|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Plastové lemy blatníků Felicia
| Autor |
Zpráva |
|
big.jedla
|
 Re: Plastové lemy blatníků Felicia
já tam plastové lemy mám od koupě... tj. 4roky a 40tis km nevím co bylo pod nima když sem to auto kupoval a ani to vědět nechci... každopádně dodnes to nad lemy nerezne... všude jinde ano ale kolem těch plastových lemů nikde. A pod nima ať si klidně není nic... lem snad není nosná část. Shnilé prahy sou něco jiného to bych se bál ale lem blatníku je jen kosmetika ne??? A než ten plastový lem nebude mít na čem držet a upadne tak stejně bude zbytek auta na šrot  Dneska vyvářet felicii asi už nemá smyslu... když oprava vyjde na tolik kolik je cena toho auta. A při prodeji to někdo zohlední? Ne... dá 500 navíc že to je teda pěkné no 
_________________ Škoda Felicia 1.3Mpi/50kW/Cimbu chip, 7/96 http:\\jedla.kx.cz
|
| 1.3.12, 20:06 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
varok
|
To máš sice pravdu, ale pokud si chce někdo felinu nechat na delší dobu, tak bych to podstoupil i za nemalé peníze. Ano, za ty peníze koupí jiné auto, ale může být v horším stavu než to jeho původní.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 2.3.12, 15:27 |
|
 |
|
big.jedla
|
Jo ta leštěnka je něco jiného  tam se vyplatí do toho něco zainvestovat... ale na spotřebáka to dle mého nemá valný význam.
_________________ Škoda Felicia 1.3Mpi/50kW/Cimbu chip, 7/96 http:\\jedla.kx.cz
|
| 6.3.12, 20:16 |
|
 |
|
Maco33
|
Zdarec vespolek, nedávno mi uletěl (a už jsem nenašel) plastový lem bletníku. Je to ale takový atip, lem blatníku se zasouvá do lemu prahu. Na netu jsem to nikde nenašel  Nevíte někdo o jaký typ lemů se jedná, případně kde by se dal koupit. Děkuji.
|
| 12.5.14, 20:20 |
|
 |
|
CROWACK
Registrován: 4.3.07, 22:36 Příspěvky: 10254 Bydliště: kósek vod Jevička
|
je to tuningova sada co uz se dlouho nevyrabi (milotec/nejaky cz/sk/pl/ vyrobce). vsecko servat dolu a vyvarit/prelakovat/rozlestit...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
| 13.5.14, 01:37 |
|
 |
|
Maco33
|
 tos mě teda dost vyděsil. Myslíš, že to bude tak špatný? Člověk aby se teď bál na to sáhnout Každopádně díky za info. M.
|
| 13.5.14, 07:50 |
|
 |
|
Maco33
|
Tak jsem to nakonec našel  dva dny hledání na netu. Třeba to někomu pomůže, posílají i jednotlivé díly: http://www.topplast.cz/?cz_felicia,24L.
|
| 18.5.14, 11:31 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |