Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 14.5.26, 00:29

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 33 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
 Brzdové destičky starline 
Autor Zpráva
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
originál sou ATE teda aspon od oktávky vejš

19.11.09, 22:53
Profil ICQ
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
Miloš: Já tě nechtěl urazit. Ty jsi asi automechanik a máš už nějakou tu praxi. Já jsem jen obyčejný amatér. Já se jen pozastavil u té kvality ohledně cenny. Dnes ale už platí pravidlo, že levnější věci mohou být kvalitnější než ty drahé. :)

20.11.09, 19:34
Mistr mechanik

Příspěvek 
varok píše:
Miloš: Já tě nechtěl urazit. Ty jsi asi automechanik a máš už nějakou tu praxi. Já jsem jen obyčejný amatér. Já se jen pozastavil u té kvality ohledně cenny. Dnes ale už platí pravidlo, že levnější věci mohou být kvalitnější než ty drahé. :)

jinak varog nějaká urážka a amtérství, to já vůbec nežeru, postě pokec o problému a jeho řešení mě nijak neurazíš když řekneš cokoliv, řeším problém do morku kosti a sem tam někoho pěkně naseru :D a tak to je :oops: miloš

20.11.09, 21:31
Mistr mechanik

Příspěvek 
Sadra17 píše:
originál sou ATE teda aspon od oktávky vejš

ATE maji systém votswagen ale už jsem je montil a písknou, nebo orugo řízení škoda i v balení a za 6000 vymlácené :shock: :sick: miloš

Naposledy upravil slovacek.milos dne 21.11.09, 09:11, celkově upraveno 1

20.11.09, 21:39

Příspěvek 
varok píše:

No nevím,já mám opačný názor a taky ze zkušenosti říkám,že co je levné,tak stojí za hov..!!

20.11.09, 22:41
Mistr mechanik

Příspěvek 
NOVON píše:
varok píše:

No nevím,já mám opačný názor a taky ze zkušenosti říkám,že co je levné,tak stojí za hov..!!

nedávno jsem byl na zabíjačce která se dělal pro pražáky z chodova tak došla řeč na desky jeden měl audinu a druhý béčko, jen za desky platili 6-8000 kč a problémy oba stejné

při vyšších rychlostech na dálnici a brzděni se projevovalo kmitání volantu

synovec má béčko za brzdy chtěli v sevisu 25.000 a nejlevnější sada ci sehnal kotouče desky stojí 11.000 kč u mikesky veselí nad moravou,

našel si někde na netu sklad v německu a s dobárkou ho vyšly vrtané cimrmany s deskama 5000 korun, žádné problémy s kmitáním volantu nemá lítají po dálnici 200 za hodinu miloš

21.11.09, 09:19

Příspěvek 
NOVON: nechci se s tebou hádat o blbostech, ale stojím si za svým, trochu i za Milošem, že někdy i levnější věci jsou kvalitnější než ty drahé. Do Auto Kelly sice nechodím nakupovat, ale drobnosti jsem tam už vzal. U některých prkotin za pár korun je blbost kupovat za třeba trojnásobek ceny. Občas se setkám, že v origo autodílech škoda něco koupíš a kvalitou se to rovná neorigo dílům. Jednou jsem u nás kupoval v origo škodovce sadu na přední brzdy. Stála 530,- kč, obsahovala pístek, ten gumový těsnící kroužek, manžetu, dva šroubky na třmen a tu kapalinu na namazání manžet apod. Firmu nevím, bylo tam jen napsané že je to na Audi, Seat a VW. Po asi roce zrezlé jako hovado a pístek se hýbal v třmenu jen ztěží. Pak jsem koupil u nás v neorigo dílech tu samou sadu ale od jiné firmy Lucas a kvalita o něčem jiném. Cena byla něco okolo 200,- kč, ale výdrž byla snad 3 roky.

Naposledy upravil varok dne 22.11.09, 16:23, celkově upraveno 1

22.11.09, 11:57

Příspěvek 
No když se tady bavíte o destičkách tak jsou na trhu třeba na Fvo-Felda destičky Barum, maj svoji krabičku barum a když kouknete na desky tak i na deskách je potisk Barum, cena je někde kolem 370,- a i to se pořád některým lidem zdá drahý, no tak pak jsou Vector za 290,- nebo Starline za 250,-

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

22.11.09, 12:06
Mistr mechanik

Příspěvek 
Kristensen píše:
No když se tady bavíte o destičkách tak jsou na trhu třeba na Fvo-Felda destičky Barum, maj svoji krabičku barum a když kouknete na desky tak i na deskách je potisk Barum, cena je někde kolem 370,- a i to se pořád některým lidem zdá drahý, no tak pak jsou Vector za 290,- nebo Starline za 250,-

já ti měl unikátnáho blba :roll: destička už dřela :shock: ale kotouč nebyl podřený u favoritu :sick: tak borcovi říkám dáme nové destičky296 korun

:shock: :shock: :shock: málem jsem ho křísil a volal záchranku když přišel k sobě utíkal na strážnický vrakec koupil tam destičku za 50 korun :P

tak mu říkám 200kč :shock: :shock: :shock: a zaco :?: no že mě jeho auto muselo viset dvě hodiny na zvedáku a já nemohl dělat :evil: :evil: :evil:

:sick: zloděj pomooc okradli chudáka :D miloš

22.11.09, 15:51

Příspěvek 
Neboj Miloši, já znám taky pár takových lidí. Když si mají něco koupit, nemají peníze. Ale za nějakou dobu jde koupit něco úplně jiného za desítky tisíc. Jeden típek z práce nemá peníze na nový vzduchový filtr, palec a víčko rozdělovače. Filtr má na formanu úplně černý jak but. To se kroutil jak paragraf, kolik to bude stát. Říkal jsem mu že max kolem 300, se málem vybulil, tolik peněz? Ale asi před čtrnácti dny byl v brně na veletrhu, kde chtěl koupit jízdní kolo za 20 000. Asi tak.

22.11.09, 16:29
Mistr mechanik

Příspěvek 
varok píše:
Neboj Miloši, já znám taky pár takových lidí. Když si mají něco koupit, nemají peníze. Ale za nějakou dobu jde koupit něco úplně jiného za desítky tisíc. Jeden típek z práce nemá peníze na nový vzduchový filtr, palec a víčko rozdělovače. Filtr má na formanu úplně černý jak but. To se kroutil jak paragraf, kolik to bude stát. Říkal jsem mu že max kolem 300, se málem vybulil, tolik peněz? Ale asi před čtrnácti dny byl v brně na veletrhu, kde chtěl koupit jízdní kolo za 20 000. Asi tak.

to jsi dopadl dobře že ti něco dal, :P

v 19.00 přijde bratránek od manželky prej málo vydělává tam musím servisovat jen tak že něco foukám, nebo čistím ocelákem,listková měrka,utáhnout, kola vyvážit závaží staré, olej jen dolévat ten mám prej zadarmo v akci toš ten chce, :roll: viděl leták +30% navíc zdarma:P ,

vyžere pár dvanáctek a slivovici, nakrmím ho chlebíčkama, pochválí se s novým mobilem s podporou 3G,video,infraport,blutu,dotyk.displej,rádio,usb,gps aby trefil domů,foto 10 megapixlů,pamět na celou zeměkouli,

nedá mi nic je krize musíme si pomáhat :sick: a já mám zas telefon za korunu :D miloš

22.11.09, 17:04

Příspěvek 
takovejch lidí je spousta, taky tu máme jednoho, furt bulí jak má málo peněz, ale mobil má lepší než ředitel - do roka minimálně jednou novej... vždycky tak za minimálně 10000.

ale když měl vyndat 800 za stření díl vejfuku, tak ho brala mrtvice...

když zjistil že olej do feldy stojí +-100 litr, tak byl hotovej, že do oltcita kupoval za 40....

gumy shání kdovíkde, nikdy nekoupil novou... tankuje za 150 korun, dvakrát v tejdnu jako blbec..

22.11.09, 19:54
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
:lol: já taky nekupoval ještě gumy :lol:

22.11.09, 19:55
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
Pech. píše:
takovejch lidí je spousta, taky tu máme jednoho, furt bulí jak má málo peněz, ale mobil má lepší než ředitel - do roka minimálně jednou novej... vždycky tak za minimálně 10000.

ale když měl vyndat 800 za stření díl vejfuku, tak ho brala mrtvice...

když zjistil že olej do feldy stojí +-100 litr, tak byl hotovej, že do oltcita kupoval za 40....

gumy shání kdovíkde, nikdy nekoupil novou... tankuje za 150 korun, dvakrát v tejdnu jako blbec..

aspon nepocítí zdražení paliva bere pořád za 150 :D pro ty jsou právě ty destičky starline miloš

22.11.09, 19:58

Příspěvek 
zdražení paliva nepocítí skoro nikdo :wink: pokud nejezdí 15000 měsíčně

22.11.09, 20:00
Profil ICQ
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 33 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další