Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 14.5.26, 02:56

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Brzdy na Octavii II 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Taky jsem to uz slysel ze kotouce na TDi odchazi. V kazdem pripade je to v servisu tak jsem zvedavy co mi reknou. Do seriovych kotoucu uz ale nejdu. Menit je po 15 tisicich mi pripadne divny zvlast kdyz to neni zadny supersport. A pokud by to bylo elektronikou tak to zkusim na zaruku. Jeste me napada jestli by nomohlo byt neco s tehlici??? No nechame se prekvapit.

21.9.07, 11:41
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
Brown píše:
Taky jsem to uz slysel ze kotouce na TDi odchazi. V kazdem pripade je to v servisu tak jsem zvedavy co mi reknou. Do seriovych kotoucu uz ale nejdu. Menit je po 15 tisicich mi pripadne divny zvlast kdyz to neni zadny supersport. A pokud by to bylo elektronikou tak to zkusim na zaruku. Jeste me napada jestli by nomohlo byt neco s tehlici??? No nechame se prekvapit.

S tím se taky tady jeden trápil na krátkej Octávě v naftě. Dvakrát mu je vyměnili pak objednal ty nařezaný a je prej zatím pokoj. Jenže jemu ty seriový nevydrželi ani 8000km

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

21.9.07, 15:41

Příspěvek 
Jo tak je to kotoucema. Hazivost je 0.4 mm. Technik rekl ze se proste parkrat zahraji pek zchladnou a je to. Takze dam nejaky tuningovy chlazeny a uvidime jestli to vydrzi vic nez doted. Pokud nic nesezenu tak zkusim ty Bosche. Jestli nekdo vi jeste o nejake renomovane znacce tak prosim sem s ni. Diky

21.9.07, 15:57
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2