|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Výroba laminátových blatníkov Favorit
| Autor |
Zpráva |
|
vapno92
Registrován: 8.6.11, 16:17 Příspěvky: 323 Bydliště: Zvolen, Slovakia
|
 Výroba laminátových blatníkov Favorit
Zdravím páni, mám taký problém s prednými blatníkmi, jednak sa mi tam nejako chytá hrdza, jednak mi spolužiak do ľavého nacúval Feldou a do pravého niekto kopol a celý ho dokrivil. Viem že laminátové by sa rozpadli ale aspoň by som to skúsil, nemáte niekto skúsenosti s niečím takýmto? Mám na mysli vlastnú výrobu takýchto blatníkov.
_________________ IQ+♥=ŠKODA EX:Favorit '94 a.k.a. Faťas Zradil som ale nikdy nezabudnem  Peugeot 405 1.9GRD
|
| 20.2.12, 18:43 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
gokralik
Registrován: 28.12.07, 16:31 Příspěvky: 11969 Bydliště: Český Těšín
|
Proč? Oba blatníky seženeš do 1000 kč (nevím jak u vás) a určitě přežijou zbytek auta.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš  Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
| 20.2.12, 19:08 |
|
 |
|
varok
|
 Re: Výroba laminátových blatníkov Favorit
Pokud si koupíš kvalitní, které jsou vylisované z kvalitního hrubého plechu, dobře se to povrchově upraví, tak to musí nějakých 5 let i více vydržet, není možné.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 20.2.12, 20:04 |
|
 |
|
CrazyMan
|
 Re: Výroba laminátových blatníkov Favorit
ta možnost vyrobit laminátové blatníky tu je.... ale musel by jsi udělat obtisk (formu) která už ti vydrží navěky, formu namastíš zaleješ epoxidem nakladeš vrstvy a potom jenom vyloupneš, doděláš díry na uchycení a hotovo... a nejlepší je že když to předtím vymaluješ barevným epoxidem tak to nemusíš lakovat a je to lesklé jak psí gule na jarním sluníčku...
_________________ VW Passat 3B3 1.9 TDI 96Kw
|
| 20.2.12, 21:37 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|