| Autor |
Zpráva |
|
Radinas
|
 zadní nebrzdí
mame problém s zadní brzdou mněnili jsme v zadu pakny s novejma trubičkama , kostkou a lanovody. přišel i novej předek ale zadní pořád nebrzdí neutrhnu to a neutrhnu brzdí to na pytel pomalu bych na to mohl jezdit trochu jsem ji již zbržďoval ale furt nic ovzdušněný to je a lanko jde taky na prd co tedy s tim čim to může bejt. moc to potom bez zadku nebrzdí a předek jde do smyku tak co stim zadkem  poraďte díky
|
| 19.7.07, 23:53 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
škodař
Registrován: 21.1.07, 00:29 Příspěvky: 4693 Bydliště: Rokytnice u Přerova
|
 Re: zadní nebrzdí
Radinas píše: mame problém s zadní brzdou mněnili jsme v zadu pakny s novejma trubičkama , kostkou a lanovody. přišel i novej předek ale zadní pořád nebrzdí neutrhnu to a neutrhnu brzdí to na pytel pomalu bych na to mohl jezdit trochu jsem ji již zbržďoval ale furt nic ovzdušněný to je a lanko jde taky na prd co tedy s tim čim to může bejt. moc to potom bez zadku nebrzdí a předek jde do smyku tak co stim zadkem  poraďte díky co třeba samostav? už se tu o ním psalo dodně
|
| 20.7.07, 10:19 |
|
 |
|
Jerry
Registrován: 15.11.06, 23:04 Příspěvky: 433 Bydliště: Novosedlice(Okr. Teplice)
|
samostavem si myslim ze to neni jak se to kdyztak pozna?
|
| 24.7.07, 17:47 |
|
 |
|
Kristensen
Registrován: 24.2.07, 10:02 Příspěvky: 6765 Bydliště: Česká Třebová
|
na jakým autě?
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
| 24.7.07, 20:10 |
|
 |
|
Jerry
|
to jsme zapomeli napsat je to stodvaca ale s vleckou
|
| 25.7.07, 08:42 |
|
 |
|
Kristensen
|
Jerry píše: to jsme zapomeli napsat je to stodvaca ale s vleckou
aby jsi poznal samostav tak zatáhni ručku a šlápni tak dvakrát na pedál, pokud se dráha pedálu výrazně zkrátí tak samostav nejspíš nefunguje, pokud se zkrátí jen nepatrně tak by měl být OK. Ručka nemusí brzdit díky projetým bubnům, když sundáš buben a zatáhneš za ručku tak se ti páka opře o ten domek s ložiskem, takže můžeš změřit průměr paken při zatažený ručce a změřit i průměr bubnu, pokud hodnota paken bude menší je to jasný. A nebo ještě ale to si nejsem jistej, necháš buben namontovanej, zatáhneš ručku a podíváš se špuntem zkrs štít na kterým ti držej válečky a pakny ale nevím jestli tam je opravdu vidět. A další možn ost proč to nebrzdí, ta vlečka tam je origo nebo dodávaná? Pokud je dodaná tak by bylo dobré vyměnit hlavní brzdový válec za jiný s zpětným ventilkem, poznáš ho jednoduše, do HBV jsou dva vstupy pro hadičky z nádobky a dva výstupy pro průtokáče na brzdový trubky tak ten jeden výstup (spodní) na průtokáč musí být o dost větší než horní a je v něm našroubovaná taková přechodka (to je ten ventilek) ale taky si musíš zkontrolovat aby jsi měl tu spodní trubku opravdu pro zadní okruh, nevim jak to ve fabrice montovali asi jak se kdo vyspal, protože je spousta škodovek co mají zadní okruh dole ale taky sposta co ho maj na horním výstupu a přední dole na HBV
|
| 25.7.07, 15:46 |
|
 |
|
Jerry
|
ted mam sundanej HBV a je to ten typ bez zpetneho ventilu ale v garazi jsem obevil ten s tim ventilem tak ho zrepasnu a uvidim zatim dik pak dam vedet jestli je to uz OK
|
| 25.7.07, 18:51 |
|
 |
|
Jerry
|
tak jsem byl koupit gumicky do toho valce (ma promer valecku22mm) a zjistil jsem ze se uz do toho prej nedal sehnat tak nevim co tam dat jinyho?
|
| 27.7.07, 15:49 |
|
 |
|
Kristensen
|
Jerry píše: tak jsem byl koupit gumicky do toho valce (ma promer valecku22mm) a zjistil jsem ze se uz do toho prej nedal sehnat tak nevim co tam dat jinyho?
stejně pokud by jsi je vyměnil tak je to tak na půl roku, zkus sehnat z jinýho auta na vyzkoušení a pokud to bude brzdit tak jak má tak koupit novej a je pokoj, já vím jeto cca 5-700 ale asi nic jinýho se nedá dělat.
|
| 27.7.07, 15:55 |
|
 |
|
Jerry
|
tedka jsme sehnali do nej starsi gumicky na skousku ale nedrzej poradne ale je to o dost lepsi uz ten zadek zacal brzdit. v krame me rekli ze uz se ten 22mm nevyrabi ze maj jen 19mm a jen jeden typ tak nevim. ja se zeptam u nes v teplicich v mototechne jestli to tam nemaj protoze jsem na prazdninach a ta mototechna co je tady neni specializovana na skodovky. jinak zatim moc dik
|
| 27.7.07, 16:44 |
|
 |
|
Kristensen
|
Jerry píše: tedka jsme sehnali do nej starsi gumicky na skousku ale nedrzej poradne ale je to o dost lepsi uz ten zadek zacal brzdit. v krame me rekli ze uz se ten 22mm nevyrabi ze maj jen 19mm a jen jeden typ tak nevim. ja se zeptam u nes v teplicich v mototechne jestli to tam nemaj protoze jsem na prazdninach a ta mototechna co je tady neni specializovana na skodovky. jinak zatim moc dik
Koukni na www.autokelly.cz sekce Katalog - Škoda - vyber hnedka první Š105-120 08/76-12/89 - potom hned první Š105,S,L,GL - brzdový system - brzdová hydraulika - hlavní brzdové válce a posilovače, a v nabídce klikni na XS114595010, to je přesně on ale maj ho za 951 což je dost myslím že se dá sehnat levnějc, jo a jinak sorry za popis cesty ale ty makovci na autokelly to maj udělaný tak že už to nejde vytáhnout jako odkaz.
|
| 27.7.07, 16:53 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |