Levé přední kolo nebrzdí jak by mělo!
| Autor |
Zpráva |
|
Lukasula
|
slovacek.milos píše: s těma hadičkama se setkávám velmi často
povolíš odvztušnovák a jak kapalina jen slzí a hned neteče a nekape nebo nejde ven vůbec je hadička KO
nějak ji protahovat nemá cenu pak střelí miloš akorat nevim,jestli koupit hadičky levnější,za cca 180kc/kus a nebo si připlatit a vzít drahší za cca 350kc/kus(z ceniku A.Kelly)?Jestli je tam rozdíl, kromě ceny, jen ve vyrobci,nebo i v kvalitě?
_________________ Škoda Felície 1.3MPi, 50kw, r.v. 2001
KÁŽDÉ AUTO MÁ SVÉ MOUCHY, ALE TO MOJE JE JAK MUCHOLAPKA
|
| 10.6.09, 21:47 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Jura
|
Tak mají tam bud Starline nebo ATE.... Starline nebrat!!!!! ATE klidně kup
_________________ Felinka Combi 1.6 GLX
|
| 10.6.09, 22:09 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Jura píše: Tak mají tam bud Starline nebo ATE.... Starline nebrat!!!!! ATE klidně kup
starline to je jen cedulka dodavatel
ten nic nedělá
a přešel třeba na 36 měsíců záruku pod jejich značkou najdeš supr věci ale zatám je to v plenkách  miloš
|
| 10.6.09, 23:07 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
starline je obchodní značka autokelly 
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 11.6.09, 09:13 |
|
 |
|
Lukasula
|
omlouvám se za dvojí příspěvek,posílal jsem to z mobilu na chatě,a je tam špatnej signál,tak to nějakou záhadou zkonilo odeslání.
/Jinak díky za rady,hned po výplatě  na to vlítnu.
|
| 11.6.09, 11:42 |
|
 |
|
Lukasula
|
Ahojky,tak jsem na to vlítnul a hadičky mám vyměněný,ale efekt se nedostavil
Ale zjistil jsem,že mi brzdový pedál brzdí pokaždé v jiné poloze.Mám takový pocit,že když brzdí pedál hned u vrchu,tak brzdí obě kola stejně a netáhne to do strany,ale jak se o něco málo propadne a je takovej gumovej,tak to levý kolo nebrzdí jak má (brzdí,ale málo)a táhne to doprava.Nechápu čím by to mohlo bejt,že to jednou udělá a jindy ne.V HBV mám nový gumičky,ale dělaly to i ty starý.
|
| 29.6.09, 14:50 |
|
 |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19160 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
na tvojom mieste by som vymenil aj HBV... jeden by som ti aj daroval, ale tá diaľka 
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
| 29.6.09, 20:17 |
|
 |
|
Lukasula
|
michalkatka píše: na tvojom mieste by som vymenil aj HBV... jeden by som ti aj daroval, ale tá diaľka  jsi moc hodný,ale už jsem si jeden sehnal na vrakovišti.Zkusim ho tam šoupnout a uvidíme./Díval jsem se a za nové hbv je to teda pěknej balík peněz.
|
| 30.6.09, 13:46 |
|
 |
|
Jura
|
Já na feldu kupoval HBV Fragokov za 770Kč to mi teda jako extra balík zase nepřijde
_________________ Felinka Combi 1.6 GLX
|
| 30.6.09, 13:48 |
|
 |
|
Lukasula
|
Jura píše: Já na feldu kupoval HBV Fragokov za 770Kč to mi teda jako extra balík zase nepřijde To máš pravdu,ale origo stoji cca 4000kc(katalog e-cat.cz)Mám celkem obavy tam dávat jinej.Jednak s brzdama to není sranda,a pak to měnit,to je taky pošušňáníčko.
|
| 30.6.09, 15:48 |
|
 |
|
werty
|
Lukasula píše: Jura píše: Já na feldu kupoval HBV Fragokov za 770Kč to mi teda jako extra balík zase nepřijde To máš pravdu,ale origo stoji cca 4000kc(katalog e-cat.cz)Mám celkem obavy tam dávat jinej.Jednak s brzdama to není sranda,a pak to měnit,to je taky pošušňáníčko.
Ale běž... Kdepak jsi přišel na to že originální HBV stojí 4000 Kč? Nenapadlo tě že prodejce může neznalému zákazníkovi prodat to nejdražší pod záminkou originálního dílu? Ono se stačí podívat do elektronického katalogu originálních dílu koncernu VW se zkratkou ETKA a zjistit že originál HBV stojí něco kolem 2200 Kč. 
|
| 30.6.09, 16:20 |
|
 |
|
Lukasula
|
werty píše: Lukasula píše: Jura píše: Já na feldu kupoval HBV Fragokov za 770Kč to mi teda jako extra balík zase nepřijde To máš pravdu,ale origo stoji cca 4000kc(katalog e-cat.cz)Mám celkem obavy tam dávat jinej.Jednak s brzdama to není sranda,a pak to měnit,to je taky pošušňáníčko. Ale běž... Kdepak jsi přišel na to že originální HBV stojí 4000 Kč? Nenapadlo tě že prodejce může neznalému zákazníkovi prodat to nejdražší pod záminkou originálního dílu? Ono se stačí podívat do elektronického katalogu originálních dílu koncernu VW se zkratkou ETKA a zjistit že originál HBV stojí něco kolem 2200 Kč.  A kde se dá takový katalog sehnat 
|
| 30.6.09, 18:28 |
|
 |
|
Lukasula
|
Ahojky,tak jsem pro jistotu vyměnil i zadní hadičky, a nic se nezměnilo  . Pořád to levý kolo nebrzdí.Ale mam takovej dotaz,je možný aby byl jeden brzdovej třmen unavenější než ten druhý.Mam namysli to ,že se při sešlápnuti brzdy jakoby rozevíral.Dneska jsem se dival na oba třmeny a ten pravej je celej černej,ale ten levej je uprostřed opryskanej jakoby se pod tlakem prohybal.Prohlížel jsem ho a prasklej není.Nevíte,jestli by to mohlo způsobovat ten menší brzdný učinek na tom levym kole??
|
| 23.7.09, 00:46 |
|
 |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19160 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
Lukasula píše: Ahojky,tak jsem pro jistotu vyměnil i zadní hadičky, a nic se nezměnilo  . Pořád to levý kolo nebrzdí.Ale mam takovej dotaz,je možný aby byl jeden brzdovej třmen unavenější než ten druhý.Mam namysli to ,že se při sešlápnuti brzdy jakoby rozevíral.Dneska jsem se dival na oba třmeny a ten pravej je celej černej,ale ten levej je uprostřed opryskanej jakoby se pod tlakem prohybal.Prohlížel jsem ho a prasklej není.Nevíte,jestli by to mohlo způsobovat ten menší brzdný učinek na tom levym kole??
predné hadičky si vymenil  čo ten HBV  vymenený  máš na hrdle ako je plavák to sitko  nedostal sa ti tam nejaký bordel  brzdí ti vôbec ten jeden okruh  ako si to po výmene odvzdušňoval 
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
| 23.7.09, 08:45 |
|
 |
|
Lukasula
|
michalkatka píše: Lukasula píše: Ahojky,tak jsem pro jistotu vyměnil i zadní hadičky, a nic se nezměnilo  . Pořád to levý kolo nebrzdí.Ale mam takovej dotaz,je možný aby byl jeden brzdovej třmen unavenější než ten druhý.Mam namysli to ,že se při sešlápnuti brzdy jakoby rozevíral.Dneska jsem se dival na oba třmeny a ten pravej je celej černej,ale ten levej je uprostřed opryskanej jakoby se pod tlakem prohybal.Prohlížel jsem ho a prasklej není.Nevíte,jestli by to mohlo způsobovat ten menší brzdný učinek na tom levym kole?? predné hadičky si vymenil  čo ten HBV  vymenený  máš na hrdle ako je plavák to sitko  nedostal sa ti tam nejaký bordel  brzdí ti vôbec ten jeden okruh  ako si to po výmene odvzdušňoval  sitko tam mám.Bordel tam nebude,při odvzdušnování teče,co teče doslova stříká brzdovka krásné ze všech kol.To levé kolo brzdí,ale málo.Jak jsem jel z chaty po louce,tak jsem zkoušel prudce brzdit,a pravé kolo se bloklo hned,a to levé až když jsem na to šlápnu opravdu hodně.Začínam si myslet,že je to tím unaveným třmenem.
|
| 24.7.09, 14:01 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |