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |