Brzdy versus brzd.kapalina
| Autor |
Zpráva |
|
Kristensen
Registrován: 24.2.07, 10:02 Příspěvky: 6765 Bydliště: Česká Třebová
|
slovacek.milos píše: jo dík už to vidím, ale zase jedem drobný problém adaptéry, to by nešlo si to představ ten dnešní vozový park, to to raději domakám stou pístnicí na vzduch, tlamu na pedál drátek a foukáš, ještě jsem slyšel o odsávačce, že to nasadíš na odvzdušnovák a vycucáváš to to se mi teda moc nezdá, podle mě by to nefachalo miloš
ta sada těch adaptérů se dá dokoupit.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
| 3.8.07, 14:24 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Kristensen píše: slovacek.milos píše: jo dík už to vidím, ale zase jedem drobný problém adaptéry, to by nešlo si to představ ten dnešní vozový park, to to raději domakám stou pístnicí na vzduch, tlamu na pedál drátek a foukáš, ještě jsem slyšel o odsávačce, že to nasadíš na odvzdušnovák a vycucáváš to to se mi teda moc nezdá, podle mě by to nefachalo miloš ta sada těch adaptérů se dá dokoupit.
a cenu za ty adaptéry? vykoumej to možná bych do toho šel, mě tak jednou vypekli v lovatu, že jsem byl dobrý odběratel dali mi nějaký program na LPG MPi že zdarma, došla mi dobírka na 7000 kč když jsem se ptal co to má znamenat že součástí programu je propojovací kabel, no obyčejný snat sedmipinový kabel, jedem známý mi ho udělal za 350 korun miloš
|
| 3.8.07, 17:19 |
|
 |
|
škodař
Registrován: 21.1.07, 00:29 Příspěvky: 4693 Bydliště: Rokytnice u Přerova
|
slovacek.milos píše: jo dík už to vidím, ale zase jedem drobný problém adaptéry, to by nešlo si to představ ten dnešní vozový park, to to raději domakám stou pístnicí na vzduch, tlamu na pedál drátek a foukáš, ještě jsem slyšel o odsávačce, že to nasadíš na odvzdušnovák a vycucáváš to to se mi teda moc nezdá, podle mě by to nefachalo miloš já naliju nádržku do plna profukovací pistoli z kompresoru přitláčím ta tu dírku jak je ve víčku na přisívání vzduchu a s rozumem tu nádobku tlakuju a hlídám stav kapaliny a tatík nebo někdo koho mám při ruce odpouští kapalinu ale je to nebezpeční vůči očím atd dyž ta nádobka praskne atak,..
|
| 3.8.07, 22:02 |
|
 |
|
DRYVER
Registrován: 23.8.06, 22:15 Příspěvky: 2939 Bydliště: Rokytnice u Přerova
|
škodař píše: slovacek.milos píše: jo dík už to vidím, ale zase jedem drobný problém adaptéry, to by nešlo si to představ ten dnešní vozový park, to to raději domakám stou pístnicí na vzduch, tlamu na pedál drátek a foukáš, ještě jsem slyšel o odsávačce, že to nasadíš na odvzdušnovák a vycucáváš to to se mi teda moc nezdá, podle mě by to nefachalo miloš já naliju nádržku do plna profukovací pistoli z kompresoru přitláčím ta tu dírku jak je ve víčku na přisívání vzduchu a s rozumem tu nádobku tlakuju a hlídám stav kapaliny a tatík nebo někdo koho mám při ruce odpouští kapalinu ale je to nebezpeční vůči očím atd dyž ta nádobka praskne atak,..
No jo nesmis tam cpat do te nadobky tlak 6 baru 
|
| 4.8.07, 08:27 |
|
 |
|