Brzdové kotouče Fabia Sedan 1,2 47 kW 2003
| Autor |
Zpráva |
|
PetrVTR
|
 Brzdové kotouče Fabia Sedan 1,2 47 kW 2003
Čau pánové, prosím o radu.
Chci tátovi koupit k vánocům přední kotouče na výše uvedený vůz. Problém je, že v katalozích na netu podle typu vozidla nabízejí 2 různé průměry, 256 a 239 mm. Nemáte někdo praktickou zkušenost jaké tam skutečně jsou? K autu se už letos nedostanu abych si to fyzicky zkontroloval.
|
| 8.12.09, 10:30 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
 Re: Brzdové kotouče Fabia Sedan 1,2 47 kW 2003
PetrVTR píše: Čau pánové, prosím o radu. Chci tátovi koupit k vánocům přední kotouče na výše uvedený vůz. Problém je, že v katalozích na netu podle typu vozidla nabízejí 2 různé průměry, 256 a 239 mm. Nemáte někdo praktickou zkušenost jaké tam skutečně jsou? K autu se už letos nedostanu abych si to fyzicky zkontroloval.
zkušenost mám pokud se k autu nedostaneš tak nic nekupuj miloš
|
| 8.12.09, 19:38 |
|
 |
|
Dawid130
|
Podle katalogu by to nešlo?
|
| 8.12.09, 20:20 |
|
 |
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Registrován: 19.2.08, 15:50 Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
Jako zaměstnanec souhlasím s Milošem, změny na vozech probíhají normálně za běhu, takže můžeš mít klidně poslední auto s menším průměrem a ještě ten den se mohlo vyrobit X dalších s větším průměrem. Jedině poměřit.
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
| 9.12.09, 02:43 |
|
 |
|
PetrVTR
|
Josef.Radocha píše: Jako zaměstnanec souhlasím s Milošem, změny na vozech probíhají normálně za běhu, takže můžeš mít klidně poslední auto s menším průměrem a ještě ten den se mohlo vyrobit X dalších s větším průměrem. Jedině poměřit.
Tak ted jsem se dozvedel, ze prz zalezi na tom, zda se jedna o vozidla s 13 nebo 14" kolama, tak uvidim, sehnal jsem si VIN, podle toho to snad taky pujde.
|
| 10.12.09, 13:17 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
PetrVTR píše: Josef.Radocha píše: Jako zaměstnanec souhlasím s Milošem, změny na vozech probíhají normálně za běhu, takže můžeš mít klidně poslední auto s menším průměrem a ještě ten den se mohlo vyrobit X dalších s větším průměrem. Jedině poměřit. Tak ted jsem se dozvedel, ze prz zalezi na tom, zda se jedna o vozidla s 13 nebo 14" kolama, tak uvidim, sehnal jsem si VIN, podle toho to snad taky pujde.
josef ratocha ti to taky pěkně řekl, prostě co fíbka to orginál míš trefu 50 na 50, podle vinu to jsem slyšel že je nějaká databíze ve škodovce snad od roku 2003 a řeknou ti za kilo co tam máš ale nikdy fyzicky jsem to neprověřoval
dělám to jen tak že mám druhý zvedák taqm auto pověsím a změřím objednám, změnit vrzdy může klidně i někdo za provozu a ne od výroby miloš
|
| 10.12.09, 13:31 |
|
 |
|
PetrVTR
|
slovacek.milos píše: PetrVTR píše: Josef.Radocha píše: Jako zaměstnanec souhlasím s Milošem, změny na vozech probíhají normálně za běhu, takže můžeš mít klidně poslední auto s menším průměrem a ještě ten den se mohlo vyrobit X dalších s větším průměrem. Jedině poměřit. Tak ted jsem se dozvedel, ze prz zalezi na tom, zda se jedna o vozidla s 13 nebo 14" kolama, tak uvidim, sehnal jsem si VIN, podle toho to snad taky pujde. josef ratocha ti to taky pěkně řekl, prostě co fíbka to orginál míš trefu 50 na 50, podle vinu to jsem slyšel že je nějaká databíze ve škodovce snad od roku 2003 a řeknou ti za kilo co tam máš ale nikdy fyzicky jsem to neprověřoval dělám to jen tak že mám druhý zvedák taqm auto pověsím a změřím objednám, změnit vrzdy může klidně i někdo za provozu a ne od výroby miloš
No to nemam moc velkou radost, auto je totiz ode me asi 250 km daleko...Zkusil jsem poptat kotouce podle VIN u skoda dealera v anglii ktery tento zpusob na webu nabizi tak uvidime... Vim totiz bezpecne ze kotouce od vyroby menene nebyly, tata to kupoval nove.
|
| 10.12.09, 19:38 |
|
 |
|
PetrVTR
|
Tak podle VIN je to skutecke 256 mm, auto je v puvodnim stavu z fabriky, tak tomu budu verit.
|
| 11.12.09, 14:00 |
|
 |
|
PetrVTR
|
PetrVTR píše: Tak podle VIN je to skutecke 256 mm, auto je v puvodnim stavu z fabriky, tak tomu budu verit.
Hm, tak mi v autodilech prodali kotouce me nezname znacky VIKA. Ted jsem na netu dohledal, ze je to Cina. Asi se mi neco stane. Mam to vyhodit rovnou, nebo je to pouzitelne? Vizualne na nich nic spatneho neni.. 
|
| 11.12.09, 18:42 |
|
 |
|
chemer
Moderátor
|
Jo vika ta už je tady celkem známá, některý díly prej nestojí za nic ale některý jsou OK.
|
| 11.12.09, 19:40 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
PetrVTR píše: PetrVTR píše: Tak podle VIN je to skutecke 256 mm, auto je v puvodnim stavu z fabriky, tak tomu budu verit. Hm, tak mi v autodilech prodali kotouce me nezname znacky VIKA. Ted jsem na netu dohledal, ze je to Cina. Asi se mi neco stane. Mam to vyhodit rovnou, nebo je to pouzitelne? Vizualne na nich nic spatneho neni.. 
vrátit
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 11.12.09, 20:05 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
a chtěj ATE to sou originály
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 11.12.09, 20:06 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Sadra17 píše: a chtěj ATE to sou originály
ATE nejsou orginály stěma se už lidí vypeklo,
ATE systém wolsvagen tam je klíč, pokud koupíš jen ATE sem tam čtu za 3000 km jsem je musel vzhodit miloš
|
| 12.12.09, 15:04 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
PetrVTR píše: PetrVTR píše: Tak podle VIN je to skutecke 256 mm, auto je v puvodnim stavu z fabriky, tak tomu budu verit. Hm, tak mi v autodilech prodali kotouce me nezname znacky VIKA. Ted jsem na netu dohledal, ze je to Cina. Asi se mi neco stane. Mam to vyhodit rovnou, nebo je to pouzitelne? Vizualne na nich nic spatneho neni.. 
kotouče máš vika? a desky jaké ? miloš
|
| 12.12.09, 15:06 |
|
 |
|
PetrVTR
|
slovacek.milos píše: PetrVTR píše: PetrVTR píše: Tak podle VIN je to skutecke 256 mm, auto je v puvodnim stavu z fabriky, tak tomu budu verit. Hm, tak mi v autodilech prodali kotouce me nezname znacky VIKA. Ted jsem na netu dohledal, ze je to Cina. Asi se mi neco stane. Mam to vyhodit rovnou, nebo je to pouzitelne? Vizualne na nich nic spatneho neni..  kotouče máš vika? a desky jaké ? miloš
Desky jeste nemam, ty koupim dodatecne, nevim jestli tam je nebo neni signalizace opotrebeni.
|
| 12.12.09, 15:17 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |