Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 13.5.26, 21:55

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 hučení za jízdy - Felicia 1.6 
Autor Zpráva

Příspěvek 
No to by taky mohlo být.... já když jedu nějakou uličkou, kde je trochu ozvěna od aut nebo tak, tak mi to vydává zvuk skoro jak kdyby už destičky nebyly a frček kov na kov, ale jak šlápnu na brzdu, tak to přestane a je jen slyšet, jak deska jede o kotouč... Ale taky to budu muset vypátrat..zdá se mi že je to nějak moc slyšet...

25.8.07, 17:32
Profil ICQ
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
Jura píše:
No to by taky mohlo být.... já když jedu nějakou uličkou, kde je trochu ozvěna od aut nebo tak, tak mi to vydává zvuk skoro jak kdyby už destičky nebyly a frček kov na kov, ale jak šlápnu na brzdu, tak to přestane a je jen slyšet, jak deska jede o kotouč... Ale taky to budu muset vypátrat..zdá se mi že je to nějak moc slyšet...

Přesně tak, jak píšeš.
Kolega má také 1.6 a dělalo mu to podobný či skoro stejný zvuk. Po výměně destiček mu to přestalo. Já kontroloval destičky, jsou ještě dobré, tak nevím. Asi je vyměním, tolik práce s tím zase není a uvidím dál. Raději kdyby to byly destičky než to ložisko. :lol:

25.8.07, 18:46

Příspěvek 
No já to zkoušel s tím točit a na ložisko to nevypadá a v servisu mi taky řekl, že to ložisko není.... Možná je to prostě tím, že desky sou na odchodu já už je mám jen tak půl centimetru silný..... Jak už tu někdo říkal...myslím, že ložisko bys určitě poznal....

25.8.07, 18:54
Profil ICQ

Příspěvek 
Tak jsem to dneska projel a nejspíše to budou destičky. Nejspíše se rozvibrují mezi třmenem tak, že to dělá takový zvuk. Je to ale hodně nepravidelné. Když velmi lehce sešlápnu brzdový pedál, úplně to přestane, ruční brzda nepomáhá, tak je to vpředu. Vyměním přední destičky (i když by ještě něco snesly) za nové (Ferodo SL) a uvidím.
Dám vědět, jak se to dále chove.

27.8.07, 18:00
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2