| Autor |
Zpráva |
|
Radek19_ae
Registrován: 25.6.08, 13:13 Příspěvky: 400 Bydliště: u Hostýnských vrchů
|
prasátko jsem včera měnil, staré mělo jeden rezavý pístek a nasáklou manžetku od brzdovky. Tož si říkám, že to možná vyřešilo problém nebo jen částečně, se mi podařilo zalomit ten novej odvzdušnovák  Po složení jsem musel znovu štelovat ručku, až bude sucho tak ju otestuju. Nějak z teho nemám dobrej pocit 
_________________ Pássovec AFN varoš EX: felda AEE
diagnostika koncernu, resety, nastavení, opravy VW HEX-CAN i KKL, 2x2
|
| 4.11.09, 10:16 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Ondras83
Registrován: 15.11.06, 22:59 Příspěvky: 17411 Bydliště: Stračov (u HK)
|
jestlis zalomil novej ovzdušňovák, tak s tim ani na STK nejezdi, jak se to neovzdušní, nebude to brzdit
a jak se tohle povede, to teda nevim  starýho se dotkneš a láme se, ale novej 
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
| 4.11.09, 10:18 |
|
 |
|
Radek19_ae
|
sem to blbě napsal, sme to odvzdušnili, odvzdušnováky byly dotažený, sem ho blbec ještě chtěl malinko dotáhnout a prdl  Technickou mám do neděle, takže tam v pátek musím jet. Potom jedině nová STK emise.
|
| 4.11.09, 11:11 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
 já mam do pátku 
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 4.11.09, 16:27 |
|
 |
|
Radek19_ae
|
a pravidelnou nebo jako já opakovanou? 
|
| 4.11.09, 17:04 |
|
 |
|
Jarda S.
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
pravidelnou 
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 4.11.09, 19:05 |
|
 |
|
Radek19_ae
|
se mi dneska zdá že to brzdí eště horší, nedá mi to a rozdělávám to znova, se musím podívat aj na ten samostav  a kupil jsem perchlorethylen...jóóó čas se krátí
|
| 5.11.09, 13:49 |
|
 |
|
Jarda S.
|
tak sem prošel na předku 3% nesouměrnost na zadku 11% 
|
| 5.11.09, 15:08 |
|
 |
|
Radek19_ae
|
ti závidím čéče 
|
| 5.11.09, 15:48 |
|
 |
|
Ondras83
Registrován: 15.11.06, 22:59 Příspěvky: 17411 Bydliště: Stračov (u HK)
|
Radek19_ae píše: ti závidím čéče 
normálně vem šroubovák a roztáhni ty pakny tak, aby zaskočil samostav, já na to mám spešl majzlik, kterym samostav zabouchávám mezi rozpěrky, přitom nasazuju buben a až to škrtá při volnym otáčení bubnu, tak to tak nechám, případně zkrátim pérko, co samostav tahá dolů, nasadim buben a seřidim ručku...např u mojí fely se zkrátil chod pedálu a brzdí to krásně, ručka na prvnim zubu brzdí (např parkoviště) na 2hym udělám hodiny na suchym asfaltu
když ani tohle nepomůže, máš mastný pakny nebo bubny...všechno mazat 
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
| 5.11.09, 22:15 |
|
 |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19160 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
ale stále mi je divné že ručka je OK, ale hudraulika nebrzdí dobre, na vine bude ten záťažák...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
| 5.11.09, 22:56 |
|
 |
|
Radek19_ae
|
Ondras83 píše: Radek19_ae píše: ti závidím čéče  normálně vem šroubovák a roztáhni ty pakny tak, aby zaskočil samostav, já na to mám spešl majzlik, kterym samostav zabouchávám mezi rozpěrky, přitom nasazuju buben a až to škrtá při volnym otáčení bubnu, tak to tak nechám, případně zkrátim pérko, co samostav tahá dolů, nasadim buben a seřidim ručku...např u mojí fely se zkrátil chod pedálu a brzdí to krásně, ručka na prvnim zubu brzdí (např parkoviště) na 2hym udělám hodiny na suchym asfaltu když ani tohle nepomůže, máš mastný pakny nebo bubny...všechno mazat 
Díky, sem včera pakny ještě odmašťoval a zdrsňoval, pak nasadil buden, pošlapal na pedal, ať se to vymezí, dal kolo, spustil, pošteloval jsem ručku, taky sem na druhý zub tahal bloklý kola
Ráno jsem tam jel a bohužel to samý, ručka OK, hydraulika špatná. Auto je doma a jezdím leošem
Michal: díky a jěště něco jinýho by to mohlo bejt?
|
| 6.11.09, 10:34 |
|
 |
|
Jarda S.
|
omezovák mě taky říkal že lehce propouští 
|
| 6.11.09, 10:45 |
|
 |
|
Radek19_ae
|
to je ten na hlavvím válcu? Já mám ten zátěžák ty taky bo máš kombajna ne?
|
| 6.11.09, 10:47 |
|
 |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19160 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
Radek19_ae píše: to je ten na hlavvím válcu? Já mám ten zátěžák ty taky bo máš kombajna ne?
ja som stále nepochopil čo vlastne máš
1. záťažový regulátor na zadnej nápreve
2. omezovacie ventily na HBV
ja som s toho pochopil že máš záťažák na náprave, je to ojedinelé, ale aj v tom môže byť vadný jeden okruh, ono je to dvojokruhový ventil...
záťažák vymeniť nieje problém, problém je nastaviť to... alebo záťažák vyhodiť úplne, ale niesom si istý či by potom nebolo treba meniť trubky aj HBV, lebo by si tam musel dať klasické omezdováky a ten HBV je iný... a neviem čo by na to povedali na STK...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
| 7.11.09, 08:23 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|