| Autor |
Zpráva |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Sadra17 píše: textar sou vždycky měkký ale taky rychle mizí
zde zjistíš o čem mluvíš http://www.google.cz/url?sa=t&source=we ... LWYGgUBLxw
začni to študovat staneš se prvním na netu co ty kydy o značkách prolomí  miloš
|
| 31.12.09, 15:51 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
cyz
Registrován: 6.5.06, 20:11 Příspěvky: 3262 Bydliště: Uherské Hradiště (Kunovice)
|
Já zatím na ty brzdy Starline nemůžu nadávat - dodával Miloš, sliboval jsem že budu pozorovat životnost takže někdy v srpnu podám zprávu, zatím OK. Jinak - co se týká Favoritů tak nevidím rozdíl mezi Starline apod. levné, Ferodo, ani ATE. Jediné které nad tyto vyčnívají (bohužel mám teda jenom jeden případ) jsou TRW - na autě 4 nebo 5 let, najeto tak 20-30 tisíc, sice od začátku hodně pískají ale opotřebení naprosto rovnoměrné a ne moc velké a brzdí to tak jak žádný jiný favorit se kterým jsem kdy jel....prostě stačí položit nohu na pedál a už to brzdí, skoro jak Octávka.
|
| 31.12.09, 18:46 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
ještě ondro není startline jak starline máš starline brzdový systém ATE
a pískají taky pokud dáváš na staré kotouče musí se obrousit vnější a vnitřní hrana miloš
|
| 31.12.09, 20:20 |
|
 |
|
cyz
Registrován: 6.5.06, 20:11 Příspěvky: 3262 Bydliště: Uherské Hradiště (Kunovice)
|
Já to auto co píská neřeším, ale tehdy se tam dělaly komplet nové brzdy myslím i s třmenama protože ty staré brzdy zůstaly viset na jedné straně a naprosto brutálně jsem je zavařil  ty starline od tebe naopak vůbec nepískají, ze začátku trochu pískaly ale teď jsou naprosto zticha, dost mě to překvapilo....i když pískání brzd absolutně neřeším, jsem hluchý a nějak to nevnímám 
|
| 1.1.10, 18:16 |
|
 |
|
NOVON
Registrován: 15.7.08, 21:08 Příspěvky: 1841 Bydliště: KOPŘIVNICE
|
Tak jsem schválně vyzkoušel spodní čep na Audině..Je to opravdu smutná kvalita.Nekecám ten čep vydržel 2 měsíce,což je v mém případě 5 tis.km a je v prdeli..Tak že já už na Starline šunty kašlu pánové,nejsem tak bohatý,abych mohl podporovat číňany..
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
| 12.1.10, 17:38 |
|
 |
|
varok
|
NOVON: Jak už jsem psal předtím. Kapaliny do ostřikovačů, různé drobnůstky mi od nich nevadí, ale akumulátory, čepy, brzdy apod. bych nebral. Dnes je ale problém sehnat levně a kvalitně.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 14.1.10, 20:27 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
NOVON píše: Tak jsem schválně vyzkoušel spodní čep na Audině..Je to opravdu smutná kvalita.Nekecám ten čep vydržel 2 měsíce,což je v mém případě 5 tis.km a je v prdeli..Tak že já už na Starline šunty kašlu pánové,nejsem tak bohatý,abych mohl podporovat číňany..
to ti vydrzel vcelku dlouho, já taky nevím jak na to ale jsou tam čepy s tříletou zárukou mám je jen na škodovku to ses mohl taky poradit, obyč starline to je zbytečná práce moog  miloš
|
| 14.1.10, 21:15 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
varok píše: NOVON: Jak už jsem psal předtím. Kapaliny do ostřikovačů, různé drobnůstky mi od nich nevadí, ale akumulátory, čepy, brzdy apod. bych nebral. Dnes je ale problém sehnat levně a kvalitně.
já ty akumulátory beru je to akuma bezůdržbová a záruka tři roky a to skoro nikdo nemá miloš
|
| 14.1.10, 21:17 |
|
 |
|
varok
|
Já kupoval přímo v obchodě na auto aku a tam mi řekli že je to blbost. Jedem chlápek z práce koupil asi před půl rokem taky v Auto kelly akumulátor Starline. Prý se slevou asi za 1000,- kč. Minulý týden se se mnou hádal, že prý ty Starline vyrábí akuma. Tak jsem se pro zajímavort zeptal v tom obchodě a prý je to blbost. Prodávají tam Akuma a Varta. Mají tam i nějaké podružné s jiným názvem, ale vyrábí taky akuma a varta. Myslím od Varty ještě Perion, nebo tak nějak a od Akumy nejaký Trend, nebo pod. Ty starline prý ale akuma nevyrábí, to jsou jen kecy. Ukázali mi nějaý papír všech vyráběných aku od Akumy a Starline tam nebylo.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 17.1.10, 12:42 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
[quote="varok"]Já kupoval přímo v obchodě na auto aku a tam mi řekli že je to blbost. Jedem chlápek z práce koupil asi před půl rokem taky v Auto kelly akumulátor Starline. Prý se slevou asi za 1000,- kč. Minulý týden se se mnou hádal, že prý ty Starline vyrábí akuma. Tak jsem se pro zajímavort zeptal v tom obchodě a prý je to blbost. Prodávají tam Akuma a Varta. Mají tam i nějaké podružné s jiným názvem, ale vyrábí taky akuma a varta. Myslím od Varty ještě Perion, nebo tak nějak a od Akumy nejaký Trend, nebo pod. Ty starline prý ale akuma nevyrábí, to jsou jen kecy. Ukázali mi nějaý papír všech vyráběných aku od Akumy a Starline tam nebylo.[/quo
kup si starline a zjistíš že ten chlápek z práce má pravdu miloš
|
| 17.1.10, 14:37 |
|
 |
|
Ondras83
Registrován: 15.11.06, 22:59 Příspěvky: 17411 Bydliště: Stračov (u HK)
|
budu na feldu dávat brzdy a je to systém ATE-TEVES, takže když koupim desky starline, budou to ATE?
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
| 19.1.10, 15:46 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Ondras83 píše: budu na feldu dávat brzdy a je to systém ATE-TEVES, takže když koupim desky starline, budou to ATE?
to nevím pokud kupuješ od kelly tak se mrkni na informace o produkru, zas to tam dojebali když už mi konešně něco sedlo tak ty desky jsou zas brzdový systím gyrlink a to nevím co to je a jak to bude fachčit miloš
|
| 20.1.10, 08:36 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
girling jsou špičkový brzdový válce 
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 20.1.10, 17:26 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Sadra17 píše: girling jsou špičkový brzdový válce 
začni bádat po těch brzdových systémech vidím tě jako internetového letce který by něco mohl vybádat jak to s těma brzdama je
který brzdový systém je u konkretních aut miloš 
|
| 20.1.10, 18:00 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|