Brzdové destičky starline
| Autor |
Zpráva |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
originál sou ATE teda aspon od oktávky vejš
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 19.11.09, 22:53 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
varok
|
Miloš: Já tě nechtěl urazit. Ty jsi asi automechanik a máš už nějakou tu praxi. Já jsem jen obyčejný amatér. Já se jen pozastavil u té kvality ohledně cenny. Dnes ale už platí pravidlo, že levnější věci mohou být kvalitnější než ty drahé. 
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 20.11.09, 19:34 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
varok píše: Miloš: Já tě nechtěl urazit. Ty jsi asi automechanik a máš už nějakou tu praxi. Já jsem jen obyčejný amatér. Já se jen pozastavil u té kvality ohledně cenny. Dnes ale už platí pravidlo, že levnější věci mohou být kvalitnější než ty drahé. 
jinak varog nějaká urážka a amtérství, to já vůbec nežeru, postě pokec o problému a jeho řešení mě nijak neurazíš když řekneš cokoliv, řeším problém do morku kosti a sem tam někoho pěkně naseru  a tak to je  miloš
|
| 20.11.09, 21:31 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Sadra17 píše: originál sou ATE teda aspon od oktávky vejš
ATE maji systém votswagen ale už jsem je montil a písknou, nebo orugo řízení škoda i v balení a za 6000 vymlácené  miloš
Naposledy upravil slovacek.milos dne 21.11.09, 09:11, celkově upraveno 1
|
| 20.11.09, 21:39 |
|
 |
|
NOVON
Registrován: 15.7.08, 21:08 Příspěvky: 1841 Bydliště: KOPŘIVNICE
|
varok píše: Miloš: Já tě nechtěl urazit. Ty jsi asi automechanik a máš už nějakou tu praxi. Já jsem jen obyčejný amatér. Já se jen pozastavil u té kvality ohledně cenny. Dnes ale už platí pravidlo, že levnější věci mohou být kvalitnější než ty drahé. 
No nevím,já mám opačný názor a taky ze zkušenosti říkám,že co je levné,tak stojí za hov..!!
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
| 20.11.09, 22:41 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
NOVON píše: varok píše: Miloš: Já tě nechtěl urazit. Ty jsi asi automechanik a máš už nějakou tu praxi. Já jsem jen obyčejný amatér. Já se jen pozastavil u té kvality ohledně cenny. Dnes ale už platí pravidlo, že levnější věci mohou být kvalitnější než ty drahé.  No nevím,já mám opačný názor a taky ze zkušenosti říkám,že co je levné,tak stojí za hov..!!
nedávno jsem byl na zabíjačce která se dělal pro pražáky z chodova tak došla řeč na desky jeden měl audinu a druhý béčko, jen za desky platili 6-8000 kč a problémy oba stejné
při vyšších rychlostech na dálnici a brzděni se projevovalo kmitání volantu
synovec má béčko za brzdy chtěli v sevisu 25.000 a nejlevnější sada ci sehnal kotouče desky stojí 11.000 kč u mikesky veselí nad moravou,
našel si někde na netu sklad v německu a s dobárkou ho vyšly vrtané cimrmany s deskama 5000 korun, žádné problémy s kmitáním volantu nemá lítají po dálnici 200 za hodinu miloš
|
| 21.11.09, 09:19 |
|
 |
|
varok
|
NOVON: nechci se s tebou hádat o blbostech, ale stojím si za svým, trochu i za Milošem, že někdy i levnější věci jsou kvalitnější než ty drahé. Do Auto Kelly sice nechodím nakupovat, ale drobnosti jsem tam už vzal. U některých prkotin za pár korun je blbost kupovat za třeba trojnásobek ceny. Občas se setkám, že v origo autodílech škoda něco koupíš a kvalitou se to rovná neorigo dílům. Jednou jsem u nás kupoval v origo škodovce sadu na přední brzdy. Stála 530,- kč, obsahovala pístek, ten gumový těsnící kroužek, manžetu, dva šroubky na třmen a tu kapalinu na namazání manžet apod. Firmu nevím, bylo tam jen napsané že je to na Audi, Seat a VW. Po asi roce zrezlé jako hovado a pístek se hýbal v třmenu jen ztěží. Pak jsem koupil u nás v neorigo dílech tu samou sadu ale od jiné firmy Lucas a kvalita o něčem jiném. Cena byla něco okolo 200,- kč, ale výdrž byla snad 3 roky.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
Naposledy upravil varok dne 22.11.09, 16:23, celkově upraveno 1
|
| 22.11.09, 11:57 |
|
 |
|
Kristensen
Registrován: 24.2.07, 10:02 Příspěvky: 6765 Bydliště: Česká Třebová
|
No když se tady bavíte o destičkách tak jsou na trhu třeba na Fvo-Felda destičky Barum, maj svoji krabičku barum a když kouknete na desky tak i na deskách je potisk Barum, cena je někde kolem 370,- a i to se pořád některým lidem zdá drahý, no tak pak jsou Vector za 290,- nebo Starline za 250,-
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
| 22.11.09, 12:06 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Kristensen píše: No když se tady bavíte o destičkách tak jsou na trhu třeba na Fvo-Felda destičky Barum, maj svoji krabičku barum a když kouknete na desky tak i na deskách je potisk Barum, cena je někde kolem 370,- a i to se pořád některým lidem zdá drahý, no tak pak jsou Vector za 290,- nebo Starline za 250,-
já ti měl unikátnáho blba  destička už dřela  ale kotouč nebyl podřený u favoritu  tak borcovi říkám dáme nové destičky296 korun
 málem jsem ho křísil a volal záchranku když přišel k sobě utíkal na strážnický vrakec koupil tam destičku za 50 korun
tak mu říkám 200kč  a zaco  no že mě jeho auto muselo viset dvě hodiny na zvedáku a já nemohl dělat
 zloděj pomooc okradli chudáka  miloš
|
| 22.11.09, 15:51 |
|
 |
|
varok
|
Neboj Miloši, já znám taky pár takových lidí. Když si mají něco koupit, nemají peníze. Ale za nějakou dobu jde koupit něco úplně jiného za desítky tisíc. Jeden típek z práce nemá peníze na nový vzduchový filtr, palec a víčko rozdělovače. Filtr má na formanu úplně černý jak but. To se kroutil jak paragraf, kolik to bude stát. Říkal jsem mu že max kolem 300, se málem vybulil, tolik peněz? Ale asi před čtrnácti dny byl v brně na veletrhu, kde chtěl koupit jízdní kolo za 20 000. Asi tak.
|
| 22.11.09, 16:29 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
varok píše: Neboj Miloši, já znám taky pár takových lidí. Když si mají něco koupit, nemají peníze. Ale za nějakou dobu jde koupit něco úplně jiného za desítky tisíc. Jeden típek z práce nemá peníze na nový vzduchový filtr, palec a víčko rozdělovače. Filtr má na formanu úplně černý jak but. To se kroutil jak paragraf, kolik to bude stát. Říkal jsem mu že max kolem 300, se málem vybulil, tolik peněz? Ale asi před čtrnácti dny byl v brně na veletrhu, kde chtěl koupit jízdní kolo za 20 000. Asi tak.
to jsi dopadl dobře že ti něco dal,
v 19.00 přijde bratránek od manželky prej málo vydělává tam musím servisovat jen tak že něco foukám, nebo čistím ocelákem,listková měrka,utáhnout, kola vyvážit závaží staré, olej jen dolévat ten mám prej zadarmo v akci toš ten chce,  viděl leták +30% navíc zdarma:P ,
vyžere pár dvanáctek a slivovici, nakrmím ho chlebíčkama, pochválí se s novým mobilem s podporou 3G,video,infraport,blutu,dotyk.displej,rádio,usb,gps aby trefil domů,foto 10 megapixlů,pamět na celou zeměkouli,
nedá mi nic je krize musíme si pomáhat  a já mám zas telefon za korunu  miloš
|
| 22.11.09, 17:04 |
|
 |
|
Pech.
|
takovejch lidí je spousta, taky tu máme jednoho, furt bulí jak má málo peněz, ale mobil má lepší než ředitel - do roka minimálně jednou novej... vždycky tak za minimálně 10000.
ale když měl vyndat 800 za stření díl vejfuku, tak ho brala mrtvice...
když zjistil že olej do feldy stojí +-100 litr, tak byl hotovej, že do oltcita kupoval za 40....
gumy shání kdovíkde, nikdy nekoupil novou... tankuje za 150 korun, dvakrát v tejdnu jako blbec..
_________________ R.I.P. 1978s užovka 105l s centrálem, apollama, pětikvaltem a "chrompaketem"  Fako LX 93 LPG - Zvaný sysel.
|
| 22.11.09, 19:54 |
|
 |
|
Jarda S.
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
 já taky nekupoval ještě gumy 
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 22.11.09, 19:55 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Pech. píše: takovejch lidí je spousta, taky tu máme jednoho, furt bulí jak má málo peněz, ale mobil má lepší než ředitel - do roka minimálně jednou novej... vždycky tak za minimálně 10000.
ale když měl vyndat 800 za stření díl vejfuku, tak ho brala mrtvice...
když zjistil že olej do feldy stojí +-100 litr, tak byl hotovej, že do oltcita kupoval za 40....
gumy shání kdovíkde, nikdy nekoupil novou... tankuje za 150 korun, dvakrát v tejdnu jako blbec..
aspon nepocítí zdražení paliva bere pořád za 150  pro ty jsou právě ty destičky starline miloš
|
| 22.11.09, 19:58 |
|
 |
|
Jarda S.
|
zdražení paliva nepocítí skoro nikdo  pokud nejezdí 15000 měsíčně
|
| 22.11.09, 20:00 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |