| Autor |
Zpráva |
|
blbecek69
Registrován: 9.1.09, 21:22 Příspěvky: 260 Bydliště: Valašske Klobouky
|
 kope brzdovy pedal
pokopkaval ma hadam uz zo zaciatku ale to bolo len take jemne vibrovanie ale dnes mi pri prudsom pribrzdovani hadam aj cvakali zuby  ale chvilu to kope docela dost a hned nato je to skoro ok
viem ze to mozu bit zvlnene kotuce ale to by asi kopalo stale ,toz co to este moze bit?
ono skusel by som na to prist aj sam ale za mesiac robim STK a uz teraz citim problem bo mam prasklu manzetu na zadnej poloose a to kolo sa horsie otaca 
|
| 17.5.09, 22:58 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
chemer
Moderátor
|
Mě 105L jednou dost dlouho stála a ke kotoučům přirostly destičky, po rozjetí to jen cvaklo a utrhly se ale na kotoučích už jsou prostě hranky a při brždění z rychlosti okolo 90-100 km/h to kope taky.
Neni to teda skoro znát v brzdovym pedálu ale prostě to auto při brždění brní úměrně s otáčkama kotoučů.
|
| 18.5.09, 00:13 |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
Jaké máš auto, blbecku69 ? Podle toho, ze mas zadni poloosu, tak mas asi stodvacitku, ale taky to muze bejt octavie 4x4 ... Manzetu sis mel vymenit, jeslti to mas dlouho, tak sis jeste zkurvil kloub.
a jeste neco : být bydlit obyvatel byt atd vyjmenovaná slova jsou ve slovenštině jiná ? Shodu podmetu s prisudkem nemate ? A nelzi mi, ja se kamaradu ze Slovenska zeptam. 
|
| 18.5.09, 00:41 |
|
 |
|
blbecek69
|
Vít píše: Jaké máš auto, blbecku69 ? Podle toho, ze mas zadni poloosu, tak mas asi stodvacitku, ale taky to muze bejt octavie 4x4 ... Manzetu sis mel vymenit, jeslti to mas dlouho, tak sis jeste zkurvil kloub. a jeste neco : být bydlit obyvatel byt atd vyjmenovaná slova jsou ve slovenštině jiná ? Shodu podmetu s prisudkem nemate ? A nelzi mi, ja se kamaradu ze Slovenska zeptam. 
no mam 130,klby uz mam nove a idem ich menit
drzim sa hesla pis ako pocujes 
|
| 18.5.09, 16:05 |
|
 |
|
blbecek69
|
tak panove a dami nedalo mi to a skocil som na STK nech sa mi pozru na auto a povedia co by som si mal do STK spravit a jedinu zavadu co mi nasli boli capi riadenia  ale brzdy su v poriadku  ale aj tak som si radsej dnes kupil nove kotuce a platnicky od FERODA
len aka je znacka VIKA bo od nej mi dali ten cap riadenia (stal 70kč)potrebujem kupit este jeden na druhu stranu bo uz mali posledny ale nevie ci je to dobra znacka 
|
| 19.5.09, 17:17 |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
vika = čína
|
| 19.5.09, 17:19 |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
Registrován: 20.6.06, 17:43 Příspěvky: 17651 Bydliště: Praha západ
|
Treba cerpadla prej stojej za ho**o, ale kulaky si Bukaj pochvaloval 
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
| 19.5.09, 17:29 |
|
 |
|
blbecek69
|
no som si spomnul od VIKY mam kupeny aj chladic tak dufam ze vydrzi,lenze je rozdiel ked mi prdne chladic alebo cap na riadeni toz neviem
V kazdom pripade koli STK (a ked ho uz mam) tam dam tu VIKU a ak budu na nu zle pripomienky radsej kupim ine capy a pri repasi napravy ich vymenim 
|
| 19.5.09, 17:49 |
|
 |
|
blbecek69
|
a co sa tyka toho kopania tak sa my prilepeli abo lepsie povedane natavili platnicky na vonkajsi obvod kotuca vnutro bolo ok ale asi vrchnich 10 mm bolo o 1mm hrubšich
tak som oklepal kladivom kotuč a brzdi su ok  (neni to oprava len taky pokus aby si niekto nemyslel ze chcem na takych jazdit,budu sa menit kotuče aj platnicky 
_________________ Škoda 130L motor favo 136
riešim auto nie pravopis
|
| 20.5.09, 10:13 |
|
 |
|
krysolet007
Registrován: 23.7.07, 16:19 Příspěvky: 597 Bydliště: uprostřed myšlené spojnice bodů Břeclav a Hodoš :-)
|
No já mám taky docela problém s kopánim pedálu a celkově s třepáním auta. V rychlosti kolem 90km/h. Vyměnil sem: všecky brzdové trubky a hadičky, vzadu nové pakny, jiné bubny (z vrakoviště), vepředu nové destičky (levé byly totálně sjeté, pravé ani né z poloviny), jiné kotouče (z vrakoviště) a ještě nový pravý pístek, ten starý byl dost orezlý. A furt to mrcha kope... co ještě mám udělat????????????????
_________________ Favorit 136L r.v. 1990, červená apollo 8302
|
| 7.8.09, 11:07 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
koupit nový kotouče nebo ty stávající nechat stočit na soustruhu 
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 7.8.09, 11:08 |
|
 |
|
Ondras83
Registrován: 15.11.06, 22:59 Příspěvky: 17411 Bydliště: Stračov (u HK)
|
kope to při brždění nebo při normální jízdě?..jesi brzdy, tak kup nový kotouče, jesi normálně, tak si nafoukni kola a nech je vyvážit
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
| 7.8.09, 11:14 |
|
 |
|
Kristensen
Registrován: 24.2.07, 10:02 Příspěvky: 6765 Bydliště: Česká Třebová
|
Jde taky o to jestli to opravdu škube s pedálem nebo je to v něm jen slabě cítit, a pokud to nehorázně lomcuje z volantem a do pedálu jde jen slaboulince tak většinou je v háji u fáva nebo feldy vnitřní kloub poloosy, ale většinou to je takovej koncert do volantu že se s tím nedá brzdit a dělá to jen při brždění, při tahu ne.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
| 7.8.09, 11:19 |
|
 |
|
congy
Tydýt
|
kotuce s vrakacu to by som nerobil moze byt sice zachovali ale ci nieje pokruteny od oka nezistis.
ja som mal cosik podobne pri brzdeni sa strasne triasol volant.
1 dal som vyvazit kolesa a trochu to pomohlo
2 chcel som vymenit kotuce ale nesli mi povolit skrutky drziaku strmena tak som dal nove vodiace capy, prachovky a trasenie zmizlo.
3 dal som nove kotuce nakoniec nie kvoli traseniu ale kvoli opotrebeniu stare mali 10mm.
_________________ Skoda 120L, r.v. 1979 Skoda favorit 136LS, r.v. 90 Skoda Fabia 1,2, 12V r.v 06 - activ Audi A4 2.6 B5, r.v. 98 - activ
|
| 7.8.09, 12:56 |
|
 |
|
krysolet007
Registrován: 23.7.07, 16:19 Příspěvky: 597 Bydliště: uprostřed myšlené spojnice bodů Břeclav a Hodoš :-)
|
Dělá to jenom při brždění. Na stk loni mi technik na brzdě řekl že je špatná ovalita pravého zadního kola. Ale že se s tim ještě dá jezdit. Doma sem se díval a na bubnu byly zevnitř trhliny. Myslel sem že je to ono a houby.
Každopádně to nijak závratně nekope, ale vybrace jsou cítit z pedálu, z volantu a celkově z karoserie. Prostě se celá popelnice klepe. Při delším brždění to ustane.
Nové kotouče se mi moc kupovat nechce, už bylo výdajů dost. Každopádně moje původní kotouče jsou skoro jako nové, na vrakovišti jsem si vymontoval taky nejlepší co tam byly. Snad nejsou zvlněné kotouče až taková častá závada, nebo jo?
_________________ Favorit 136L r.v. 1990, červená apollo 8302
|
| 7.8.09, 13:33 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|