| Autor |
Zpráva |
|
Akiro
Registrován: 24.8.11, 22:42 Příspěvky: 126 Bydliště: Dubnice okr CEska Lipa
|
 DOtaz na pistky brzd Felicie
Felicie 1.3 MPI Zdravim mam dotaz sundam si brzdic vypumpuju pistek ven odpojim od brzd mel by jit lehce zatlacit zpatky nebo silou?ptam se ze se mi obcas seka leva brzda desticky mam pripraveny.
_________________ Felicie 1.3 MPI 1997,elektronika audio,veskere svetelne upravy na autech nebojte se zeptat(moje prace a faro v avataru)
|
| 3.1.12, 23:52 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Kristensen
Registrován: 24.2.07, 10:02 Příspěvky: 6765 Bydliště: Česká Třebová
|
 Re: DOtaz na pistky brzd Felicie
pujde s určitým odporem ale volně, je to těžký popsat nadzvedni manžetku a podívej se zda na pístku není mapa rezu, pokud ano může být problem v něm, jinak starý desky choděj volně v držáku třmenu? Poznáš jednoduše, povol dolní šroub třmenu vyklop ho nahoru a destičky by ti měli v podstatě volně vypadnout nebo alespoň být pohyblivé ve svém umístění, potom jak to budeš mít vyklopený tak zkus zahýbat s celým třmenem na horním čepu zda se hýbe volně a pak i se spodním čepem který ti zůstal v držáku po vyklopení třmenu, opět musí chodit volně, pokud je všechno z tohodle v cajku a nadále zůstává brzda zabržděná tak dej nový brzdový hadice co vedou ke třmenům a musí být klid.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
| 4.1.12, 00:20 |
|
 |
|
Akiro
|
kdyz sem ho ted vyndaval musel sem ho ve sveraku namlatit zpatky kladivem a mapa tam je takze dukladne ocistit vnitrek brzdice a pistek
_________________ Felicie 1.3 MPI 1997,elektronika audio,veskere svetelne upravy na autech nebojte se zeptat(moje prace a faro v avataru)
|
| 4.1.12, 00:42 |
|
 |
|
Kristensen
|
jak namlátit???? Pokud máš třmen ve svěráku a dáváš do něj pístek tak tam musí jít natlačit prstama pokud se trefíš rovně, někdy ze začátku nejde tak s ním šroubovákem nebo montpákou zahoupeš aby se urovnal ale dál by měl jít prstama, s tím odporem jak jsem psal jde když ho máš na autě a vytláčíš z něj kapalinu zpět do nádobky přes potrubí. vyndej ho otři pořádně hadrem a podívej se na jeho povrch, pokud na sobě bude mít sebemenší puchýřky na povrchu tak zahodit a dát novej, těleso třmenu a jeho vrtanou díru pro píst ničim nebrousit, hlavně ne šmirglem, vytřít hadrem vymejt lihem nebo T-benzínem vyfoukat vysušit vomočit stěny brzdovkou a pístek posadit zpět, pozor na stav a polohu těsnící gumyčky a taky manžetky která musí být zasazena v osazení toho tělesa.
|
| 4.1.12, 00:54 |
|
 |
|
Capricorn
Registrován: 15.6.09, 03:10 Příspěvky: 1545 Bydliště: Olomoucký kraj
|
Tohle by ti mělo trochu pomoct v tom jak to má a nemá vypadat a co s tím... http://stekly.wz.cz/brzdy.html (Je to na Favorit ale u Felicie je to identické)
_________________ Favo 135 (G)LX '93
|
| 4.1.12, 01:05 |
|
 |
|
Kristensen
|
Výborný odkaz 
|
| 4.1.12, 01:08 |
|
 |
|
Capricorn
Registrován: 15.6.09, 03:10 Příspěvky: 1545 Bydliště: Olomoucký kraj
|
Jop má to hezky zpracovaný... Jen jsem si říkal že pro toho kdo nemá šajn o čem je řeč je mnohdy lepší pár fotek. 
_________________ Favo 135 (G)LX '93
|
| 4.1.12, 01:15 |
|
 |
|
Akiro
|
jj chlapi tohle vse chapu diky za pomoc ale me jde o to kdyz si ten psitek v aute do pulky vyslapu pak ho sundam odpojim od brzd ma jit ten pistek zatlacit rukou?
|
| 4.1.12, 18:23 |
|
 |
|
Kristensen
|
v podstatě ano při vynaložení většího úsilí
|
| 4.1.12, 18:31 |
|
 |
|
Akiro
|
jj o to mi slo sakra ty ses dobrej clovek nechovas se arogantne a vis o cem mluvis snad mas doma felinu celou na kousicky rozebranou a skladas si ji jak se nudis XD
|
| 4.1.12, 18:40 |
|
 |
|
Kristensen
|
no už nemám, svoji jsem během jednoho týdne odstrojil přebrousil nastříkal do plniče zase přebrousil nastříkal do barvy a ustrojil  v životě už to nechci dělat protože jak to člověk dělá všechno sám tak to je na infarkt, ale jinak je oprava vozidel moje obživa 
|
| 4.1.12, 19:17 |
|
 |
|
Akiro
|
jj ono ve dvou se ty auta delaj sami se u toho zarehtas pokecas to sme si uzily kdyz sme delali to moje XD ale jinak ses vazne dobrej a jde videt ze rad radis
|
| 4.1.12, 19:24 |
|
 |
|
Kristensen
|
radit já umim, ale hrát ne 
|
| 4.1.12, 19:27 |
|
 |
|
Akiro
|
XD a copak by jsi chtel umet hrat
|
| 4.1.12, 19:36 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Kristensen píše: no už nemám, svoji jsem během jednoho týdne odstrojil přebrousil nastříkal do plniče zase přebrousil nastříkal do barvy a ustrojil  v životě už to nechci dělat protože jak to člověk dělá všechno sám tak to je na infarkt, ale jinak je oprava vozidel moje obživa  jo tohle mam taky za sebou akorát sem to dělal celý léto 
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 4.1.12, 23:57 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |