Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 14.5.26, 01:38

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 74 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
 Starline 
Autor Zpráva
Mistr mechanik

Příspěvek 
Sadra17 píše:
textar sou vždycky měkký ale taky rychle mizí

zde zjistíš o čem mluvíš http://www.google.cz/url?sa=t&source=we ... LWYGgUBLxw

začni to študovat staneš se prvním na netu co ty kydy o značkách prolomí :D miloš

31.12.09, 15:51
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
Já zatím na ty brzdy Starline nemůžu nadávat - dodával Miloš, sliboval jsem že budu pozorovat životnost takže někdy v srpnu podám zprávu, zatím OK. Jinak - co se týká Favoritů tak nevidím rozdíl mezi Starline apod. levné, Ferodo, ani ATE. Jediné které nad tyto vyčnívají (bohužel mám teda jenom jeden případ) jsou TRW - na autě 4 nebo 5 let, najeto tak 20-30 tisíc, sice od začátku hodně pískají ale opotřebení naprosto rovnoměrné a ne moc velké a brzdí to tak jak žádný jiný favorit se kterým jsem kdy jel....prostě stačí položit nohu na pedál a už to brzdí, skoro jak Octávka.

31.12.09, 18:46
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
ještě ondro není startline jak starline máš starline brzdový systém ATE

a pískají taky pokud dáváš na staré kotouče musí se obrousit vnější a vnitřní hrana miloš

31.12.09, 20:20

Příspěvek 
Já to auto co píská neřeším, ale tehdy se tam dělaly komplet nové brzdy myslím i s třmenama protože ty staré brzdy zůstaly viset na jedné straně a naprosto brutálně jsem je zavařil :lol: ty starline od tebe naopak vůbec nepískají, ze začátku trochu pískaly ale teď jsou naprosto zticha, dost mě to překvapilo....i když pískání brzd absolutně neřeším, jsem hluchý a nějak to nevnímám :D

1.1.10, 18:16
Profil ICQ

Příspěvek 
Tak jsem schválně vyzkoušel spodní čep na Audině..Je to opravdu smutná kvalita.Nekecám ten čep vydržel 2 měsíce,což je v mém případě 5 tis.km a je v prdeli..Tak že já už na Starline šunty kašlu pánové,nejsem tak bohatý,abych mohl podporovat číňany..

12.1.10, 17:38

Příspěvek 
NOVON: Jak už jsem psal předtím. Kapaliny do ostřikovačů, různé drobnůstky mi od nich nevadí, ale akumulátory, čepy, brzdy apod. bych nebral. Dnes je ale problém sehnat levně a kvalitně.

14.1.10, 20:27
Mistr mechanik

Příspěvek 
NOVON píše:
Tak jsem schválně vyzkoušel spodní čep na Audině..Je to opravdu smutná kvalita.Nekecám ten čep vydržel 2 měsíce,což je v mém případě 5 tis.km a je v prdeli..Tak že já už na Starline šunty kašlu pánové,nejsem tak bohatý,abych mohl podporovat číňany..

to ti vydrzel vcelku dlouho, já taky nevím jak na to ale jsou tam čepy s tříletou zárukou mám je jen na škodovku to ses mohl taky poradit, obyč starline to je zbytečná práce moog :wink: miloš

14.1.10, 21:15
Mistr mechanik

Příspěvek 
varok píše:
NOVON: Jak už jsem psal předtím. Kapaliny do ostřikovačů, různé drobnůstky mi od nich nevadí, ale akumulátory, čepy, brzdy apod. bych nebral. Dnes je ale problém sehnat levně a kvalitně.

já ty akumulátory beru je to akuma bezůdržbová a záruka tři roky a to skoro nikdo nemá miloš

14.1.10, 21:17

Příspěvek 
Já kupoval přímo v obchodě na auto aku a tam mi řekli že je to blbost. Jedem chlápek z práce koupil asi před půl rokem taky v Auto kelly akumulátor Starline. Prý se slevou asi za 1000,- kč. Minulý týden se se mnou hádal, že prý ty Starline vyrábí akuma. Tak jsem se pro zajímavort zeptal v tom obchodě a prý je to blbost. Prodávají tam Akuma a Varta. Mají tam i nějaké podružné s jiným názvem, ale vyrábí taky akuma a varta. Myslím od Varty ještě Perion, nebo tak nějak a od Akumy nejaký Trend, nebo pod. Ty starline prý ale akuma nevyrábí, to jsou jen kecy. Ukázali mi nějaý papír všech vyráběných aku od Akumy a Starline tam nebylo.

17.1.10, 12:42
Mistr mechanik

Příspěvek 
[quote="varok"]Já kupoval přímo v obchodě na auto aku a tam mi řekli že je to blbost. Jedem chlápek z práce koupil asi před půl rokem taky v Auto kelly akumulátor Starline. Prý se slevou asi za 1000,- kč. Minulý týden se se mnou hádal, že prý ty Starline vyrábí akuma. Tak jsem se pro zajímavort zeptal v tom obchodě a prý je to blbost. Prodávají tam Akuma a Varta. Mají tam i nějaké podružné s jiným názvem, ale vyrábí taky akuma a varta. Myslím od Varty ještě Perion, nebo tak nějak a od Akumy nejaký Trend, nebo pod. Ty starline prý ale akuma nevyrábí, to jsou jen kecy. Ukázali mi nějaý papír všech vyráběných aku od Akumy a Starline tam nebylo.[/quo

kup si starline a zjistíš že ten chlápek z práce má pravdu miloš

17.1.10, 14:37

Příspěvek 
budu na feldu dávat brzdy a je to systém ATE-TEVES, takže když koupim desky starline, budou to ATE?

19.1.10, 15:46
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
Ondras83 píše:
budu na feldu dávat brzdy a je to systém ATE-TEVES, takže když koupim desky starline, budou to ATE?

to nevím pokud kupuješ od kelly tak se mrkni na informace o produkru, zas to tam dojebali když už mi konešně něco sedlo tak ty desky jsou zas brzdový systím gyrlink a to nevím co to je a jak to bude fachčit miloš

20.1.10, 08:36
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
girling jsou špičkový brzdový válce :lol:

20.1.10, 17:26
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
Sadra17 píše:
girling jsou špičkový brzdový válce :lol:

začni bádat po těch brzdových systémech vidím tě jako internetového letce který by něco mohl vybádat jak to s těma brzdama je

který brzdový systém je u konkretních aut miloš :oops:

20.1.10, 18:00
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 74 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5