Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 13.5.26, 23:10

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 68 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
 Poradte jaký brzdy na favo 91 
Autor Zpráva

Příspěvek 
IceBear: Nic ve zlém, ale proč mi tvá "přednáška" připadá povědomá a jako opsaná z knihy? Obrázek :D

8.11.09, 13:20
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
Hehe, co já vím? Ale na svoji levou botu přísahám, že jsem žádné knihy o materiálech nehledal (bo se přece nenechám zabít, po VŠ jsem to všechno narval a zavřel do jedné skříně silou asi 600N, takže kdo to otevře.. :? ). To, že jsou brzdy ze šedé litiny není z mé hlavy, asi tak před třemi měsíci jsem to ověřoval na internetu (ale tušení jsem měl), stejně jako že se ještě jako racing používají duralové či karbonové. Jinak žíhání a "kalení" šedé litiny si tak ještě pamatuju, teda snad. .jpg struktury žíhané litiny jsem zkouknul z kamošové diplomky, bo si samozřejmě nepamatuju, kolik % čeho tam vlastně je :P . Jinak brzdové kotouče jsem už v práci taky měl (pracuji s elektronovými mikroskopy), takže to co jsem napsal je taková sebranka znalostí z různých zdrojů včetně mojí děravé palice. Ale třeba jsem někomu ušetřil pracné hledání, ne? :wink:

Facebook mi nevadí, bo mě zatím nikdo neprudí s tím, že na něm nejsem

8.11.09, 13:38
Mistr mechanik

Příspěvek 
varok píše:
Ty kotouče si zkusím stočit v práci na soustruhu. Myslím si ale, že pokud už se jednou vyhřejí a zvlní, tak už moc nevydrží a i po osoustružení jsou pořád už měkké a budou se vlnit pořád.

kotouče se umí zvlnit tak že ti to rve s volantem a musíš zastavit a po schládnutí se dostanou do původního stavu, jinak na stáčení u fáček toho moc není nový 12.5 na vyhození 11.4 mm miloš

18.11.09, 13:50

Příspěvek 
jak kdy oyn se někdy vyžíhají po přehřátí, a uvolní se vnitřní pnutí, po přesoustružení je to pak někdy i OK, někdy ne...

při cenách kotoučů to většinou nemá cenu a když jsou OK, tak problémy nejsou...

já jsem měl dvoje kotouče, jedny nějaký noname, chodily, pak se zvlnily po přesousružení Ok, ale byly blízko minimální míry, takže šly stejně brzo ven...

teď už mám během dvojich destiček TRW, nějdřív dobrý, pak zlobily trochu, pak se zase samy srovnaly...

destičky dávám nějaký frenocar, jiné tady nemají - mno sice trochu ubejvají, ale brzdí velmi dobře, ke kotoučům jsou myslím šetrné, koutouč mi dal tak troje.......

18.11.09, 22:27
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek Re: Poradte jaký brzdy na favo 91
Tomas T píše:
Po zimě budeme měnit přední brzdy na Favu 91 (kotouče+destičky) tak mi prosím poradte jaký brzdy jsou nejlepší za málo peněz DÍKY

klidne STARLINE V SERVISU MAME ODZKOUSENE - BEZ REKLAMACI

7.12.09, 20:55

Příspěvek 
Co myslíte mám koupit tyhle od Lucase píš tam že sou nový a nikdy nejetý http://skoda-virt.cz/cz/inzerce/nahradn ... atniky-fa/
Díky za odpovědi

8.12.09, 18:52
Profil ICQ

Příspěvek 
Tomas T píše:
Co myslíte mám koupit tyhle od Lucase píš tam že sou nový a nikdy nejetý http://skoda-virt.cz/cz/inzerce/nahradn ... atniky-fa/
Díky za odpovědi

ty z obrazku jsou urcite jete uz na prvni pohled je videt ze namontovane byly

9.12.09, 14:55

Příspěvek 
Právě pro to sem chtěl slyšet vaše názory,protože se mi zdály taky jetý, takže za tu cenu na něj se*u

9.12.09, 15:00
Profil ICQ
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 68 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5