|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
chavier
|
 Zavzdušnění
Zdarec chlapi,
od počátku mě trápily brzdy, měkký pedál, záběr až na zemi. Vyměnil jsem desky, obložení, střeva bubnů, hadičky, trubky, hlavní brzdový válec(starší, ale z funkčního vozu), odvzdušnil jsem to a paráda, pedál jako kámen, brzdy ostré, ještě jsem musel štelovat táhlo, protože mi to trošku přibrzďovalo. Za pár dní pedál měkký, brzdí to až dole. Fakt nevím, kde je problém. Teď jsem koupil nové prasata a odvzdušňováky, tak uvidíme. Trubky jsem si zkracoval sám, je možné aby z nich kapalina netekla a někde to přisávalo? HBV to nebude, to bych už tam dával v pořadí třetí.
Je to starý Golf 1.
_________________ Škoda Octavia TDi Škoda Felicia MPi VW Golf mk1 1.6TD VW Golf mk1 1.9D automat
|
| 18.5.11, 09:55 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
ferrari
Registrován: 7.5.06, 20:16 Příspěvky: 9236 Bydliště: Partizánske
|
 Re: Zavzdušnění
Tak ale je to zavzdušnené? Ak hej, ktorý okruh je zavzdušnený? Či všetko? Ale s kľudom to môže byť HBV...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
| 19.5.11, 07:34 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
ted jsem si vzpokměl G1 tam ti vedou trubky vzadu do kabiny na podlahu je tam voda a hnijou tam je problém a kapalina co vyteče nic nevidíš vpije se do koberce pěkný výmrd řešil jsem několikrát 
|
| 19.5.11, 22:38 |
|
 |
|
chavier
|
první G1 má zadní trubky vedené vnitřkem, G1 pozdější (široká zadní světla) má trubky vedené jak Fakoř spodkem. Já mám spodkem, navíc komplet vyměněné PS: úplně první ročníky měly vepředu bubnové brzdy! 
_________________ Škoda Octavia TDi Škoda Felicia MPi VW Golf mk1 1.6TD VW Golf mk1 1.9D automat
|
| 20.5.11, 09:09 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
asi ten HBV nestojí za nic, nebo samostavy a zadní nápravě,
je dobré odvzdučnit a vždy zatahovat ruční brzdu hlavně na noc pokud se zavzdušnění nedojde ledasco to napoví
|
| 20.5.11, 22:12 |
|
 |
|
jardomen
|
ten samej problem mam na felicii vse nove a porad propada pedal.
|
| 5.5.12, 16:53 |
|
 |
|
bongi
Registrován: 13.1.11, 18:23 Příspěvky: 99 Bydliště: Poprad, Kosice
|
mam otazku ohladne brzd na moj rapid vytiekol mi brzdovy valcek na lavom zadnom kolese. brat ho vymenil za uplne novy. ideme odvzdusnit a pedal stale makky. ne uplne, ale dost, zabera az dakde pod polovicou a aj tam treba poriadnejsie pritlacit. kolesa brzdia rovnomerne, aspon sa tak tvaria, len ten pedal nema dostatocny ucinok. odvzdusnovali sme to asi 6 krat, minuli flasku brzdovky a stale nic  postupovali sme podla originalnej dielenskej prirucky ku stvorpiestikom (prava zadna, lava zadna, predne v poradi vnutorny, vonkajsi, vrchny) pozreli sme vsetky brzdy, nevidno unik, HBV bol meneny za novy minuly rok. pri jazde sa ucinok nedostavi ani naslapanim pytam sa preto lebo je to dost neprijemne jazdit takto, a uz fakt neviem kde by mohol byt problem  vdaka za nejaku inspiraciu 
|
| 14.10.12, 18:27 |
|
 |
|
CROWACK
Registrován: 4.3.07, 22:36 Příspěvky: 10254 Bydliště: kósek vod Jevička
|
když zatáhneš ručku a pak zabrzdíš, pedál se zvedne? pokud ano, je to nenastavený samostav, dá se to dohonit pořádným seřízením ručky. pokud ne, je na ho**o HBV. BTW válečky se mění zásadně v páru, za měsíc se budeš srát s tím druhým...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
| 14.10.12, 18:37 |
|
 |
|
bongi
Registrován: 13.1.11, 18:23 Příspěvky: 99 Bydliště: Poprad, Kosice
|
rucna nejde skoro vobec, treba nove lanka a su aj dajake vonkajsie znaky, podla coho by sa dal ten HVB skontrolovat? napr. ci dakde nema presakovat alebo take daco...
|
| 14.10.12, 21:48 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |