|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
roguka
|
 ABS
Zdravinm mam problem z ABS felicii. Pri štrartovani je všetko ok rozsvieti sa ABS potom zhasne naštartujem je to ok , ale pri rozbiehani sa mi rosvieti ABS a Brzdy začalo to robiť keď som odčerpal 1l chladiacej kapaliny z nadržky a nalial som 1l nemrznucej kapaliny vie mi niekto paradiť čo to môže robiť. Pred tymto bolo všetko OK.[/b][quote][/quote]
Naposledy upravil roguka dne 19.10.07, 07:51, celkově upraveno 1
|
| 15.10.07, 19:01 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
 Re: ABS
roguka píše: Zdravinm mam problem z ABS felicii. Pri štrartovani je všetko ok rozsvieti sa ABS potom zhasne naštartujem je to ok , ale pri rozbiehani sa mi rosvieti ABS a Brzdy začalo to robiť keď som odčerpal 1l chladiacej kapaliny z nadržky a nalial som 1l nemrznucej kapaliny vie mi niekto paradiť čo to môže robiť. Pred tymto bolo všetko OK.[/b]
je to teda blbá otázka, ale nepopletl sis nádobky a nenalils ten fridex do brzdovky, mě se to stalo za život víckrát, že zedníci zas lili brzdovku do expansky chladiče, můj tip je že je to shoda náhod máš málo brzdové kapaliny v nádobce miloš
|
| 15.10.07, 20:00 |
|
 |
|
DRYVER
Registrován: 23.8.06, 22:15 Příspěvky: 2939 Bydliště: Rokytnice u Přerova
|
slovacek.milos píše: nenalils ten fridex do brzdovky, mě se to stalo za život víckrát, že zedníci zas lili brzdovku do expansky chladiče, můj tip je že je to shoda náhod máš málo brzdové kapaliny v nádobce miloš
No taky sem videl jak kluk na parkovistu doliva olej do chladice... 
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
| 15.10.07, 21:24 |
|
 |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19160 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
DRYVER píše: slovacek.milos píše: nenalils ten fridex do brzdovky, mě se to stalo za život víckrát, že zedníci zas lili brzdovku do expansky chladiče, můj tip je že je to shoda náhod máš málo brzdové kapaliny v nádobce miloš No taky sem videl jak kluk na parkovistu doliva olej do chladice... 
kolega požičal moskviča a kamarát mu čapoval benzín do oleja, on nevedel nájsť hrdlo nádrže ktoré bolo schované pod odklápacou SPZ... ešte že ho pumpár zastavil, to by bolo keby to skúsil natočiť  (že či to nebol nejaký trabantista) 
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
| 16.10.07, 08:07 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
DRYVER píše: slovacek.milos píše: nenalils ten fridex do brzdovky, mě se to stalo za život víckrát, že zedníci zas lili brzdovku do expansky chladiče, můj tip je že je to shoda náhod máš málo brzdové kapaliny v nádobce miloš No taky sem videl jak kluk na parkovistu doliva olej do chladice... 
to už jsem viděl jak ženská leje do 120 měrkou olej, no po pěti minutách mi to nedalo, protože ji to teklo po motoru na cestu miloš
|
| 18.10.07, 19:55 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|