|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Zadní brzdy felicia combi 1.6
| Autor |
Zpráva |
|
Drak
|
Aby ses nedivil, oni existujou takový zařízení, řiká se jim fotoaparát a sou umístěný na každé mýtnici a když celňáci nemají do čeho píchnout, nebo je nějaká akce, tak se tyto fotoaparáty ve spolupráci z Kapschem používají na focení velice rychle jedoucích aut a vzhledem ke skutečnosti, že fikusi nemají oznamovací povinost o odebrání bodů a lhůta na řešení přestupků je jeden rok, takže ti nakrásno může za nějakej čas přijít obálka s modrým flekem s pozvánkou k vysvětlení šesti přestupků s upozorněním, že si sebou nesmíš zapomenout vzít řidičák, kterej rovnou v případě pro tebe nepříznivýho vyřešení přestupků odevzdáš do chladničky nejmíň na rok.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
| 23.7.07, 06:28 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Kristensen
Registrován: 24.2.07, 10:02 Příspěvky: 6765 Bydliště: Česká Třebová
|
Drak píše: Aby ses nedivil, oni existujou takový zařízení, řiká se jim fotoaparát a sou umístěný na každé mýtnici a když celňáci nemají do čeho píchnout, nebo je nějaká akce, tak se tyto fotoaparáty ve spolupráci z Kapschem používají na focení velice rychle jedoucích aut a vzhledem ke skutečnosti, že fikusi nemají oznamovací povinost o odebrání bodů a lhůta na řešení přestupků je jeden rok, takže ti nakrásno může za nějakej čas přijít obálka s modrým flekem s pozvánkou k vysvětlení šesti přestupků s upozorněním, že si sebou nesmíš zapomenout vzít řidičák, kterej rovnou v případě pro tebe nepříznivýho vyřešení přestupků odevzdáš do chladničky nejmíň na rok.
jj vím o tom, ale i proti tomuto jsem víc než dost chráněn ale to tady nebudu rozmazávat 
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
| 23.7.07, 14:44 |
|
 |
|
DRYVER
Registrován: 23.8.06, 22:15 Příspěvky: 2939 Bydliště: Rokytnice u Přerova
|
Tak rozmazavej pokud to neni tajne 
|