|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
Registrován: 5.10.08, 18:43 Příspěvky: 2704 Bydliště: olomoucký kraj
|
 zadní brzdy FA
zdravím, v sobotu jsem vyměnil štíty zadních brzd, hadičky k prasátkům a prasátka.
auto brzdí dobře pokud šlapu na pedál ale v případě že chci použít ruční brzdu - na zabezpečení auta proti odjezdu narazím na problémy ...
protože jde celkem ztuha ale za to na cca 5 zubu se auto ani nehne
proto se chci zeptat jestli by pomohlo tam dát nové lanovody
pokud auto zvednu a odbrzdím ruční brzdu tak levé kolo se točí celkem volně ale pravé drhne, otočit se s ním dá ale není to ono
proto by mě zajímalo co s tím ?
bubny jsou určitě původní a pakny jsou tam tak z 10 let ale na to bylo najeto max 8 000 km
takže pokud bych tam koupil toto nové mohlo by být po problému ?
předem díky za váš názor ...
|
| 4.9.11, 13:24 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Kristensen
Registrován: 24.2.07, 10:02 Příspěvky: 6765 Bydliště: Česká Třebová
|
 Re: zadní brzdy FA
v první řadě je podstatnej volnej chod samotnej páky ruční brzdy přímo na pakně ta musí chodit volně a potom stačí sundat buben kouknout v jakým postavení jsou páky, vzít za ručku znova kouknout v jakým jsou postavení a pak ručku povolit a hned vidíš jestli jednak páka utáhla do zabržřdění a následně taky jestli zcela povolila do původní polohy. Pokud chodí volně a stejně se neuvolní tak je přidřený lano, když ho vytáhneš tak si ho zkus zahejbat ale většinou funguje jedna věc, jakmile starej přidřenej lanovod narovnáš tak kolikrát jde většinou volně a láká to ho neměnit a dát zpět ale jakmile ho natvaruješ pod autem tak už zase nebude chodit jak má.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
| 4.9.11, 13:49 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|