Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 14.5.26, 00:27

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 50 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
 Moc velky problem s brzdama 
Autor Zpráva

Příspěvek 
ventYl píše:
Tuningmaster píše:
tak sem to jel project pri vypnutym motoru pedal docela tvrdej a pri nastartovani zacal posilovac reagovat takze zmekl ,, mno brzdi to o neco lip ale neni to to pravy orechovy co myslite musej si este sednou novy koutouce , desticky a pakny? nebo mam trosku vysroubovat takovou tu tycku co trci z posilovace? dekuji

s tou srubkou, co je v posilovaci, manipuluj, len ak by si mal napriklad pedal brzdy nizsie, ako mas spojkovy pedal (ked nie je zoslapnuty). inac s nim manipulovat netreba, akurat by si docielil toho, ze by ti brzdy brzdili vzdy (co je zle).

ak mas vsetky komponenty nove (kotuce, oblozenie, pakny, bubny - aspon osustruzene), tak samozrejme to zo zaciatku bude brzdit slabsie, nez si to sadne.

Přijde na to kterou tyču myslíš, pokud tu co čumí z posilovače do auta k pedálu tak s tou nehejbej. Pokud myslíš tu co kouká z posilovače v kufru a měnil jsi HBV tak tu je potřeba seřídit, mezi ní a pístkem v HBV musí být vůle 0,3-0,7 mm jinak to pak brzdí pořád nebo málo (podle toho jestli je větší nebo menší. Pokud jsi vyměnil HBV a toto jsi neudělal, může to být další důvod k tvé příčině.

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

15.8.07, 20:20
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
chtel bych vam vsem podekovat za vase cenne rady :) diky :!: mno s tou tyckou co jde k pedalu sem uz manipuloval bohuzel pred tim nez sem zalozil toto tema ale dal sem ji zpet a brzdovy pedal je v urovni spojkoveho. hbv sem vymenoval ale dnes sem u mechanika zjistil ze skodovky 130 meli delsi chod pedalu oproti 120 protoze 4 pistky maji vetsi objem a nabeh je tam vetsi ,,, s manipulaci vrchni tycky myslim tu co trci do bhv mam strach manipulovat z toho duvodu ab me to v provozu nezacalo z niceho nic brzdit :(

15.8.07, 21:36

Příspěvek 
Tuningmaster píše:
chtel bych vam vsem podekovat za vase cenne rady :) diky :!: mno s tou tyckou co jde k pedalu sem uz manipuloval bohuzel pred tim nez sem zalozil toto tema ale dal sem ji zpet a brzdovy pedal je v urovni spojkoveho. hbv sem vymenoval ale dnes sem u mechanika zjistil ze skodovky 130 meli delsi chod pedalu oproti 120 protoze 4 pistky maji vetsi objem a nabeh je tam vetsi ,,, s manipulaci vrchni tycky myslim tu co trci do bhv mam strach manipulovat z toho duvodu ab me to v provozu nezacalo z niceho nic brzdit :(

Já teda nevim ale já jsem měl 4písty spřažený do okruhu běžnej Š120 a posazený na HBV průměr 22 s ventilkem a vzadu taky válečky 22 a to auto za prvé brzdilo jak nevim co a za druhý vzhledem k tomu že byl vzadu motor tak ty dvaadvacítky vzadu pomohli k tomu že to auto brzdilo absolutně stejně (předek i zadek stejnou silou)

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

15.8.07, 21:58

Příspěvek 
Chlapci, mam stejnej problém se čtyřpístkama po výměně trubiček a hadic (škoda 130gl). Kde je přesně na HBV průměr 22 ten ventilek na ovzdušnění? tohle mi asi uteklo :oops: dík

20.9.09, 21:59
Profil Zobrazit autorovy stránky
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
samotný vývody ke kolům :wink:

21.9.09, 06:16
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 50 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4