Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 14.5.26, 00:29

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 37 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
 Výměna HBV-černý za červený 
Autor Zpráva
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
ja ja od nejvzdálenějšího

18.1.09, 23:09
Profil ICQ
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
Už v roce 1980 jsem uměl odvzdušňovat brzdy,není mě 18. :D Ale bez srandy-žena našlape a drží a já upouštím a zavřu.A tak dále....Už ji mám naučenou a umí.

18.1.09, 23:14

Příspěvek 
No tak jednou kolem dokola zkus tak že otevřeš odvzdušňovák a žena šlape tak 3-5x pokud pujde jen kapalina tak zahalekej Drž dole! a až řekne držím tak to zavři. a takhle další a další kolo, hlavně si vem (i když to možná už máš) čistou flašku ať tu kapalinu můžeš točit kolem dokola pokud už máš všude čistou.

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

18.1.09, 23:29

Příspěvek 
Zitra to tak zkusím udělat. Každopádně díky všem za rady,člověk se učí celý život.

18.1.09, 23:40

Příspěvek 
Tak dnes pln vidiny úspěchu jsem namontoval jiné brzdiče,které jsem pečlivě zrepasoval a vyměnil na nich vše co šlo od trubiček po veškeré těsnění,pístky,prachovky.....Namontoval,odvzdušnil,desky a kotouče jsou v supr stavu,pedál nahoře a tvrdý,prostě O.K.Zkušební jízda a-opět to tahne do prava jako před tím. Asi jediná možnost je, že ten použitý HBV co jsem tam dal nebude asi v cajku.Protože před výměnou HBV to brzdilo stejnoměrně. Tak v pondělí koupím nový ,snad seženu fragokov a pak napíšu.

23.1.09, 20:13
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
hadičky spolu s trubičkama ke kolům si taky měnil ?

23.1.09, 20:26
Profil ICQ

Příspěvek 
To jsem neměnil ale kapalina z nich stříká normálně a auto má najeto 60 tis.km a vypadají dobře,tak myslím že jsou dobré.Ale možný je všechno,že jo.Třeba se pod tlakem něco někde přicpává.Hadice či trubice,jo?

23.1.09, 21:49

Příspěvek 
já bych se taky podíval jestli tam dals stejný průměr toho válce jsou dva druhy 22 a 19
pač já jsem nevedomky přehodil místo původního22 za 19 a taky se mi blokovalo předni pravi kolo :wink:

24.1.09, 10:47

Příspěvek 
nazdar... nechcem zakladat novy topic ale kupil som novy HBV(zlaty fragokov), vymenil som setky hadice, valceky v bubnoch boli nedavno menene netiekli ale pedal stale prepada.... ovzdusnujem jak drak prv predne kolesa potom zadne us som preplachol cely system new brzdovkov bublinky nejdu od nikial, ani kvapalina netiecie nikde neunika a pedal stale makky... akoze nieje uplne ze as na podlahu lae stale na par naslapnuti reaguje lesie ale neudrzim tlak... jednoducho ak naslapem a drzim citim ako pomalicky povoluje a pada nizsie a nizsie :(( us som z toho jelen :(

25.1.09, 20:16

Příspěvek 
donek píše:
...

No a netečie Ti tá kvapalina niekde? Stráca sa? Dobre máš podoťahované spoje? A pozor, odvzdušňovať s amajú najprv zadné kolesá...

Megane 1,9D
AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97

26.1.09, 15:58

Příspěvek 
ferrari píše:
donek píše:
...

No a netečie Ti tá kvapalina niekde? Stráca sa? Dobre máš podoťahované spoje? A pozor, odvzdušňovať s amajú najprv zadné kolesá...

nie nie kapalina od nikial netecie :( ja som pocul ze sa maju odvzdusnovat z predu dozadu :? zajtra to skusim odzadu a dam ediet co a ako...

26.1.09, 21:36

Příspěvek 
Tak pokračování výměny HBV:
Po nicneřešící výměně zrepasovaných brzdičů a ovzdušnění celého auta dle návodu Kristensena-(šlo to fakt perfektně),stále trvá anomálie před.brzd-pravé brzdí víc.
Ve stavu vše pro bezpečnost-brzdy na 1.místě jsem navštívil autodíly u nás a nakoupil: HBV,trubičky k př. kolům a k pumpě,rozbočovač,hadice ke kolům a k nádobce a vše vyměnil. Auto brzdí fakt dobře,ale zase TAHNE DO PRAVA dohajzlu. Přece neni možný,že by to dělaly kotouče? Ty jediné jsem ještě neměnil,jinak už snad všechno.Jedině zkusit ty kotouče přehodit mezi sebou,co to udělá.

28.1.09, 19:13

Příspěvek 
kks...lavy brzdic nemas pridrety?....vytiahni oblozenie.....strc si sroubovak...a zatlac par krat pedal aby ti valcek vytlacilo..a zatlac ho dnu a tak...aby si ho rozhybal..po vecej drahe....bo on sa pri bezdeni hybe malo........aj ja som mal trosku prirhnuty lavy....rozhybali sme a no problem..brzdi a netaha nikam...prestne toto sme mali aj na sierre co mame...najprv jedna strana a potom druha:d...predok..ale sa roztrhla prachovka...gumicka...tak sa nanosil bordel voda...a bolo to v prdeli...treba druhy brzdic....bo valcek uz je....

30.1.09, 09:30
Profil Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Oba brzdiče jsem dal před týdnem jiné a kompletně zrenovoval,tj-vše v nich je nové. Na ty staré původní to dělalo to samé-tahlo doprava.

30.1.09, 17:02

Příspěvek 
kks..tak to uz je fakt brutal...musis kupit druhe auto :wink: toto s tebou nechce spolupracovat

30.1.09, 23:09
Profil Zobrazit autorovy stránky
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 37 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další