| Autor |
Zpráva |
|
kvakorius
|
 Pískání
Nazdar pánové !Po výměně ložisek začalo při dobržďování pískat levé kolo. Vše se vrátilo na původní místo, tam odkud to bylo vymontováno. Pakny jsou skoro netknuty. brzdí to dobře tak jak má, až na to píííískáááánííííí. Poradí mi někdo co s tím. Zdarec Radek.
_________________ Fanouš 89. - 136 L - LPG - GO-OK
Absolutní spokojenost.
|
| 22.10.07, 17:13 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Kristensen
Registrován: 24.2.07, 10:02 Příspěvky: 6765 Bydliště: Česká Třebová
|
Přední nebo zadní? Pokud přední tak vytáhni destičky a mázni plochy po kterejch se destičky pohybujou třmenech ale chce to nějakou spešl vazelínu nejlépe hliníkovou nebo měděnou.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
| 22.10.07, 19:16 |
|
 |
|
kvakorius
|
Kristensen píše: Přední nebo zadní? Pokud přední tak vytáhni destičky a mázni plochy po kterejch se destičky pohybujou třmenech ale chce to nějakou spešl vazelínu nejlépe hliníkovou nebo měděnou.
JOJO přední. A grafitka nestačí ??
Absolutní spokojenost.
|
| 23.10.07, 16:45 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
kvakorius píše: Kristensen píše: Přední nebo zadní? Pokud přední tak vytáhni destičky a mázni plochy po kterejch se destičky pohybujou třmenech ale chce to nějakou spešl vazelínu nejlépe hliníkovou nebo měděnou. JOJO přední. A grafitka nestačí ??
toš píšeš pakny a přední kolo snad desky ne? destičky ti musí chodit volně v držáku třmenu, vodítka se musí volně pohybovat to spodní často zarezně a pístek nesmý být orezlý a drhnout , já teda nic nemažu a pokud to i přes správnou funkci píska je to materiálem vemu pilku a prořežu tam drážky miloš
|
| 23.10.07, 18:20 |
|
 |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19160 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
ak na fave pískajú predné brzdy stačí pilníkom obrúsiť hrany platničiek (nie hornú a dolnú, ale kraje kde to dosadá na vonkajšiu a vnútornú hranu) zatiaľ to vždy zabralo....
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
| 24.10.07, 15:36 |
|
 |
|
kvakorius
|
slovacek.milos píše: kvakorius píše: Kristensen píše: Přední nebo zadní? Pokud přední tak vytáhni destičky a mázni plochy po kterejch se destičky pohybujou třmenech ale chce to nějakou spešl vazelínu nejlépe hliníkovou nebo měděnou. JOJO přední. A grafitka nestačí ?? toš píšeš pakny a přední kolo snad desky ne? destičky ti musí chodit volně v držáku třmenu, vodítka se musí volně pohybovat to spodní často zarezně a pístek nesmý být orezlý a drhnout , já teda nic nemažu a pokud to i přes správnou funkci píska je to materiálem vemu pilku a prořežu tam drážky miloš
TOŠ SA OMLůVÁM za tu špatnou citaci paken.JOJO Mám tam opravdu destičky jako namalovaný. Dík za opravu mi to ňák nedošlo. Radek
Absolutní spokojenost.
|
| 24.10.07, 17:13 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
michalkatka píše: ak na fave pískajú predné brzdy stačí pilníkom obrúsiť hrany platničiek (nie hornú a dolnú, ale kraje kde to dosadá na vonkajšiu a vnútornú hranu) zatiaľ to vždy zabralo....
kde ty věci michale píská to pořád hrany jsem brousil miloš
|
| 24.10.07, 18:07 |
|
 |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19160 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
slovacek.milos píše: michalkatka píše: ak na fave pískajú predné brzdy stačí pilníkom obrúsiť hrany platničiek (nie hornú a dolnú, ale kraje kde to dosadá na vonkajšiu a vnútornú hranu) zatiaľ to vždy zabralo.... kde ty věci michale píská to pořád hrany jsem brousil miloš
tak to som mal asi štasie....
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
| 24.10.07, 20:11 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
michalkatka píše: slovacek.milos píše: michalkatka píše: ak na fave pískajú predné brzdy stačí pilníkom obrúsiť hrany platničiek (nie hornú a dolnú, ale kraje kde to dosadá na vonkajšiu a vnútornú hranu) zatiaľ to vždy zabralo.... kde ty věci michale píská to pořád hrany jsem brousil miloš tak to som mal asi štasie....
asi jo v tom materiálu je pěkný zmatek a navíc se ochladilo a píská málo komu miloš
|
| 24.10.07, 20:23 |
|
 |
|
kvakorius
|
slovacek.milos píše: michalkatka píše: slovacek.milos píše: michalkatka píše: ak na fave pískajú predné brzdy stačí pilníkom obrúsiť hrany platničiek (nie hornú a dolnú, ale kraje kde to dosadá na vonkajšiu a vnútornú hranu) zatiaľ to vždy zabralo.... kde ty věci michale píská to pořád hrany jsem brousil miloš tak to som mal asi štasie.... asi jo v tom materiálu je pěkný zmatek a navíc se ochladilo a píská málo komu miloš
Já obrousil ze všech stran, taky je nařezal a je dopííískáno. Díkes za rady. Radek
Absolutní spokojenost.
|
| 25.10.07, 16:19 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |