|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 13 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
vladik
|
 ZAHADNE BRZDY
takže začalo to z ničoho nič idem z prace na križovatke zabrdim vsetko ok o par 100 metrov znovu brzdím a už som cítil ze ovela slabšie. doma som skusal zistit čo sa stalo zistil som že my brzdia iba predne brzdy a zadne len tak na 25% tak som dal dole bubne pakne vymenil aj s piestikmy vymenil kvapalinu odvzdušnil ale stale nič predne brzdia zadne nie aj v HBV som vymenil všetky gumičky poškodeny nebol kvapalina my nemizne ale pri zhasnutom motore my zostane pedal brzdy pružný a ked naštartujem a zabrzdím tak je počut niekde spod pedála asi s posilnovača také fučanie može to byt v nom ze tam odisla ta membrana? ale pozor predne brzdia normalne jak aj pred tym 
|
| 13.9.08, 23:13 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Kachnis
Moderátor
Registrován: 8.6.06, 11:31 Příspěvky: 10608 Bydliště: Strupčice-Chomutovsko
|
 Re: ZAHADNE BRZDY
syceni nekdy slyset byva, to muze byt normalni, mas vzadu ok samostavy???kdyz je ostatni ok, tak me nic jinyho nenapada....NEZAPOMEN DOTAHNOUT BUBNY!!
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
| 13.9.08, 23:21 |
|
 |
|
vladik
|
Kachnis píše: syceni nekdy slyset byva, to muze byt normalni, mas vzadu ok samostavy???kdyz je ostatni ok, tak me nic jinyho nenapada....NEZAPOMEN DOTAHNOUT BUBNY!!
co su samostavy 
|
| 13.9.08, 23:27 |
|
 |
|
Kachnis
Moderátor
|
takovy hejbatka v zadni brzde, nevim jak to popsat, ale kdyz se ohnou, je zle....
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
| 13.9.08, 23:39 |
|
 |
|
vladik
|
Kachnis píše: takovy hejbatka v zadni brzde, nevim jak to popsat, ale kdyz se ohnou, je zle....
a keby su ohnuté tak by my asi neišla dobre ani ručná nie? ale tá mi ide bez problémov
|
| 14.9.08, 00:05 |
|
 |
|
Kachnis
Moderátor
|
to nevim 
|
| 14.9.08, 00:07 |
|
 |
|
kwiko
Registrován: 10.1.06, 13:21 Příspěvky: 5194 Bydliště: Pééétržka a Horne Saliby
|
vladik píše: takže začalo to z ničoho nič idem z prace na križovatke zabrdim vsetko ok o par 100 metrov znovu brzdím a už som cítil ze ovela slabšie. doma som skusal zistit čo sa stalo zistil som že my brzdia iba predne brzdy a zadne len tak na 25% tak som dal dole bubne pakne vymenil aj s piestikmy vymenil kvapalinu odvzdušnil ale stale nič predne brzdia zadne nie aj v HBV som vymenil všetky gumičky poškodeny nebol kvapalina my nemizne ale pri zhasnutom motore my zostane pedal brzdy pružný a ked naštartujem a zabrzdím tak je počut niekde spod pedála asi s posilnovača také fučanie može to byt v nom ze tam odisla ta membrana? ale pozor predne brzdia normalne jak aj pred tym 
A na akom tatosovi sa vozis
Edit: Uz som si ta priradil k 105ke
Mozno prisiel cas vymenit brzdovku a rozhybat zadne valceky a odvzdusnit

_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
Naposledy upravil kwiko dne 14.9.08, 08:36, celkově upraveno 1
|
| 14.9.08, 08:28 |
|
 |
|
Drak
|
Samostavy zjistíš tak, že za jízdy budeš zatahovat ruční brzdu, jakmile začne zabírat, tak povol o jeden zoubek a zkus zabrzdit normálně nohou. Jak ti zadek zabere, tak máš samostavy v háji a musíš znova rozebrat zadek a podívat se, kde je chyba.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
| 14.9.08, 08:31 |
|
 |
|
vladik
|
kwiko píše: vladik píše: takže začalo to z ničoho nič idem z prace na križovatke zabrdim vsetko ok o par 100 metrov znovu brzdím a už som cítil ze ovela slabšie. doma som skusal zistit čo sa stalo zistil som že my brzdia iba predne brzdy a zadne len tak na 25% tak som dal dole bubne pakne vymenil aj s piestikmy vymenil kvapalinu odvzdušnil ale stale nič predne brzdia zadne nie aj v HBV som vymenil všetky gumičky poškodeny nebol kvapalina my nemizne ale pri zhasnutom motore my zostane pedal brzdy pružný a ked naštartujem a zabrzdím tak je počut niekde spod pedála asi s posilnovača také fučanie može to byt v nom ze tam odisla ta membrana? ale pozor predne brzdia normalne jak aj pred tym  A na akom tatosovi sa vozis Edit: Uz som si ta priradil k 105ke Mozno prisiel cas vymenit brzdovku a rozhybat zadne valceky a odvzdusnit 
ano jazdim na 105 r.v.86 ale ved ja som pisal ze brzdovú som menil aj valčeky obi dva a samozrejme že nakoniec odvzdušnil a nič nepomohlo 
|
| 14.9.08, 15:31 |
|
 |
|
kwiko
Registrován: 10.1.06, 13:21 Příspěvky: 5194 Bydliště: Pééétržka a Horne Saliby
|
vladik píše: ano jazdim na 105 r.v.86 ale ved ja som pisal ze brzdovú som menil aj valčeky obi dva a samozrejme že nakoniec odvzdušnil a nič nepomohlo 
Pridaj do podpisu
Prepac, necital som pozorne. Skus odvzdusnit este raz. Inak ti zostava spravit co radi kachnis s drakom  Dalsia moznost je snad uz len necistota v rurkach (neviem, zadohrabov nepoznam) 
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
| 14.9.08, 17:18 |
|
 |
|
wordy
|
samostavy poriadne ocistit,asi to zasekáva,a padne ti pedál,lebo zadné brzdy majú dlhú dráhu,ale rucná funguje normálne,lebo to tahás s lankom.
_________________ Favorit 136 LX LPG
|
| 14.9.08, 17:28 |
|
 |
|
mojito
|
vladik píše: takže začalo to z ničoho nič idem z prace na križovatke zabrdim vsetko ok o par 100 metrov znovu brzdím a už som cítil ze ovela slabšie. doma som skusal zistit čo sa stalo zistil som že my brzdia iba predne brzdy a zadne len tak na 25% tak som dal dole bubne pakne vymenil aj s piestikmy vymenil kvapalinu odvzdušnil ale stale nič predne brzdia zadne nie aj v HBV som vymenil všetky gumičky poškodeny nebol kvapalina my nemizne ale pri zhasnutom motore my zostane pedal brzdy pružný a ked naštartujem a zabrzdím tak je počut niekde spod pedála asi s posilnovača také fučanie može to byt v nom ze tam odisla ta membrana? ale pozor predne brzdia normalne jak aj pred tym 
To spis vypada na posilovac brzd.mrkni nejdriv na hadicku od toho posilovace a na zpetny ventil jestli jsou ok a jestli to nekde tam neuchazi.Ale spis to bude tim posilovacem
_________________ mojito (Felda 1,3 MPI 50 kw/68 koni)
|
| 15.9.08, 01:32 |
|
 |
|
ferrari
Registrován: 7.5.06, 20:16 Příspěvky: 9236 Bydliště: Partizánske
|
Skús najprv to, čo tu už niekto písal - zatiahni ručnú a povoľ ju o 2-3 zúbky (aby už nebrzdila,ale bola trochu pritiahnutáň...ak sa Ti to vylepší, máš buď zlé samostavy, alebo vydraté pakne (ale to by sa nezmenilo skokom)...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
| 15.9.08, 08:42 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |